BCM beoordeling: 100% eerlijke review!

BCM logo ervaringen

BCM beknopte ervaring

Laatste update beoordeling op: 1 december 2023
2.5/5

BCM, ook bekend als Bitcoin Meester, is een broker die niet dezelfde positieve indruk op ons heeft achtergelaten als Bitvavo en Finst. We vinden BCM over het algemeen te duur in vergelijking met andere exchanges zoals Bitvavo en Finst. Bovendien vallen de stakingrewards tegen en mist het platform enkele features die we elders wel vinden.

Wat betreft gebruiksvriendelijkheid kan BCM niet tippen aan de intuïtieve interfaces van Finst en Bitvavo. Het mist ook de mogelijkheid om te handelen met bots, zoals bij Coinmerce mogelijk is. Daarnaast biedt BCM geen optie om crypto-bundels aan te kopen, wat wel mogelijk is bij Finst.

Al met al lijkt BCM in eerste instantie misschien acceptabel, maar zodra je verder kijkt naar alternatieve exchanges, merk je dat het platform tekortkomingen heeft. Om deze redenen zouden we BCM niet aanraden. Wil je weten welke alternatieve exchanges Cryptokoersgids.nl aanbeveelt? Klik dan op de onderstaande knop.

Dit artikel over BCM is geen investeringsadvies. Het is puur ter informatie, zodat je een beeld krijgt van deze Nederlandse crypto exchange. In onze Bitcoin Meester beoordeling leggen we je per onderdeel uit wat wel of niet in orde is bij deze broker. Laten we eerst aftrappen met de voor – en nadelen:

Wat zijn de voor - en nadelen van BCM?

We hebben BCM uitvoerig getest door de jaren heen. In ons onderzoek zijn de volgende punten naar voren gekomen:

 +   Voordelen 

✅   Registratie bij de Nederlandsche Bank
✅   Redelijk aanbod crypto

   Nadelen

❌   Hoge transactiekosten
❌   Bitcoin margin en futures trading niet mogelijk
❌  Geen stop-loss beschikbaar
❌  Zeer matig affiliatieprogramma
❌  Rommelig in communicatie en overgang naar nieuwe website + naam
❌  Geen bonus voor nieuwe klanten
❌  Soms onduidelijk via welk netwerk je crypto moet versturen

Wat is BCM?

BCM is een Nederlandse crypto broker. Dit betekent dat je er verschillende cryptocurrencies kunt verhandelen. Je vindt er meer dan 170 cryptocurrencies, zowel bekende als minder bekende namen. 

Wie wil handelen bij BitcoinMeester.nl dient een account aan te maken. Daar zullen we je zometeen meer over vertellen. Na het aanmaken van een account ontvang je een eigen digitale wallet, ongeacht de cryptomunt die je kiest. Bij deze alle belangrijke gegevens van BCM:

 • Is een account verplicht? Ja
 • Hoeveel munten biedt het aan? Meer dan 170
 • Welke betaalmogelijkheden zijn er? iDeal, Bancontact, SEPA, GiroPay, EPS, SOFORT
 • Beschikt het over ingebouwde wallets? Ja, voor alle cryptomunten
 • Biedt het staking aan? Ja, tot 5 procent op bepaalde coins
 • Biedt het regelmatig aanbiedingen aan? Ja, afhankelijk van het handelsvolume kun je tot 1.50 procent korting krijgen

Bedrijfsgegevens BCM

Vestigingsplaats
Thailandlaan 6
1432DJ te Aalsmeer

Kamer van Koophandel nummer
68955820

Bankgegevens
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Contact
Email: helpdesk@bitcoinmeester.nl
Telefoon: 085 007 6000

Adres Bitcoin Meester

Wie hebben BCM opgericht?

BCM is een relatief jong bedrijf. Het werd in de zomer van 2017 opgericht door Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman. Deze twee cryptoliefhebbers konden geen genoeg krijgen van Bitcoin, altcoins en de gloednieuwe blockchain technologie. 

Ze geloven nog steeds dat crypto en blockchain een allesbepalende rol gaan spelen in de toekomst. Bovendien handelden de heren zelf ook al enige tijd in crypto. Uit enthousiasme en vanuit een diepgaande interesse in crypto richtten ze Bitcoin Meester op. En dat bleek een schot in de roos!

Voor wie is BCM geschikt?

BCM is vanwege de overzichtelijke interface bij uitstek geschikt voor beginnende crypto investeerders. Misschien behoor jij ook wel tot deze groep en ben je nogal overweldigd door de honderden cryptomunten en vele termen uit deze bijzondere industrie. Bitcoin Meester.nl helpt je graag een handje.

Bitcoin Meester partner van AZ
Bitcoin Meester partner van AZ

Welke cryptocurrencies zijn beschikbaar op BCM?

Wij vinden het een groot voordeel dat je naast bekende cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum of Litecoin ook kunt beleggen in minder bekende cryptomunten die soms best veel potentie hebben. Een kleine greep uit het aanbod. Klik op de afbeelding voor live koersen:

Klik op de foto voor live koersen

Aanbod cryptomunten BCM & ervaringen

BCM beschikt over meer dan 170 verschillende cryptovaluta. Dat is helemaal niet weinig, echter zijn er exchanges met meer aanbod. Waar het ook om gaat is de diversiteit. En wat dat betrfet zit het goed met de verschillende coins die je hier kunt kopen. Heel wisselend. Ook is het prettig dat 15 van die munten gestaked kunnen worden. 

Een minpuntje is echter dat je goed moet zoeken naar welke coins gestaked kunnen worden. Dit hadden wij liever anders gezien. Ook moet je aangeven te willen staken. 

Maar de belangrijkste reden om wel of niet te handelen bij BCM zijn de kosten. Die zijn aan de hoge kant! We zien liever trading fees zoals ze bij Finst en Bitvavo hanteren. Dat scheelt enorm. Helemaal als je er behoorlijk wat geld aan uitgeeft.

Staken bij BCM: hoe gaat het in zijn werk?

BCM biedt de mogelijkheid om te staken. Een belangrijke functie die we zeker niet onvermeld willen laten. Dit betekent dat je cryptomunten voor een langere periode bewaart in een wallet bij een crypto broker of exchange. Door de munten te bewaren draag je bij aan het in stand houden van het netwerk. Daarvoor ontvang je een beloning in de vorm van crypto. Je kunt bij Bitcoinmeester tot 10% rente per jaar ontvangen. Wil je graag deelnemen aan staking op BCM? Volg dan dit stappenplan:

 • Stap 1: Log in op je Bitcoin Meester account.
 • Stap 2: Klik op de optie “staken” in jouw account.
 • Stap 3: Kies de cryptocurrency die je wilt gaan staken.
 • Stap 4: Als het goed is begint de staking meteen.

Het affiliate programma van BCM

Wist je  dat het ook mogelijk is om op een andere manier geld te verdienen met crypto? 

Steeds meer brokers en exchanges maken gebruik van een zogeheten ‘affiliate programma’ en BCM is geen uitzondering.

Affiliatie bij Bitcoin Meester

Waar kun je het affiliate programma vinden?

Het BCM affiliate programma is te vinden op de site. Daarvoor ga je ‘account info’ en scrollt naar beneden tot je het bericht ‘genereer inkomsten met ons affiliate programma’ ziet. Als het goed is kun je een linkje van BCM delen met anderen, zoals je familie en vrienden. Wanneer zij een account aanmaken ontvang jij commissie. Je hoeft er dus weinig voor te doen! 

Wel moet gezegd worden dat dit zo’n beetje het slechtste affiliatieprogramma is dat er op de markt is. Via de desktop versie krijg je geen overzicht van het aantal klanten. Bovendien zijn de verdiensten matig en het blijkt dat de conversie bij BCM beneden maats is. 

Wat zijn de kosten van BCM?

BCM heeft zijn eigen kosten die worden vastgesteld door de standaard van talrijke wereldwijde exchanges en de handel op het systeem zelf. De marge kan van dag tot dag verschillen omdat het afhankelijk is van vraag en aanbod. BCM voert alleen  orders uit nadat je ze hebt geplaatst. Hoe meer je handelt, hoe meer korting je ontvangt. Kijk maar een naar deze tabel. VIP 1 betreft lage handelsactiviteit en VIP 10 hoge handelsactiviteit:

Groep

Bedrag

Hoogte fee

VIP 10

Boven de 1.000.000 euro

0.10 procent

Vip 9

Boven de 500.000 euro

0.20 procent

Vip 8

Boven de 100.000 euro

0.30 procent

Vip 7

Boven de 50.000 euro

0.40 procent

Vip 6

Boven de 25.000 euro

0.50 procent

Vip 5

Boven de 10.000 euro

0.60 procent

Vip 4

Boven de 5.000 euro

0.70 procent

Vip 3

1.000 euro

0.80 procent

Vip 2

500 euro

0.90 procent

Vip 1

1 euro

1.00 procent

Stablecoins

 

Vaste fee van 0.1 procent

Hoe maak je een account aan op BCM?

De cryptomarkt is 24/7 open. Je kunt dan ook handelen wanneer je maar wilt. Soms is crypto een ware achtbaanrit. Ben jij er klaar voor? Maak dan op de volgende manier een account aan op BCM:

 • Stap 1: Surf naar de website van BCM
 • Stap 2: Klik op ‘account aanmaken’
 • Stap 3: Geef aan of je een bedrijf of een persoon bent
 • Stap 4: Vul enkele persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres en bankrekeningnummer
 • Stap 5: Bedenk een sterk wachtwoord
 • Stap 6: Bekijk de voorwaarden van BCM en klik op ‘goedkeuren’ als u het ermee eens bent.
 • Stap 7: Als alles goed is ontvang je een e-mail waarmee je jouw inschrijving kunt valideren.
 • Stap 8: Klik op de link om je account te activeren.

Bevestigingscode per e-mail

Een bevestigingscode per e-mail is onderdeel van BCM’s beveiligingsprocedure. Voer deze code in om in te loggen op jouw BCM account.

Verificatiecode om in te kunnen loggen
Verificatiecode om in te kunnen loggen

Hoe werkt de bevestigingsprocedure van BCM?

Laten we het even hebben over accountbevestiging. BCM bevestigd een account namelijk alleen wanneer je bereid bent om jouw identificatiebewijs te delen en wanneer je een selfie-check maakt. De procedure voor identificatiebevestiging verloopt gelukkig vrij simpel via dit stappenplan:

 • Stap 1: Vul enkele persoonlijke gegevens in, zoals jouw naam en adres.
 • Stap 2: Publiceer een foto van jouw ID-kaart of ticket, zowel van de voor- als achterkant. Maak gebruik van een een JPG, JPEG of PNG data-indeling.

Hoe werkt de selfie-check precies?

BCM maakt gebruik van een selfie-check. Dit houdt in dat je een foto van jezelf moet maken met je ID-kaart in de hand, de datum van vandaag en de tekst ‘BCM’. Zorg ervoor dat je een duidelijke foto hebt waarop zowel de ID-kaart als de tekst goed te zien is.

Verificatie doorstaan
Verificatie doorstaan

Adres valideren

Na de selfie-check ben je nog niet klaar. Je moet ook nog je adres valideren. Dit doe je door jouw adresgegevens in te vullen. Daarnaast heb je een document nodig waarop je financiële situatie staat beschreven. Denk bijvoorbeeld aan een document van een financiële instelling, een energiebedrijf of de overheid dat niet ouder is dan drie maanden.

Hoe lang duurt verificatie?

Als alles goed gaat, zal binnen een half uur na het verzenden van jouw ID-kaart en bewijs van adres een verificatie plaatsvinden. De rekeningbevestiging van BCM duurt normaal gesproken ook niet lang. Overigens kun je maar één account hebben op Bitcoin Meester. Het bedrijf is hier nogal streng in. Word je betrapt op het overtreden van de regels? Dan wordt jouw account gesloten.

Verificatie van jouw telefoonnummer

Bij het creëren van een account op BCM moet je ook jouw telefoonnummer laten valideren. BCM stuurt je een code per SMS om dit voor elkaar te krijgen. Misschien denk je: waarom is dit proces zo noodzakelijk? Dat heeft allemaal te maken met de wet. Het wordt niet nodeloos ingewikkeld gemaakt, maar is toch verplicht.

Richtlijnen

Adres toevoegen voor versturen van munten naar een andere exchange
Adres toevoegen voor versturen van munten naar een andere exchange

BCM moet zich houden aan enkele gloednieuwe richtlijnen met betrekking tot het versturen van digitaal geld naar adressen buiten de wallet. 

Zodoende ben je bij het invoeren van een nieuw adres waar je cryptomunten naar toe wil sturen verplicht om een foto te maken van het scherm met je geopende digitale wallet.  

Het versturen van crypto naar andere wallet wordt pas mogelijk na verificatie door BCM.

Tip: download Google Authenticator

Na het invullen van alle gegevens en het inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord is het eindelijk zover: je kunt aan de slag met crypto. Om de veiligheid en zekerheid van jouw account te garanderen, stelt BCM voor om twee-factor-verificatie te gebruiken. Dit werkt vrij simpel. 

Ten eerste dien je Google Authenticator te downloaden. Die toont een nummer die om de 30 seconden wisselt. Daarna moet je voortaan bij het inloggen op je account het nummer invullen die in beeld verschijnt. Google Authenticator is dus een extra beveiligingsmethode.

Registratieproces: onze beoordeling

Registreren bij BCM is een uiterst prettig proces. Heel prettig en zonder al te veel poespas tijdens het proces. Je weet wat je te doen staat, en je wordt op de hoogte gehouden van alles. Ook als er nog iets ontbreek. Bijvoorbeeld wanneer je vergeten bent 2FA in te schakelen. 

Hoe begin je met handelen op BCM?

Hoe begin je met handelen op BCM?
Het is gelukkig heel eenvoudig om te beginnen met handelen op BCM. Volg ons stappenplan en je bent er binnen een aantal minuten klaar voor:

 • Stap 1: Bekijk de “Coins” pagina bovenaan de website. Als het goed is, verschijnt er een overzicht van alle munten die Bitcoin Meester aanbiedt.
 • Stap 2: Klik op het cryptogeld of de cryptomunten die je graag wil. Via de “zoeken” optie vind je de gewenste munt.
 • Stap 3: Na het klikken op een bepaalde munt kom je een webpagina terecht waar je het kunt kopen.
 • Stap 4: Klik op “kopen”. Als alles goed gaat zal het digitale geld binnen enkele seconden worden overgemaakt naar je eigen wallet.

Hoe verstuur je cryptomunten vanuit je eigen wallet?

Een van de grote voordelen van BCM is dat jouw eigen budget hebt. Bovendien kunt je razendsnel munten naar jouw eigen wallet sturen vanuit een andere exchange of broker. Het is bovendien niet alleen mogelijk om cryptomunten op BCM te bewaren, maar ook om ze te versturen. Je kunt dit doen met je eigen digitale portemonnee. Er zijn slechts een paar handelingen voor nodig  elektronische portemonnee in slechts een paar handelingen. Het versturen van cryptocurrencies van Bitcoin Meester gaat als volgt:

 • Stap 1: Bekijk jouw digitale wallet
 • Stap 2: Scroll naar beneden om een checklist van alle cryptomunten te zien. Indien nodig, bekijk dan de ‘verberg alle munten die ik niet bezit’ optie om alleen de munten te zien die u daadwerkelijk hebt uitgegeven.
 • Stap 3: Klik op ‘verzenden’. Als het goed is verschijnt er een pop-up in beeld.
 • Stap 4: Verifieer de verzending door middel van een linkje die naar jouw e-mail wordt gestuurd.
 • Stap 5: Bitcoin Meester verwerkt en verifieert de opname.

Bitcoin kopen op BCM: zo doe je dat

Bitcoin is een zeer populaire cryptocurrency die uiteraard ook te koop is op BCM. Simpel gezegd is het een digitale munt die niet gecontroleerd wordt door een regering of centrale bank. En het gebruikt complexe wiskundige algoritmes om de geldigheid van de transacties te verifiëren.

Idee van cryptocurrencies ontstond al in de jaren negentig

Even een bijzonder feitje: wist je dat de Amerikaanse computerwetenschapper David Chaum al in de jaren negentig van de vorige eeuw met digitaal geld aan het experimenteren was? 

Het idee bestandscodering en ook vertrouwelijke aankopen speelde uiteindelijke een essentiële rol in de ontwikkeling van cryptocurrencies aan het begin van deze eeuw. Het leidde in 2009 tot de komst van Bitcoin, die een ware revolutie in de financiële wereld ontketende.

Minen: hoe gaat het in zijn werk?

Laten we ons even verdiepen in Bitcoin. Deze wereldberoemde cryptomunt werd op 29 maart 2009 gelanceerd en naar schatting zijn er nu wereldwijd zo’n 11.000 actieve miningcomputers. De munt wordt gegenereerd met behulp van complexe wiskundige algoritmen. Cryptocurrencies zoals Bitcoin hebben veel voordelen ten opzichte van de traditionele munteenheden. Een van de grootste voordelen is het decentrale karakter van deze munt. Dit betekent dat derde partijen zich niet kunnen bemoeien met een transacties.

Feitje: Uit cijfers cijfers van Blockchain.com blijkt dat het totale aantal Bitcoin transacties sinds de lancering in 2009 maar liefst 668 miljoen bedraagt.

Wiskundig algoritme

Een miner moet een wiskundig algoritme oplossen om de munten te verkrijgen. Er zijn krachtige computers nodig om deze algoritmen op te lossen en miners worden beloond met munten. Het miningproces is tijdrovend en de hash rate is enorm. 

Zodoende is het stroomverbruik voorstellen van computers die Bitcoins minen zeer hoog. De Bitcoin munt heeft een beperkte voorraad van 21 miljoen munten. Dit betekent dat de schaarste steeds meer toeneemt.

Hoe koop je Bitcoin?

Het kopen van Bitcoin is tegenwoordig vrij eenvoudig, dankzij brokers en exchanges zoals BCM en Bitvavo. Tegenwoordig zijn cryptocurrencies te koop met een bankoverschrijving, een digitale wallet en een creditcard. Let wel even op wanneer je een creditcard wil gaan gebruiken. 

Je moet altijd controleren of de uitgever van jouw kaart een beleid heeft voor gegevensbescherming. Sommige creditcards ondersteunen bovendien geen Bitcoin transacties, dus let goed op.

Zoek naar Bitcoin
Koop-order (buy)
Koop Bitcoin
Melding bij een aan-of verkoop

Bankoverschrijving

Cryptocurrencies kopen via een bankoverschrijving is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de instructies van je bank volgen. Of koop crypto via een digitale portemonnee. Dit is een wallet die in feite functioneert als een bankrekening. Tegenwoordig kun je met name Bitcoin al gebruiken in online games, e-shopping en andere online ondernemingen. Natuurlijk dien je daarvoor wel in het bezit te zijn van deze populaire digitale munt.

Volatiele markt

Bitcoin en andere cryptocurrencies staan bekend als zeer volatiel. Dit houdt in dat er flinke prijsschommelingen kunnen plaatsvinden op de markt. De reden voor de prijsveranderingen is de vraag en het aanbod. Als er meer vraag en aanbod is, stijgt de prijs en omgekeerd. Een bedrijf of individu koopt Bitcoins wanneer de prijs stijgt en verkoopt Bitcoins wanneer de prijs daalt.

Hoe kun je cryptomunten verkopen voor euro's?

De succesverhalen rond crypto zijn talrijk en motiverend. Het omzetten van crypto naar euro’s is heel eenvoudig op BCM. Bij deze een handig stappenplan:

 • Stap 1: Ga naar de webpagina “vergoedingen & munten” bovenaan de website om een overzicht te zien van alle munten die Bitcoin Meester heeft.
 • Stap 2: Klik op de cryptocurrency die je graag wilt hebben.
 • Stap 3: Als het goed is zie je de knop “verkopen” bovenaan de webpagina. Wil je graag verkopen? Selecteer dan deze optie.
 • Stap 4: In het linkervakje vul je het aantal cryptomunten in dat je graag wil verkopen. Het computersysteem zal direct het aantal euro’s bepalen die je ontvangt voor een specifieke cryptocurrency.
 • Stap 5: Controleer de verkoop. Als alles goed gaat verschijnen de euro’s snel op je bankrekening.

Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen BCM en Bitvavo?

BCM en Bitvavo zijn populaire Nederlandse exchanges..  Ze hebben veel meer gemeen dan alleen een inschrijving bij de Nederlandsche Bank. Zowel BCM als Bitvavo zijn Nederlands. Wanneer je een blik werpt op het aantal cryptomunten zie je een klein verschil. 

Bij Bitcoin Meester kun je er wel 170 kopen, en bij Bitvavo 200+ (hoewel het aantal digitale munten dat beschikbaar is steeds meer toeneemt). Overeenkomst is wel dat je na het aanmaken van een account bij beide brokers een eigen wallet krijgt.

Verschillende trading fees

Opvallend verschil daarentegen zijn de trading fees. Op BCM betaal je tot 1.50 procent, tegenover slechts 0.25 procent bij Bitvavo. En tenslotte willen we nog aankaarten dat je bij BCM niet gebruik kunt maken van een stop-loss, en bij Bitvavo wel. Bitcoin Meester is dan ook een broker terwijl Bitvavo zowel een broker als exchange is.

Support bij BCM: onze beoordeling

Een crypto exchange en/of broker is niet compleet zonder een goede klantenservice. Uiteraard hebben we daar naar gekeken voor onze review van BCM. Deze broker is elke werkdag van 9 tot 5 bereikbaar via telefoon en e-mail. Daardoor worden eventuele problemen en/of vragen snel behandeld en opgelost. Een fijn idee!

Hoe lang duurt het beantwoorden van e-mails?
E-mails worden gewoonlijk binnen een uur beantwoord door een van de BCM-medewerkers. Na 17.00 uur en ook in het weekend kun je deze broker gewoon per e-mail bereiken, maar een antwoord kan dan even duren.

BCM ervaringen slotconclusie

Hoewel de klantenservice van BCM wel positief kan worden beoordeeld, en het makkelijker registreren, wegen de hoge kosten en het gebrek aan bepaalde functionaliteiten zwaar voor ons. Het is belangrijk om te overwegen dat deze factoren een aanzienlijke impact kunnen hebben op de uiteindelijke winstgevendheid van beleggingen.

Ervaringen van onze lezers met BCM

Bij Cryptokoersgids.nl willen we graag jouw ervaringen horen! We weten dat er veel kennis en inzichten zijn als het gaat om cryptocurrencies. Daarom nodigen we je uit om je persoonlijke ervaringen met ons te delen.

Heb je iets te delen over jouw ervaringen met BCM? Voel je vrij jouw review achter te laten. We waarderen jouw feedback enorm en willen anderen laten profiteren van jouw kennis.

Te duur

Rated 3,0 out of 5
juni 30, 2023

Waarom hier handelen als het ergens anders goedkoper kan? Dief van je eigen euros. Zonde want verder best aardige exchange met muntjes

Peter

Te hoge kost

Rated 2,0 out of 5
april 14, 2023

Beperkte muntselectie en hoge kosten

Ik ben teleurgesteld in de beperkte muntselectie bij BCM. Veel populaire munten zijn niet beschikbaar, waardoor ik elders naar alternatieven moet zoeken. Bovendien zijn de kosten voor transacties en opnames erg hoog, wat mijn winst aanzienlijk vermindert.

Mariska

Onhandige verificatieprocedure

Rated 3,0 out of 5
maart 15, 2023

De verificatieprocedure bij BCM is omslachtig en tijdrovend. Het duurde lang voordat mijn account volledig werd geverifieerd en ik toegang kreeg tot alle functies. Ik begrijp dat veiligheid belangrijk is, maar het zou fijn zijn als ze het proces wat efficiënter kunnen maken.

L. van Dijk

Waardeloze tent

Rated 1,0 out of 5
februari 14, 2023

Doe heir geen zaken mee. Altijd gezeur met overboekingen

Sjan

Geen goede gebruikerservaring

Rated 2,0 out of 5
maart 7, 2022

De gebruikerservaring bij Bitcoin Meester is ronduit slecht. De interface van hun platform is verwarrend en onhandig in gebruik. Het kost me veel moeite om mijn weg te vinden en ik heb regelmatig technische problemen. Ik ben niet tevreden met de gebruiksvriendelijkheid van hun platform.

John V

Schrijf zelf een review

Beste alternatieve exchanges voor BCM

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Meld je aan en ontvang €10!

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Veelgestelde vragen over BCM

Dagelijks kan BCM rekenen op duizenden bezoekers.  Wellicht heb je wat vragen, voordat je de stap zet in de wereld van cryptovaluta. 

Hieronder staan enkele veelvoorkomende vragen:

In cryptoland kan het soms erg druk zijn. Ook bij BCM. Dit is onoverkomelijk en dit overkomt menig crypto bedrijf. Ze doen er alles aan dit te voorkomen en houden je op de hoogte van alle updates. 

Ja, dit kun je doen door in je account alle verificatieprocessen te doorlopen. 

Mocht er sprake zijn van een hack, dan is er vrijwel niets aan de hand, aangezien 95% van de munten in zogenoemde cold wallets worden bewaard. Wel ben je zelf verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je account

BCM is niet voor niets een populaire exchange. Zowel ervaren als beginnende kunnen hun waardevolle digitale munten in slechts een paar handelingen ruilen voor verschillende andere digitale munten. Bitcoin Meester staat bekend als zeer veilig. Een deel van het digitale geld van klanten wordt bewaard in een cold wallet, buiten het internet en het bereik van cybercriminelen.