€20 cash bij Finst: meld je nu aan (actie t/m 29 februari)

Finst €20 cash actie
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Finst pakt uit in februari en zet de toon met een verleidelijke cash bonus voor nieuwe klanten. Hou je vast, want als je in deze maand de stap zet naar Finst, ligt er maar liefst €20 op je te wachten. Deze actie geldt tot het einde van de maand, dus twijfel niet te lang. Een buitenkansje waar je u tegen zegt!

Bonusfeest bij Finst

Het bonusfeest bij Finst wordt iedere keer beter. Sinds de start in 2023 met de dienstverlening, waarbij nieuwe klanten tot €5000 kosteloos konden handelen, is Finst niet gestopt met het verrassen van haar gebruikers. 

Bitvavo probeerde nog met een tegenactie te komen door het handelsbedrag op te schroeven naar €10.000, maar Finst is creatief gebleven met haar bonussen. 

Na de €5000 kosteloos handelen-actie, kwam de €5 actie bij aanmelding, die al snel werd opgevolgd door een verdubbeling naar €10. 

En kijk nu eens: een royale €20 ligt op je te wachten. Ik hou mijn vingers gekruist dat Finst deze verdubbeltrend voortzet, om zo het pad voor investeerders te plaveien.

Kleine lettertjes

Laten we echter niet de kleine lettertjes vergeten. Om die €20 bonus te bemachtigen, is er slechts één voorwaarde: handel voor €1000 in crypto. En ja, handelen kost je een beetje bij Finst. €1000 handelen betekent €1,5 aan commissie betalen. Zo bezien, pak je netto €18,5 van deze actie. 

Je mag handelen in welke munt of crypto bundel je maar wilt. Eenmaal de €1000 gehandeld, ploft die €20 in je account. Klaar om uit te cashen of, wie weet, te herinvesteren in crypto.

En wat kun je met die €20 doen? Nou, bijvoorbeeld 2424242.42 Shiba Inu op de kop tikken of 43 Ripple aan je portefeuille toevoegen. Met bijna 100 munten beschikbaar op de exchange biedt Finst genoeg keuze.

Maak kennis met finst

Nu de bullmarkt op de loer ligt, wil Finst jou graag over de streep trekken om ook de crypto-investering aan te gaan. Dit is dé kans om kennis te maken met de nieuwste en voordeligste exchange van Nederland.

Voor diegenen die een vliegende start bij Finst willen maken, wijs ik je graag de weg met het artikel: Hoe werkt Finst? En mocht je nog twijfelen, bekijk dan mijn eerlijke review over Finst en laat je overtuigen.

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
📈 Staking: Tot 10%

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin