Binance ervaringen [Gesloten voor Nederlanders]

Op zoek naar Binance ervaringen? Bijvoorbeeld over support, uitbetalen en storten? Lees alles in dit artikel!

Binance ervaringen
Cijfer
4.7/5

Binance: welke crypto enthousiasteling kent het niet? Het is een van de meest bekende cryptocurrency exchanges ter wereld. Het aantal positieve Binance ervaringen van gebruikers over de hele wereld is teveel om op te noemen. En dat te bedenken dat het nog maar bestaat sinds 2017. Deze wereldberoemde exchange richt zich op de handel in zowel Bitcoins als altcoins. Binance is binnen een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest bekende cryptocurrency exchanges met meer dan 600 cryptocurrencies en digitale tokens waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) en zijn eigen token Binance Coin (BNB). In dit artikel vertellen we je graag alles wat je moet weten over deze bekende en zeer innovatieve crypto exchange. Onze Binance ervaringen lees je in dit complete artikel!

Binance: grootste exchange

✔️ Laagste handelskosten!
✔️ Fijne klantenservice
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Enorm veel features
✔️ Geschikt voor beginners en gevorderden
✔️ Uitbetalen naar de bank
ExchangeJa
WalletJa
StablecoinsJa
StakenJa
Cryptocurrency600+ 
TaalNL
VestigingslandMalta
FeesMax. 0.10%
CreditkaartJa
BankoverschrijvingJa
iDEALNee
Uitbetalen naar bankJa
AppJa

✔️ Grootste exchange ter wereld
✔️ Laagste handelskosten
✔️ Groot aanbod van crypto
✔️ Uiterst veilig platform
✔️ Enorm veel features
✔️ Goede communicatie klantenservice
✔️ Handige app

❌ Gesloten voor Nederlanders ❌ Binance geeft geen  dagelijkse marktanalyse ❌ Geen telefonische service beschikbaar ❌ De grootte van de exchange en de vele functies kunnen frustrerend zijn voor mensen die nieuw zijn op de cryptocurrency markt

Wat is Binance?

Binance is eencryptocurrency exchange waar je kunt handelen in digitale munten, zoals Bitcoin, Ethereum en nog veel meer. Het ondersteunt de meest verhandelde cryptocurrencies. Binance geeft investeerders een eigen digitale portemonnee om hun digitale geld in op te slaan. 

Daarnaast biedt de exchange klanten duurzame oplossingen om rente te verdienen of te onderhandelen met cryptocurrencies. Tevens helpt het beleggers bij het maken van financiële investeringskeuzes door een uitgebreide website, een opleidingsacademie en een professionele klantenservice.

Altijd toegankelijk

Binance wil zeer toegankelijk zijn. Het streeft er naar om, met uitzondering van geplande downtime, op geen enkel moment offline te zijn. Met een gemiddeld dagelijks transactievolume van meer dan 1,2 miljard dollar is Binance een crypto gigant die concurrenten ver de baas is.

Waar komt de naam Binance vandaan?

De naam “Binance” is een hybride van ‘Bitcoin’ en ‘financiën’. Het stelt hoge eisen aan veiligheid en beveiliging, bestaat meerdere lagen en meerdere clusters en biedt een hoge verwerkingscapaciteit. 

Wist je dat het ongeveer 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken? In totaal verwerkt het de transacties van meer dan 600 digitale munten, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en zijn eigen Binance Coin token.

Bedrijfsgegevens Binance

Vestigingsplaats
Melita Court Level 3 Triq Giuseppe Cali Ta’ Xbiex XBX 1420 Malta

Contact
Email: support@binance.com

Binance adres

Wie heeft Binance opgericht?

Binance is in 2017 opgericht door de Chinese Changpeng Zhao en He Yi. Beiden werkten bij OKCoin exchange voordat ze het besluit namen om een cryptocurrency exchange op te richten. Changpeng Zhao werd in 1977 geboren in de provincie Jiangsu. Eind jaren tachtig verhuisden hij en zijn familie naar Vancouver, British Columbia, Canada. 

Zijn vader werkte als leraar in China voordat hij als ‘intellectueel’ het land niet mocht verlaten. Het leven van de familie Zhao in Canada was aanvankelijk niet gemakkelijk. Zodoende verdiende ‘CZ’ extra geld met een baantje bij McDonalds.

Binance CEO
Changpeng Zhao

Begin van het avontuur op de aandelen- en cryptomarkt

Changpeng Zhao kon meer dan alleen hamburgers maken bij McDonald’s. Hij studeerde af aan het McGill College in Montreal met een major in computertechnologie. Vervolgens ging hij aan de slag bij de Tokyo Stock Exchange, waar hij in eerste instantie een systeem ontwikkelde voor het matchen van professionele orders. 

Vervolgens ontwikkelde Zhao software voor de handel in Bloomberg-futures op Wall Street. In 2005 nam CZ afscheid als hoofd van de Bloomberg Trade Book Futures Research and Growth Group. Daar was hij programmeur voor softwaretoepassingen voor het verhandelen van futures.

Compleet in de ban van crypto

In 2005 begon CZ aan een nieuw avontuur en verhuisde naar Shanghai om Fusion Systems op te richten. Dit bedrijf biedt een zeer snel handelssysteem voor makelaars. CZ was zich terdege bewust van het Bitcoin-fenomeen tijdens zijn jarenlange werk in Shanghai. Het duurde echter tot 2013 voordat hij eindelijk compleet in de ban raakte van blockchain en cryptocurrency. 

Hij verkocht zelfs zijn appartement om de cryptocurrency te kopen. Zelfs toen de prijs van BTC in deze periode daalde van 600 naar 200 dollar, gaf CZ niet op. Dit doorzettingsvermogen kwam later in zijn cryptocarrière goed van pas.

Fusion Systems
Fusion Systems

De bouw van een exchange begint

Na ervaring te hebben opgedaan op de aandelenmarkt, het blockchain-platform Blockchain.info en de cryptocurrency exchange OKCoin, durfde CZ de stap te wagen om een eigen exchange te bouwen. Hij hield zich bezig de technische prestaties van het handelsplatform die bedroeg aan de ontwikkeling van de cryptocurrency industrie. Het resultaat? De ICO van Binance bracht in zestien dagen maar liefst 15 miljoen dollar op. Enkele feiten over Binance:

 • Het is de meest populaire cryptocurrency exchange ter wereld.
 • Er zijn momenteel 600+ cryptocurrencies beschikbaar.
 • Het heeft zijn eigen native token genaamd Binance Coin (BNB).
 • Het ontvangt wekelijks ongeveer 25 miljoen bezoekers.

In welke landen is Binance actief?

Sinds de ICO is Binance geleidelijk uitgebreid. Er was echter niet altijd sprake van goed nieuws voor het bedrijf.  Vanwege de cryptocurrency beperkingen van het land moest het bedrijf China verlaten. Het opereert momenteel vanuit Malta. Het bedrijf voert zijn procedures uit in dit land, maar is nog steeds geregistreerd op de Seychellen en de Kaaimaneilanden.  

Desondanks wordt Malta beschouwd als de basis van Binance. Minstens zo belangrijk is het feit dat Binance Group verspreid is over de hele wereld. Zo is men onder andere te vinden in het Amerikaanse Californië, Londen, Parijs, Berlijn, Istanbul, Moskou, Kampala, Istanbul, New Delhi, Manilla, Ho Chi Minh Stad, Jersey en Singapore.

In response to China’s decisions, we are moving our IP’s from Hong Kong to an offshore location. So we are registered in multiple locations and we have people in multiple locations. That way we will never be affected by one regulatory body

In welke talen is Binance beschikbaar?

Inmiddels is duidelijk dat Binance actief is in de hele wereld. Wat dat betreft is het geen verrassing dat de exchange beschikbaar is in tientallen talen. Dit zijn:

 • Duits
 • Frans
 • Engels
 • Spaans
 • Chinees
 • Vietnamees
 • Turks
 • Nederlands
 • Italiaans
 • Portugees
 • Pools
 • Oekraïens
 • Maleis

Het team achter Binance

Changpeng Zhao werkt uiteraard niet alleen. Hij is onderdeel van een zeer ervaren team van crypto experts, waaronder:

 • Roger Wang (medeoprichter en Chief Technology Officer): Nomura Securities en Morgan Stanley
 • James Hofbauer (hoofdarchitect): Palantir en Fusion Systems
 • Paul Jankunas (Vice President of Engineering): SBI BITS en Fusions Systems
 • Allan Yan (Product Director): Orient International Holdings
 • Sunny Li (Operationeel Directeur): Accenture

Binance: veel meer dan een exchange

Als expert in blockchain en handelssystemen heeft Changpeng Zhao met veel succes Binance weten om te vormen tot een toonaangevend blockchain platform. Het is meer dan een exchange alleen. Zo biedt het op dit moment al meer dan 600 cryptocurrencies aan. Bovendien bestaat Binance naast een exchange uit tientallen andere onderdelen, zoals ‘Binance Launchpad’ en ‘Binance Labs’.

Binance Launchpad
Binance Launchpad

De crypto crash van 2018

In slechts één decennium groeide Binance uit tot de grootste cryptocurrency exchange  ter wereld. In 2017, toen de prijzen van digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin naar recordhoogten stegen, raakte de hele wereld in de ban met crypto. 

Helaas kwam er met historische cryptocurrency crash begin 2018 een kortstondig einde aan de hype. Als gevolg van de bearish markt daalde de kwartaalomzet van Binance van 150 miljoen dollar (begin 2018) tot ongeveer 50 miljoen dollar aan het einde van het jaar.

Herstel van de bearmarket

Binance, de cryptocurrency-markt en CZ herstelden zich van de bearmarket. Changpeng Zhao, ooit begonnen bij McDonalds, mag zich nu een cryptocurrency miljardair noemen. Bovendien is hij een van de grootste experts op crypto- en blockchain gebied. 

Het lijkt erop dat hij nu meer dan een miljard dollar heeft. In februari 2018 vermeldde het tijdschrift Forbes hem als de derde persoon op de lijst van ‘s werelds rijkste man in cryptocurrency’. Meer feiten over dit specifieke personage:

Feitje: wist je dat de 1.65 meter lange ‘CZ’ het liefste zwarte kleding draagt?

Dit zijn de drie pijlers van Binance

De weg naar nummer één op de lijst van cryptocurrency-uitwisselingen was ingewikkelder dan verwacht, vooral in de begindagen van Binance. Toen de waarde van Binance’s token BNB onder de ICO-prijs zakte, hadden CZ en zijn collega’s het een waar. Maar het team gaf niet op. Ze deden meer moeite om Binance om te vormen tot een gedecentraliseerde organisatie met medewerkers van over de hele wereld. Deze pijlers vormen tegenwoordig de basis van Binance:

 • Het is een groot ecosysteem
 • Het heeft lage handelskosten
 • Het heeft zeer hoge volumes
 • Het is gebruiksvriendelijk

Binance inspireert mensen over de hele wereld

Binance is een zeer bekende naam op het gebied van cryptohandel. Dit is te danken aan de motivatie en het doorzettingsvermogen van CZ, dat mensen over de hele wereld inspireert. Het team van Binance bestaat uit duizenden mensen in meer dan 40 landen en 180 regio’s over de hele wereld.

Binance in cijfers

Er zijn meer dan 600 coins beschikbaar. Op de website vind je meer dan 20 talen en de klantenservice van Binance ondersteunt meer dan 10 talen. Alleen al in 2020 bereikte het transactievolume 3,88 miljard dollar een stijging van 36% ten opzichte van 2019!  Binance is niet alleen een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Dit is een ecosysteem met talloze munten, talloze functies en indrukwekkende cijfers:

 • Het gemiddelde dagelijkse transactievolume is 2 miljard
 • Er vinden meer dan 1.400.000 transacties per seconde plaats
 • Het heeft zijn eigen utility-token genaamd Binance Coin (BNB). Het is de basis van het Binance-ecosysteem.
 • Ervaren team biedt 24/7 ondersteuning
 • Het doet onderzoek: Binance Research levert institutionele onderzoeksrapporten, gegevensgestuurde inzichten en analyses voor crypto-investeerders.

Binance in de Verenigde Staten

In 2019 werd Binance in de Verenigde Staten verboden vanwege regelgeving. Als reactie opende Binance en andere investeerders Binance.US geopend, een onafhankelijke beurs die is geregistreerd bij het Amerikaanse Financial Crime Enforcement Network om te voldoen aan alle toepasselijke Amerikaanse wetten. 

In mei 2021 meldde Bloomberg News dat Binance door het Amerikaanse ministerie van Justitie en de Internal Revenue Service is onderzocht op witwassen en belastingontduiking.

Binance.US
Binance.US

Binance verboden in Groot-Brittannië

De Britse dochteronderneming van Binance.com, Binance Markets Limited, kreeg in juni 2021 een verbod op het leveren van gereguleerde diensten aan Britse klanten door de toezichthouder van het land, de Financial Conduct Authority (FCA). De aankondiging van het verhindert dat de dochteronderneming crypto- en derivatenhandel aan Britse klanten mag leveren. Het social media team van het bedrijf heeft echter duidelijk gemaakt dat het verbod geen invloed zal hebben op de diensten die Binance.com aan Britse gebruikers levert, zoals transacties.

Welke services biedt Binance?

De groei van Binance zet door. Zo is Binance Futures tegenwoordig het toonaangevende handelsplatform voor derivaten. En dat is niet het enige innovatieve onderdeel van Binance. We hebben er een aantal voor jou overzichtelijk op een rij gezet.

Binance Labs

Binance Labs mag niet ontbreken wanneer we het hebben over functies van Binance. Het richt zich op veelbelovende projecten in het pre-ICO stadium. Dit houdt in dat het veelbelovende cryptocurrency project teams helpt door het verstrekken van de nodige financiering voor ontwikkeling, adviesmiddelen  en een lanceerplatform voor fondsenwervig.

Binance Launchpad

We kunnen Binance bijna een ‘crypto dorp’ noemen. Het bestaat namelijk uit ontzettend veel onderdelen. Een van de meest bekende onderdelen van deze exchange is ‘Binance Launchpad’. 

Het is een lanceerplatform voor IEO’s. Dit is een vorm van crowdfunding voor blockchain startups. Men moet zelf nog onderzoek doen, maar Binance neemt de startups qua promotie veel werk uit handen. In maart 2021 waren er al 42 projecten gelanceerd.

Binance Chain

Binance Chain is de gedecentraliseerde blockchain van het bedrijf. Binance DEX ondersteunt veel van dezelfde valuta’s als CEX, maar biedt ook veel andere activa, die op de beurs worden gebracht door stemmen van de gemeenschap.

Binance DEX
Binance DEX

Wat is de Binance Smart Chain?

Binance Smart Chain (BSC) is een zeer belangrijk onderdeel van Binance. Sterker nog: het loopt parallel aan de exchange.  De wereldwijde dominantie van Binance is in feite  te danken aan de snelle marktgroei van regionale specifieke handelssites zoals en Binance Singapore. 

Het doel was om internationale oplossingen uit te breiden. Binance concentreerde zijn macht daarom iet op een enkele gecentraliseerde uitwisseling, maar decentraliseerde zijn diensten door zijn eigen blockchain genaamd Binance Chain te lanceren.

Binance Earn

Binance Earn is voor investeerders een directe manier om deel te nemen aan de aandelen- en cryptomarkt en beloningen te ontvangen. Het is een platform voor het inzetten of verdienen van rente door stablecoins op de beurs te storten. Afhankelijk van de valuta en de vervaldatum biedt de beurs beleggers meerdere opties en rentetarieven voor deze tokens.

Binance Lending

Wist je dat je cryptocurrency kunt uitlenen aan Binance om rente te verdienen?. Dit heet Binance Lending. De jaarlijkse rente varieert van 3,5% tot 15%. Er is overigens wel bovengrens aan de hoeveelheid cryptocurrency die kan worden uitgeleend, wat duidelijk wordt vermeld. Als je jouw cryptocurrency voorlopig niet gebruikt, is dit een handige manier om extra rendement te behalen.

Binance Lending
Binance Lending

Andere Binance services

Naast exchange services biedt Binance ook andere tools, platforms en services. Zo is Binance Visa card een credit card waarmee je als gebruiker jouw crypto in fiat-valuta kan omzetten en uitgeven aan producten en/of diensten. Hoewel de omzetting geen administratieve kosten met zich meebrengt, is er wel sprake van betalingsnetwerkkosten.

Crypto uitgeven met de Binance Card

Heb je er altijd al van gedroomd om gemakkelijk de cryptocurrency te kunnen uitgeven die je verdient? Veel platforms proberen dit te realiseren, maar krijgen al snel te maken met de wet- en regelgeving van verschillende landen. Desalniettemin is Binance nu succesvol en kun je je cryptocurrency gemakkelijk uitgeven met Binance Credit Card.

Is de Binance Card ook beschikbaar in Nederland?

Je kunt jouw cryptomunten gebruiken in alle winkels die Visa accepteren. Een van de grootste voordelen is dat je niets hoeft te betalen voor de kaart. De kaart is 100% gratis. Je hoeft zelfs geen vergoedingen of transactiekosten te betalen voor het gebruik van uw kaart. In eerste instantie was Binance Card alleen beschikbaar in België, maar sinds enige tijd is deze ook beschikbaar in Nederland.

Binance VISA kaart
Binance VISA kaart

Binance en veiligheid: wat zijn onze ervaringen?

Hoewel Binance nog steeds een relatief jonge cryptocurrency-uitwisseling is, heeft het hard gewerkt om de veiligheid van het handelsplatform en zijn gebruikers te waarborgen. Binance heeft onder andere ook een kunstmatige-intelligentiesysteem geïmplementeerd dat alle transacties kan controleren op mogelijke kwaadaardige activiteiten als gevolg van gehackte gebruikersaccounts. 

Dit AI-beveiligingssysteem van Binance kan bijvoorbeeld verdachte sim-uitwisselingen en 2FA- en e-mailhackaanvallen van klanten detecteren, waardoor opnames worden voorkomen.

Binance Sentry

Binance heeft een aparte beveiligingsafdeling, waaronder een speciale afdeling genaamd Binance Sentry. Binance Sentry is een interne afdeling voor risicobeheer en -analyse die verantwoordelijk is voor het bewaken van de handelsbeurzen van cybercriminaliteitsactiviteiten. 

Binance heeft in het verleden samengewerkt met wetshandhavingsinstanties om criminele gegevens te delen en het platform verder te beschermen tegen criminelen.

Tip: bewaar nooit ongebruikt geld op de exchange

Klanten kunnen er zeker van zijn dat de instelling van het handelsplatform veilig is en niet wordt beïnvloed door criminele activiteiten. Volledige veiligheid veronderstelt echter dat de klant alle veiligheidsmaatregelen in het Binance-handelsaccount implementeert. Bovendien raadt Binance af om ongebruikte fondsen op handelsaccounts te bewaren. Ongebruikte punten op het platform bewaar je het beste veilig in een hardware wallet.

Welke cryptocurrencies heeft Binance?

Binance accepteert een breed scala aan valuta’s en jou in staat om  vrij eenvoudig cryptocurrencies te verkrijgen met behulp van Amerikaanse dollars, euro’s, ponden en verschillende andere legale valuta’s. Daarnaast kun je verschillende goedgekeurde stablecoins gebruiken, zoals Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) en Real USD om cryptocurrencies te kopen. Bekijk hieronder 10 populaire cryptovaluta op Binance. Klik op de afbeelding voor live koersen

Live koers Binance
Klik op de afbeelding voor live koersen

Zowel kleine als grote munten

Binance is op dit moment een van de beste aanbieders van cryptocurrencies. De beschikbare digitale munten variëren sterk qua marktkapitalisatie. Op Binance kun je terecht voor zowel kleinere als grotere tokens en cryptocurrencies. Bekende namen zijn onder andere:

 • Binance Coin
 • Bitcoin
 • Binance USD
 • Bitcoin Cash
 • BitTorrent
 • Ethereum
 • Dogecoin
 • ChainLink
 • Litecoin
 • Maker
 • MATIC
 • NANO
 • Qtum
 • VeChain
 • Zilliqa

Kun je staken bij Binance & onze ervaringen

Het handelsvolume van Binance is zeer hoog. Voor veel crypto traders is het dan ook dé keuze wanneer ze bepaalde digitale munten willen staken. Wanneer je van plan bent om het token voor een lange tijd vast te houden, minstens drie maanden moet je zeker eens kijken naar crypto staking via Binance. 

Hierbij komt het principe van Proof of Stake om de hoek kijken. Het specificeert dat individuen blokaankopen kunnen intrekken of verifiëren op basis van het aantal tokens dat zij of hij bezit. Hoe meer digitale munten een miner heeft, hoe groter zijn of haar mining kracht.

Pas op: Staking en ETH

Staking buiten Binance vereist meestal dat gebruikers meerdere slimme contracten uitvoeren om te beginnen. Ook is een minimale inzetvereiste. Het gebruik van Binance Stake kan enorme transactiekosten besparen en gebruikers een foutloze PoS-omgeving bieden. Maar Ethereum houders moeten wel even oppassen. 

Wanneer iemand ETH wil staken veranderd Binance zijn token zeker in BETH veranderen. Klanten kunnen ervoor kiezen om ETH zo vroeg mogelijk terug te krijgen door BETH terug om te zetten naar ETH. Wanneer je dit doet lijd je echter een verlies van ongeveer 5 procent. 

Dus je moet 100% zeker van zijn dat je het staken niet stopzet vóór de komst van het nieuwe platform ETH 2.0. Bij andere tokens geldt alleen de volatiliteit als risico. Er is altijd een kans dat een token in waarde daalt voor het einde van je staking periode. Dat is nu eenmaal het risico van het spel.

Wat is locked-in staking?

Interessant om te weten is dat Binance locked-in staking aanbiedt. Dit betekent dat je als gebruiker beloningen krijgt door een of meerdere cryptocurrencies langere tijd op de blockchain op te slaan. Na enige tijd wordt van jou verwacht dat je jouw cryptocurrenc-winsten verzilvert. Er is echter sprake van een bepaalde ontgrendelperiode. De duur van deze periode varieert van cryptocurrency tot cryptocurrency, dus doe je onderzoek voordat je ervoor kiest om de crypto langere tijd vast te zetten.

Locked Staking
Locked Staking

Welke cryptocurrencies bieden het hoogste staking rendement?

Staking met met een hoog rendement zijn zeker beschikbaar op Binance. Maar in dat geval ben je als klant wel vaak verplicht om de cryptocurrency op het platform te vergrendelen. Resultaat? Hoger rendement. Meld je echter snel aan, want dit type staking is erg populair. Wanneer de maximale limiet is bereikt, wordt de inschrijving gesloten.

Binance en DeFi: zo zit dat

DeFi (Decentralized Finance) is een nieuw fenomeen in de cryptowereld. Het biedt gedecentraliseerde financiële diensten op de blockchain. Dit gebeurt met behulp van slimme contracten. Het doel van DeFi is om de financiële wereld eenvoudiger, sneller en transparanter te maken. Binance helpt je daar natuurlijk graag bij. 

Onlangs lanceerde het zijn eigen DeFi-gedeelte  waardoor gebruikers kunnen deelnemen aan gedecentraliseerde financiële projecten. Binance biedt de volgende DeFi-tokens, waaronder:

 • YFI
 • UNI
 • LINK
 • AAVE
 • CAKE
 • XVS
 • SUSHI
 • COMP
 • MKR
 • SXP
 • REN
 • 1INC

DeFi staking

Binance maakt het leren kennen van de DeFi-wereld minder ingewikkeld. Het is niet nodig om privésleutels te beheren, middelen te verkrijgen, transacties uit te voeren of andere complexe taken uit te voeren die nodig zijn om deel te nemen aan DeFi Staking.  Binance maakt het bijvoorbeeld mogelijk om heel eenvoudig deel te nemen aan DeFi staking. Dit betekent dat DeFi-tokens voor een vaste periode worden vergrendeld. Dit is de zogenaamde lock-up periode.

Kun je ook stoppen met het staking programma?

Dankzij Binance Staking heb je de mogelijkheid om het  hoogst mogelijke rendement op de eenvoudige en simpele manier te verdienen. Natuurlijk kun je ook stoppen met het staking programma (uiteraard na de locked-in periode) Maar wanneer je jouw cryptocurrencies te vroeg intrekt, verlies je de bijbehorende beloningen. Dat is jammer!

Wat kost het handelen bij Binance?

Binance streeft ernaar om de laagst mogelijke transactiekosten te bieden. Niettemin ben je als belegger verplicht om de zogenaamde ‘aankoopvergoeding’  te betalen bij het opnemen van geld naar een externe crypto portemonnee. Deze vergoedingen worden betaald aan miners of validators, niet aan Binance. Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor het beschermen van specifieke blockchain-netwerken.

Waarom worden er kosten in rekening gebracht?

Binance betaalt vergoedingen aan miners om ervoor te zorgen dat versleutelde transacties worden geverifieerd. Naast de vaste opnamekosten heeft elk opnameverzoek ook een minimumbedrag. Als het bedrag te laag is, kun je niet opnemen.

Geen kosten voor stortingen

De handelskosten van Binance behoren tot de laagste op de markt. De beurs rekent bijvoorbeeld geen aanbetalingskosten. Binance rekent verschillende opnamekosten voor verschillende cryptocurrencies, maar ze zijn allemaal erg laag. Wanneer je bijvoorbeeld Ethereum opneemt, moet je 0,01 ETH betalen en als je Ripple opneemt, moet je 0,25 XRP betalen.

Geen kosten voor het storten van crypto
Geen kosten voor het storten van crypto

Lagere kosten dan concurrenten

Binance is een zeer voordelige exchange, helemaal wanneer je het vergelijkt met concurrenten. Bittrex en Bitstamp staan bekend om hun lage kosten en rekenen 0,25% voor elke transactie. Dit is nog steeds vijf keer zoveel als Binance! Daarvoor dien je wel BNB te houden. Maximaal betaal je bij Binance 0,10% fee. 

Handelskosten

Hoeveel je op Binance moet betalen, hangt niet alleen af ​​van het gebruik van BNB, maar ook van jouw handelsactiviteit in de afgelopen maand. Dit wordt ook wel het ‘transactievolume’ genoemd. De exchange gebruikt de volgende vergoedingsschema’s op verschillende VIP-levels:

 

Handelsvolume 30 dagen (BTC)

Hoeveel BNB?

VIP 0

< 50 BTC

≥ 0 BNB

 

VIP 1

≥ 50 BTC

≥ 50 BNB

VIP 2

≥ 500 BTC

≥ 200 BNB

 

VIP 3

≥ 1500 BTC

≥ 500 BNB

VIP 4

≥ 4500 BTC

≥ 1000 BNB

VIP 5

≥ 10.000 BTC

≥ 2000 BNB

VIP 6

≥ 20.000 BTC

≥ 2500 BNB

VIP 7

≥ 40.000 BTC

≥ 6000 BNB

VIP 8

≥ 80.000 BTC

≥ 9000 BNB

VIP 9

≥ 150.000 BTC

≥ 11.000 BNB

Voor wie is Binance geschikt?

Tegenwoordig maken ontelbaar veel energieke investeerders gebruik van Binance. Dit zijn zowel institutionele investeerders als particulieren. Wie weet behoor jij ook wel tot een van deze groepen. Maak je geen zorgen als je een beginnende belegger bent. Binance heeft een overzichtelijke website waar je alle informatie vindt die je nodig hebt. 

Zo zijn veelgestelde vragen te vinden in het ‘FAQ’ gedeelte. En uiteraard voorzien wij je in dit artikel graag van zoveel mogelijk informatie. Het handelsplatform van Binance kan voor beginnende traders vrij overweldigend zijn. Het ziet er complex uit en vereist de nodige oefening om het echt te begrijpen. Verdiep je dan ook in de werking van het Binance platform voordat je begint met traden. Daardoor beleef je zowel als beginnende als ervaren trader plezier aan deze uitgebreide exchange.

Hoe werkt Binance: onze ervaringen

Binance is geschikt voor beginnende en ervaren crypto traders. Het heeft namelijk een basis- en een geavanceerd gedeelte. We vallen maar meteen in huis: zelfs het basisgedeelte is vrij ingewikkeld voor de gloednieuwe investeerder.  Maar iedereen die een beetje verstand heeft van digitaal geld en een beetje begrijpt hoe exchanges werken, zou het systeem van Binance moeten kunnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen de basis en geavanceerde versie?

Het meest belangrijke verschil tussen de basis en geavanceerde variant is dat laatstgenoemde complexe technische indicatoren biedt waarmee je het koersverloop van cryptocurrencies in de gaten kunt houden en kunt evalueren.  Het controlepaneel van de standaardvariant biedt momenteel veel grafieken die je als basis kunt gebruiken van jouw handelsactiviteiten op Binance.

Advanced trading
Advanced trading

Wat zijn veelgebruikte termen op Binance?

Wie actief gaat traden op Binance krijgt te maken met veel termen. Dit kan best overweldigend zijn voor nieuwe crypto traders, maar is ook heel leerzaam. Wij hebben een aantal veelgebruikte termen van Binance voor jou op een rijtje gezet:

 • Altcoins: Alle cryptocurrencies naast Bitcoin. Term die gebruikt wordt om niet-bitcoin cryptocurrencies uit te leggen.
 • 51% aanval: Dit wordt ook wel meerderheidsaanval genoemd. Er is sprake van een 51 procent aanval wanneer een of een groep miners meer dan 50% van de miningkracht of rekenkracht van het netwerk beheert.
 • All or Nothing order: Zodra een bestelling is geplaatst, moet deze volledig worden voltooid of op andere manieren worden voltooid. Dit voorkomt elke vorm van gedeeltelijke ordervulling.
 • Airdrop: Digitale activa die (gratis) verspreid worden onder het publiek, hetzij door een ander token vast te houden of gewoon als een beloning op een specifieke blockchain.
 • Absolute voorsprong: Hierbij heeft een bedrijf een direct voordeel ten opzichte van een ander bedrijf als het gaat om het produceren/leveren van een bepaald product of oplossing.
 • All time high: De hoogst genoteerde koers van een cryptocurrency.
 • Bearmarket: Ongunstige schommelingen in de koersen. Het wordt niet alleen veel gebruikt op het gebied van cryptocurrency, maar op de traditionele aandelenmarkt.
 • BEP-2: Een technische vereiste die een reeks richtlijnen voor de uitgifte en het beheer van symbolen in de ecologische gemeenschap van Binance Chain specificeert.
 • BEP-20: BEP-20 is een tokenvereiste voor de Binance Smart Chain en breidt ERC-20 uit. Laatstgenoemde is een Ethereum-tokenstandaard. Je kunt het zien als een plan voor het verhandelen van aandelen, waarin wordt gespecificeerd hoe te investeren, wie kan investeren en verschillende andere gebruiksrichtlijnen. Omdat het vergelijkbaar is met Binance Chain’s BEP-2 en Ethereum’s ERC-20, kan het beide tegelijkertijd gebruiken.
 • BEP-721: Een technische vereiste die een reeks voorschriften vaststelt voor de uitgifte van NFT’s in de Binance Smart Chain gemeenschap.
 • Binance Labs: Een sociaal fonds om investeerders en gemeenschappen van blockchain- en cryptocurrency-bedrijven te inspireren, te helpen en uit te dagen.
 • Cloud: Een term uit de computertechnologie. Een gemeenschappelijke bron van bronnen die via het web aan veel mensen wordt aangeboden.
 • Coin: Een gecodeerde valuta of digitale valuta die onafhankelijk is van enig ander systeem en wordt gebruikt als een waarde-uitwisselingsmiddel.
 • Candlestick: Een grafiekafbeelding van de koersen met de openingsprijs, slotprijs, hoogste prijs en laagste prijs binnen een bepaalde periode.
 • Commodity Futures Trading Commission: Dit de VS gevestigde bedrijf beheert de markt voor diverse producten, inclusief swaps en futures-contracten.
 • Centrale verwerkingseenheid (CPU): Het deel van een computersysteem dat verantwoordelijk is voor het vertalen van richtlijnen van computersysteemprogramma’s en het uitvoeren van de programma’s.
 • Centraal: Wanneer besluitvorming wordt gedaan door een bepaald onderdeel uit het systeem:
 • Convergentie: Combineer vele financiële investeringstechnieken, technische aanwijzingen of handelssignalen om een ​​andere gerenommeerde methode te creëren.
 • Criteria: Een maatstaf die kan worden gebruikt om de doeltreffendheid van een bepaald bezit of financieel investeringsprofiel te bepalen.
 • Cryptografie: De wetenschap van het gebruik van wiskundige theorieën en berekeningen om informatie te coderen en te decoderen.
 • Consumentenprijsindex (CPI): Een Consumenten Prijs Index (CPI) is een stap waarvan gebruik gemaakt wordt om de resultaten van stijgende kosten van levensonderhoud over een bepaalde tijd te volgen.
 • Decentraal: Wanneer er bij een crypto transactie geen derde partij, zoals een bank, de overheid of financiële instelling, betrokken is.
 • Digitaal: Een methode om berichten te beschermen en te decoderen. Volgens hun basisontwerp kunnen ze onmiddellijk worden geclassificeerd als symmetrisch of gebogen.
 • Distributie: Het aantal symbolen of aandelen dat kan worden gemaakt, gekocht of gereserveerd voor een bepaalde investeerder, groep, team, bedrijf of verschillende andere gerelateerde entiteiten.
 • Formule: Een reeks individuele aanwijzingen om een probleem op te lossen.
 • Kwalificaties: Persoonlijke informatie. Voorbeelden zijn gebruikersnamen, wachtwoorden, e-mailadressen, certificaten, enz.
 • Reservebank: Een bank die als financiële autoriteit fungeert en zorg draagt voor het geld, de rente en de geldvoorraad van een staat.
 • Verificatie tijd: Het moment dat de transactie wordt ingediend bij het netwerk en het moment dat deze in het verificatieblok wordt ingevoerd.

Registreren bij Binance

Om gebruik te kunnen maken van Binance, moet je een account aanmaken. Deze procedure is relatief eenvoudig en duidelijk. Voor standaard gebruikers geldt een dagelijkse opnamelimiet van 2 BTC. Dit valt onder het zogeheten eerste niveau. 

Het tweede niveau staat tot 100 BTC per dag toe. Dat klinkt aantrekkelijk voor grote investeerders, maar ze moeten dan wel een identiteitsbewijs met foto delen  en wachten om te worden geaccepteerd.

Hoe lang duurt het bevestigingen van een account?

De bevestigingstijd van een account kan variëren, afhankelijk van hoe druk het serviceteam is. Dus wanneer je van plan bent om veel crypto aandelen op te nemen, raden we aan om vooruit te plannen en te bedenken wat je wilt gaan doen. Dit maakt het uitvoeren van transacties op het platform van Binance na acceptatie een stuk eenvoudiger.

Verificatie
Verificatie

Verificatieniveau’s

Na het registreren van jouw account kom je terecht in niveau 1, niet geverifieerd. Dit betekent niet dat je helemaal niets met uw account kunt doen. Integendeel, voor de meeste mensen is een niet-geverifieerd account voldoende. De volgende beperkingen zijn van toepassing op Binance:

 • Niveau 1 (niet-geverifieerd): 2 BTC voor transacties/opnames elke 24 uur.
 • Niveau 2 (volledige verificatie): 100 BTC-transacties/opnames elke 24 uur.
 • Niveau 3 (Whale): meer dan 100 BTC elke 24 uur.

Hoe stort je cryptocurrencies op Binance?

Eerder in dit artikel schreven we al over het storten van cryptocurrency in uw Binance-portemonnee via een andere exchange. Dit vraagt ​​wat meer uitleg. Laten we Ethereum als token gebruiken en Bitvavo als een goed voorbeeld van een exchange:

 • Stap 1: Ga naar Bitvavo en log in op jouw account: Klik op de cryptocurrency in jouw account. Als het goed is zie je alle gegevens van de de cryptocurrency moeten zien. Bovenaan het scherm zie je de optie “Storten” staan.
 • Stap 2: Log in op jouw Binance-account. Klik op ‘fondsen’ in de taakbalk en klik vervolgens op Storten.
 • Stap 3: Ga naar de cryptocurrency waarvoor je een adres nodig hebt, zoals Ethereum. Het ETH-stortingsadres is waar je Ethereum naartoe stuurt, dus kopieer en plak het in het ontvangstadres van Bitvavo.
 • Stap 4: Verifieer je Binance-portemonnee: Vanwege de strengere wetgeving in Nederland moet je tegenwoordig jouw Binance-adres verifiëren voordat je je cryptocurrency vanuit Bitvavo kunt verzenden. Je kunt dit doen door op “Verifiëren” te klikken en een screenshot van jouw Binance Wallet te maken. Op deze manier zal Bitvavo ontdekken dat je daadwerkelijk de eigenaar bent van de portemonnee waar je de cryptocurrency naar wilt verzenden.
 • Stap 6: Is de verificatie succesvol verlopen? Bevestig dan de storting: als alles goed gaat, verschijnt je cryptocurrency direct in je Binance-portemonnee.

Geld storten bij Binance, uitleg & ervaringen

Je kunt sinds kort ook met fiat-valuta betalen op Binance. Gebruikers van over de hele wereld kunnen in hun eigen valuta storten. Momenteel kunnen stortingen worden gedaan via de bank, een P2P-transactie, een creditcard of betalingen van derden, zoals Banxa (SEPA) en Simplex.

Verschillende valutamethoden

Binance biedt een verscheidenheid aan legale valutamethoden en stelt gebruikers in staat om het juiste kanaal te kiezen op basis van hun valuta of regio. Voor euro stortingen en opnames kun je SEPA kiezen. De Single Euro Payments Area (SEPA) is een initiatief van de Europese Unie om snelle overboekingen van Euro’s (EUR) tussen bankrekeningen in het SEPA-gebied mogelijk te maken.

Is het mogelijk om met iDeal te betalen op Binance?

Euros storten

Binance maakte onlangs bekend dat het tijdelijk stopt met stortingen via iDeal. Wel is het voor Nederlandse investeerders nog mogelijk om euro’s naar de exchange te storten via betaalkaarten en SEPA-transacties.

Update: SEPA stortingen zijn ook tijdelijk niet meer mogelijk bij Binance. Het advies is om stable coins (o.a. Tether, DAI) vanuit een andere exchange (zoals Bitvavo) te versturen.

Tot slot is het mogelijk om euro’s te storten met behulp van een creditkaart. 

Hoe kun je handelen bij Binance: de mogelijkheden

Na het storten van digitaal geld kun je eenvoudig beginnen met traden en het kopen van verschillende digitale valuta’s. Binance biedt zoals we weten een groot aantal opties, zowel cryptocurrencies als nieuwe tokens en ICO’s. Momenteel kan het systeem alleen worden gebruikt om limit-orders en marktorders te genereren.  Na het plaatsen van een order hoeft je alleen maar te wachten tot het is voltooid volgens de werkelijk vastgestelde voorwaarden.

Basisinformatie over transacties

De standaard transactie-instellingen van Binance hebben een duidelijk ontwerp en iedereen kan het begrijpen. Alleen basisinformatie over de transactie wordt weergegeven.

De sectie “Geavanceerd” biedt professionele handelaren alle prijsgrafieken en marktinformatie die nodig zijn om complexe transacties uit te voeren.

Kun je niet wachten om te beginnen met handelen op Binance? Hier zijn alle basisprincipes om een ​​technische analyse van Binance te starten.

Candlesticks

De candlestick grafiek is een grafische weergave van koersveranderingen. Het tijdbereik van elke candlestick is aanpasbaar en kan een specifieke periode vertegenwoordigen.

Elke candlestick bevat de openingsprijs, sluitingsprijs, hoogste prijs en laagste prijs, evenals de hoogste en laagste prijzen van een bepaalde periode.

Candlestick

Gepersonaliseerde candlestick

Om candlesticks in Binance te personaliseren, dien je dubbel te klikken op een van de candlesticks in de handelsweergave. Daarmee verhoog je de instellingen. Met de knop “Style” kun je heel eenvoudig het uiterlijk van de candlestick wijzigen. Het tijdbereik dat door elke candlestick wordt vertegenwoordigd kan worden gewijzigd door een van de standaardopties boven de grafiek te selecteren

Intervallen

Heb je meer intervallen nodig? Klik dan op de pijl naar beneden aan de rechterkant. Vervolgens kun je in dit gedeelte een nieuw interval selecteren of op de knop ‘bewerken’ drukken om meer intervallen toe te voegen aan de standaardopties.

Teken hulpmiddelen

Aan de linkerkant van de grafiek zie je als het goed is meerdere tekengereedschappen en opties om te helpen bij het analyseren van de grafiek. Je kunt ook met de rechtermuisknop op een tool klikken om varianten van de hoofdfunctie van de tool te vinden. .

Tijdintervallen
Tijdintervallen
Gepersonaliseerde candlesticks
Gepersonaliseerde candlesticks
Lijnen tekenen
Lijnen tekenen

De zeer belangrijke rol van Binance Coin (BNB)

Binance kan niet bestaan ​​zonder zijn utility-token BNB. Het is in 2017 gemaakt om het Binance-ecosysteem van een goede basis te voorzien. Voor gebruikers biedt het een groot voordeel, namelijk lagere transactiekosten. BNB kan worden gebruikt voor transacties en transactiekosten op Binance Exchange, Binance Chain, Binance Smart Chain en Binance DEX.

Welke voordelen biedt Binance Coin?

Houders van BNB kunnen een flinke korting krijgen op transactiekosten. Hoeveel dat is, hangt af van het aantal jaren dat iemand BNB bezit. Je krijgt in het eerste jaar meer korting dan in het vierde jaar en in het vijfde jaar geen kortingen meer. Check het kortingspercentage in onderstaande tabel:

Het eerste jaar

Het tweede jaar

Het derde jaar

Het vierde jaar

Het vijfde jaar

50 procent

25 procent

25 procent

6,75 procent

0 procent

Hoe verloopt de handel op Binance?

Net als verschillende andere cryptocurrency exchanges  gebruikt Binance verschillende methodes voor handel, notering en fondsenwerving. Liefhebbers van cryptovaluta die van plan zijn hun eigen tokens op de markt te brengen kunnen Binance gebruiken om geld in te zamelen via een zogeheten ‘Initial Coin Offering’ (ICO). Veel investeerders en particulieren gebruiken Binance vooral om verschillende cryptocurrencies te verhandelen en te kopen.

Hoe begin je met traden op Binance?

Om te mogen handelen op Binance moet je aan de vereiste KYC-vereisten voldoen. Nadat jouw handelsaccount is goedgekeurd, kun je cryptocurrency versturennaar de openbare digitale portemonnee dat door Binance is verstrekt om te beginnen met handelen.

Drie soorten handelsorders

Binance ondersteunt drie soorten handelsorders: limietorders, marktorders en stop-loss limietorders. Een stop-loss limietorder wordt pas een geldige order wanneer de prijs een bepaald niveau bereikt. Tevens biedt Binance vijf soorten handelsorders voor crypto-derivaten. Dit zijn met name futures-contracten. Deze transactieorders omvatten de limietorder, de marktorder, de stop markt order, de trailing stop order, de post only order en de strategy order.

Verschillende orders bij Binance
Verschillende orders bij Binance

Crypto opnemen bij Binance

Gebruik BNB (BEP2) om cryptocurrency van jouw Binance-account over te zetten zet naar een extern platform of externe portemonnee. En volg dit handige stappenplan:

 • Stap 1: Log in op jouw Binance-account en klik op ‘wallet’ en daarna op ‘’Fiat & spot.
 • Stap 2: Selecteer de cryptocurrency die je graag wil opnemen. Laten we Binance ‘ Coin (BNB) als voorbeeld nemen.. Klik op ‘opnemen/wihdrawal
 • Stap 3: Selecteer het netwerk. Bij een BNB opname heb je de keuze uit BEP2 (Binance Chain) of BEP20 (Binance Smart Chain). Je ziet als het goed is meteen de netwerkkosten voor deze transactie staan. Het netwerk moet overeenkomen met het netwerk van het opgegeven adres. Gebeurt dat niet, dan verlies je jouw geld. Dat zou zonde zijn!
 • Stap 4: Voer het adres van de ontvanger in of selecteer een adres uit uw adresboek.

Hoe voeg je een nieuw ontvangstadres toe?

Het toevoegen van een nieuw ontvangstadres is relatief eenvoudig. Klik op ‘adresboek’ en ‘adresbeheer’   om een ​​nieuwe ontvanger toe te voegen.  Klik daarna op ‘opnameadres toevoegen’. Kies vervolgens de digitale munten en netwerken en voer vervolgens de portemonnee-tag, het adres en de memo in. De portemonnee-tag is een naam die je aan elk opnameadres kunt toewijzen, zodat je weet welk adres het is.

MEMO

De memo is overigens optioneel. Wanneer je bijvoorbeeld geld overmaakt naar een ander Binance-account of uitwisseling, moet je een MEMO verstrekken. Wanneer geld overmaakt naar een Trust Wallet-adres, is MEMO echter niet vereist. Controleer altijd of MEMO verplicht is. Wanneer je een MEMO nodig hebt en je geeft deze niet op, kun je jouw geld verliezen en dat is ontzettend jammer. Ook andere platforms en andere wallets moet je soms memo een tag of betalings-ID invullen.

BNB opnemen
BNB opnemen

Nieuw adres toevoegen aan whitelist

Je kunt het nieuw toegevoegde adres ook aan de zogeheten ‘whitelist’ toevoegen en inschakelen. Nadat je deze functie hebt ingeschakeld, kan jouw account alleen worden vastgelegd op adressen op de white list.

 • Stap 7: Voer het opnamebedrag in. Op dit punt ziet je de gerelateerde transactiekosten en het uiteindelijke bedrag. Klik op ‘opnemen’ om door te gaan.
 • Stap 8: Je moet de transactie verifiëren. Volg de instructies op het scherm.

Controleer jouw informatie uitvoerig

Wanneer je de verkeerde informatie invoert of het verkeerde netwerk selecteert bij het uitvoeren van een transactie, gaat jouw geld voorgoed verloren. Controleer  dan ook of de informatie correct is voordat je de transactie bevestigt.

Binance-app: alle ins en outs

Naarmate de prijs van Bitcoin en altcoins stijgen, proberen veel applicaties die digitale valuta verhandelen nieuwe gebruikers aan te trekken.  Binance is een relatief nieuwe internationale speler, maar vanwege de gebruiksvriendelijkheid krijgt het sinds 2017 zeer goede kritieken. Tegelijkertijd heeft de app sinds 2018 het grootste aantal transacties. Sterker nog, deze app beweert te zijn uitgerust met een krachtige engine die tot 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken.

Gebruiksvriendelijke interface

De Binance app heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je de prijs van meer dan 200 cryptocurrencies kunt volgen. Bovendien stelt Binance gebruikers in staat om de cryptocurrencies die ze hebben gekocht op te slaan. Je kunt creditcards of andere populaire betaalmethoden gebruiken om digitale munten te kopen.

Veilig en eenvoudig, waar en wanneer je maar wilt

Binance App crypto handelen app
Binance app

De app van Binance is een zeer veilige en gemakkelijke manier om cryptocurrencies te kopen en verkopen via de smartphone. Voortaan kun je waar en wanneer je maar wilt cryptocurrencies kopen, verkopen en verhandelen.

Realtime transacties volgen

Met de Binance app  kun je heel eenvoudig jouw digitale munten scherp in de gaten houden. Zo kun je jouw account en realtime transacties volgen via versleutelde handelsapplicaties. Het programma en de realtime prijzen zijn altijd toegankelijk via de website of de app van Binance.

Hoe veilig is de app?

Binance gebruikt verschillende veiligheids- en beveiligingsprotocollen om de cryptocurrencies van alle gebruikers te beschermen. Een voorbeeld hiervan is SAFU, een fonds dat klanten beschermt in extreme situaties. Daarnaast is er een ingebouwde manier om je Binance-app elke keer veilig te ontgrendelen met behulp van biometrie. 

De crypto handel app richt zich ook op een vlotte ondersteuning, want als je vragen hebt over het platform, kun je 24/7 in realtime chatten met Binance medewerkers.

Veiligheid staat voorop

Vanwege de nieuwste beveiligings- en beveiligingsovereenkomst zijn alle fondsen SAFU, oftewel altijd beschermd. Binance gebruikt meerdere beveiligingslagen, zodat je jouw digitale activa veilig kunt opslaan en transacties veilig kunt uitvoeren via de app. Bovendien wordt de Binance app regelmatig geüpdatet zodat je altijd toegang hebt tot de laatste beveiligingsupdates.

Hoe kan ik mezelf beschermen in de Binance-app?

De beveiliging van je crypto wallet op Binance ligt deels in eigen hand.  Binance is over het algemeen een veilig en betrouwbaar platform dat is ontworpen om zijn gebruikers te beschermen. Maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid van een veiligheidslek. Binance doet er alles aan om gebruikers een veilig en gebruiksvriendelijk versleuteld handelsplatform te bieden.

Tips om je account te beveiligen

Inmiddels is duidelijk dat de Binance app goed is beveiligd. Maar om er zeker van te zijn dat u niet het slachtoffer wordt van een beveiligingsinbreuk hack, raden we aan om het volgende te doen:

 • Zorg voor een sterk en uniek wachtwoord
 • Wijzig het wachtwoord elke twee tot drie maanden
 • Schakel twee-factor authenticatie en/of Google Authenticator in
 • Stort niet te veel geld op het account dat niet wordt gebruikt om te handelen
 • Blijf op de hoogte over phishing via e-mail of sms
Google Authenticator
Google Authenticator

Hoe stel je twee-factor-authenticatie in?

Gelukkig is het instellen van tweefactorauthenticatie heel eenvoudig. Met dit stappenplan krijgt je account direct extra bescherming:

 • Stap 1: Ga naar de Binance website en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Stap 2: Selecteer het poppetje in de rechterbovenhoek van het scherm en klik vervolgens op de knop “security”.
 • Stap 3: Ga naar het gedeelte “Google Authenticator”.
 • Stap 4: Klik op “Inschakelen”, die zich naast de knop “Twee-factor-authenticatie” bevindt.
 • Stap 5: Controleer of tweefactorauthenticatie geldig is door uit te loggen.

Wat is Google Authenticator?

Wanneer  je inlogt op je Binance account, moet is het verstandig om  de zogenaamde “Google Authenticator”-applicatie gebruiken. Deze app is eenvoudig te downloaden in de Google Play Store. Helaas heeft het ook een nadeel. Wanneer je een nieuwe smartphone aanschaft, moet je deze app namelijk opnieuw installeren.  

Dit kost tijd, maar er is geen reden om 2FA uit te schakelen. Deze extra beveiligings-laag is erg belangrijk wanneer je grote hoeveelheden geld op je account hebt staan.

Hoe voer je spothandel uit in de Binance-app?

Spothandel op de Binance-app is bijna hetzelfde als op de website. Stel je voor dat je wil investeren in Ripple (XRP). Volg in dit geval deze stappen:

 • Stap 1: Log in op de Binance-app en klik op ‘handelen’ om de spothandelspagina te openen. Je belandt als het goed is nu in de handelsinterface en ziet de volgende onderdelen:
   Markt- en handelsparen.
   Realtime marktkandelaargrafiek van cryptocurrency-handelsparen
   Koop en verkoop orderboek.
   Koop en verkoop cryptocurrencies
   Open bestelling
 • Stap 2: Voer de spotprijs in waartegen je Ripple (XRP) wilt kopen. Geeft u de voorkeur aan limietorders? Vervolgens wordt de transactie geactiveerd wanneer de prijs is bereikt.
 • Stap 3: Voer in het gedeelte “Aantal” de hoeveelheid Ripple (XRP) in die u wilt kopen. Je kunt ook percentages zoals 25% of 50% gebruiken om te bepalen hoeveel BTC je Ripple wilt kopen.
 • Stap 4: Zodra de marktprijs van Ripple is bereikt, wordt de limietorder geactiveerd en voltooid.

Wat is Binance DEX?

Binance DEX is een belangrijke extensie van Binance. Het biedt cryptocurrency investeerders een verscheidenheid aan extra opties waar ze over het algemeen zeer tevreden over zijn. Op 20 februari 2019 heeft Binance het Binance DEX-testnet uitgebracht. Het is een gedecentraliseerd systeem op basis van Binance Chain-technologie.

Wat is het doel van Binance Dex?

Om Binance DEX mogelijk te maken, heeft het team van Binance een heel nieuw blockchain en peer-to-peer gedistribueerd systeem gemaakt om blockchain-knooppunten met elkaar te matchen. Daarnaast worden alle transacties in de keten vastgelegd, wat zorgt voor een compleet en controleerbaar grootboek. 

Minstens zo belangrijk is dat gebruikers diverse digitale activa kunnen verhandelen die op DEX worden aangeboden. Binance CEO Changpeng Zhao zei in 2020 het volgende over Binance DEX:

Binance DEX is a decentralized exchange with a decentralized network of nodes, where you hold your own private keys and manage your own wallet. With Binance DEX, we provide a different balance of security, freedom, and ease-of-use, where you take more responsibility and are in more control of your assets.

Wat zijn de kenmerken van Binance DEX?

Binance DEX is heel praktisch. Het gebruikt een gebruikersinterface die lijkt op Binance en een webgebaseerd handelssysteem. Het bevat ook veel handelsweergavegrafieken die u ook op de Binance-interface zult tegenkomen. DEX ondersteunt ook alternatieve software- en hardware wallets zoals de Ledger Nano S. Daarnaast werkt het met Trust Fund Wallet, een ander belangrijk onderdeel van Binance.

Innovatief

Bovendien staat Binance Dex bekend als snel, modern en innovatief. Binance DEX kan bijvoorbeeld bijna net zoveel transactievolume ondersteunen als Binance.com. DEX gebruikt verschillende manieren om de verstrekte bestellingen te matchen.

Binance DEX en privacy

In dit systeem behouden handelaren de controle over privacygevoelige informatie. Dit is voor veel mensen een enorm voordeel. Hetzelfde geldt voor de beveiliging van het systeem. Binance Chain maakt gebruik van zogenaamde Byzantine Fault Tolerance (BFT) en Proof of Stake, waaronder een reeks gecertificeerde validators. 

Stel je een situatie voor waarin niet alle knooppunten samenwerken of vals spelen. BFT zorgt ervoor dat dit geen invloed heeft op het systeem. Hierdoor wordt de veiligheid gewaarborgd, wat ongetwijfeld een goed gevoel geeft.

Veiligheid van Binance DEX

Binance Dex is een een extreem veilig gedecentraliseerd handelsplatform. Binance ontwikkelt een oplossing waarmee elke Binance-accounthouder zijn/haar eigen hardware-portemonnee kan gebruiken voor transacties. Dit is goed nieuws!

Wat zijn vergelijkbare sites zoals Binance?

De cryptowereld is zeer groot. Er gaan miljarden in om en zowel exchanges als brokers concurreren flink met elkaar. Hoewel de Binance ervaringen over het algemeen erg positief zijn, moet het blijven innoveren om zijn concurrenten de baas te zijn. Wat zijn vergelijkbare sites zoals Binance?

Coinbase

Coinbase is een van de meest bekende en populaire cryptocurrency exchanges ter wereld. Met name in de Verenigde Staten is het zeer populair. Deze exchange werd opgericht in 2012. Het is een volledig beheerde en gecertificeerde cryptocurrency exchange. Naast Washington, DC en Puerto Rico heeft Coinbase momenteel 42 exploitatievergunningen in de Verenigde Staten.

Wat zijn de voordelen van Coinbase?

Een van de grootste voordelen van Coinbase is dat het een sterke collectie heeft van altcoins, zoals Litecoin, Ripple (XRP) en Bitcoin Cash. Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit het groeiende aanbod van deze exchange. Wat meteen opvalt wanneer je Coinbase bezoekt is de eenvoudige interface. 

Dit maakt het zeer toegankelijk voor beginnende traders, die op Binance wellicht een beetje overweldigd kunnen raken. Bovendien is de liquiditeit van Coinbase uitstekend. Daar staat wel tegenover dat de kosten vrij hoog zijn. Met name gebruikers die niet kiezen voor Coinbase Pro krijgen te maken met hoge prijzen. Bovendien beheert deze exchange jouw cryptomunten. Oftewel: jouw private keys zijn niet van jou.

Coinbase verlaagt de drempel voor beginnende traders

Hoewel de cryptocurrency markt regelmatig moet dealen met malafide munten en verdachte transacties, heeft Coinbase eigenlijk nog geen geschillen gehad. Het is dan ook een zeer gebruiksvriendelijke exchange die de drempel om actief te worden in crypto vermindert. De overzichtelijke interface maakt het veel minder complex en trekt dan ook dagelijks ontelbaar veel investeerders aan. Dit maakt Coinbase een serieuze concurrent van Binance.

Coinbase
Coinbase

FDIC gegarandeerde betaalrekening

Interessant om te weten is dat Coinbase veilige wallets voor investeerders gebruikt om hun financiële investeringen op te slaan. Bovendien biedt de exchange een verzekering tegen informatielekken en hacks. Dit is mogelijk omdat jouw geld wordt bewaard op een door de FDIC gegarandeerde betaalrekening. Deze zogeheten ‘escrow-accounts ‘zijn erg handig voor nieuwe klanten die net meedoen.

Coinbase Pro

Coinbase biedt sinds enige tijd ook Coinbase Pro aan. Voordeel van deze optie is dat het meer grafieken en displays aan. Bovendien is het betaalbaar om te gebruiken. Voor degenen die veel ervaring hebben met cryptohandel, is Coinbase Pro de beste volgende stap.

Bitvavo

De nummer één van alle cryptocurrency exchanges in Nederland is Bitvavo Exchange. Deze aanbieder maakt het kopen van cryptocurrency niet alleen heel makkelijk, maar ook nog eens erg goedkoop. Het is namelijk de goedkoopste broker/exchange van Nederland en een uitvalsbasis voor veel handelaren om cryptohandel uit te voeren.

Eenvoudige interface

Bitvavo app
Bitvavo app

De basisinterface van Bitvavo is zeer eenvoudig voor beginners. Daar staat tegenover dat de geavanceerde interface juist erg interessant is voor ervaren traders. Betalen doe je bij Bitvavo eenvoudig met Bancontact.Per transactie wordt maximaal 0,25% in rekening gebracht, zeer weinig in vergelijking met andere exchanges. 

Ook fijn is dat de klantenservice goed bereikbaar is. Dit hebben wij uiteraard even voor jou getest. Op een van onze vragen over staking kregen we een snelle reactie. We waren nieuwsgierig naar het maximale staking percentage voor tokens. Wat blijkt? Soms is dit wel 10.5 procent!

Lees ook: crypto overmaken van Binance naar Bitvavo

Cash App

Heb je nog nooit van Cash App gehoord? Dan is het hoog tijd om je er eens in te verdiepen. Het is een peer-to-peer geldoverdrachtsysteen. De Xash app kan in principe fungeren als een rekening voor financiële instellingen. Bovendien kun je een Cash App betaalapp aanvragen. 

Overigens brengt Cash App wel servicekosten in rekening voor elke transactie. Ook betaal je een vergoeding op basis van prijsschommelingen. Deze kosten variëren op basis van de ontwikkelingen op de markt.

Toeslag

Een groot voordeel van Cash App is dat je er snel en simpel Bitcoin kunt kopen. De interface is eenvoudiger dan die van Binance en binnen mum an tijd maak je geld over. Jammer genoeg is echter alleen een investering in Bitcoin mogelijk en niet in altcoins. Ook jammer is dat er een toeslag van 3 procent in rekening wordt gebracht bij het verzenden van geld via een bijgevoegde betaalkaart.

Mobielvriendelijke interface

De Cash App stelt gebruikers in staat om aandelen, ETF’s en Bitcoin te kopen op een vergelijkbare manier als Robinhood. De mobielvriendelijke gebruikersinterface die door deze exchange wordt gebruikt is zeer eenvoudig te te gebruiken. Dit maakt het een ideale optie voor beginnende traders.

Betalingssystemen op afbetaling

Cash app biedt betalingssystemen op afbetaling, net als Robin Hood. Het verschil is echter dat deze app jou de mogelijkheid geeft om cryptocurrencies naar je eigen wallet over te boeken. Dit maakt Cash app voor sommige gebruikers aantrekkelijker dan Robin Hood om met de smartphone Bitcoin te kopen.

Crypto euro exchange Bitvavo
Bitvavo website

Binance ervaringen: de beoordeling

Binance is een fantastische exchange. Sterker nog: het is veel meer dan dat. Hoewel Coinbase misschien nog steeds een deel van de taart deelt voor nieuwe traders, biedt Binance een extra handelservaring.  Zeer diverse producten, functies en een streven om een beter handelsplatform te worden: deze drie ingrediënten van Binance het neusje van de zalm

Registreren: onze ervaringen

Registreren bij Binance: het is een proces waar je even voor moet gaan zitten. Het is een eenvoudig te begrijpen proces. Het vergt enkel even wat nauwkeurigheid, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Noodzakelijk is dat je enkele gegevens van je bloot moet geven, zodat je alle functies kunt gebruiken. Crypto is niet meer zo anoniem als men denkt. Veel handelingen kunnen getraceerd worden. Daar moet je je goed van bewust zijn. 

Aanbod Binance & ervaringen

Binance is qua aanbod groot te noemen. Niet enkel qua aantallen coins, maar ook qua handelsparen. Je kunt er goed uit de voeten. Bovendien is het prettig dat er over het algemeen goed wat volume te vinden is in de munten waarin je kunt handelen. Dit is belangrijk, zodat je niet voor dure verrassingen komt te staan. 

Prettig is ook dat Binance met de nieuwe trends mee gaat en continu in ontwikkeling blijft. Je hebt hier legio mogelijkheden. Bijna teveel om op te noemen. Dit zorgt dat Binance een allround platform is, geschikt voor iedereen. 

Support bij Binance: onze ervaringen

Binance heeft toegewijd team om klanten te ondersteunen die altijd beschikbaar zijn in het geval van een probleem. Bovendien is het tegenwoordig zelfs mogelijk om met het team te chatten in de Binance app. Of je nu een gevorderde of een beginner bent: een professioneel team staat altijd klaar om je bij eventuele vragen/en of problemen uit de brand te helpen.

Gebruiksvriendelijkheid

Binance kan voor veel mensen als erg lastig worden beschouwd. Het is dan ook minder geschikt voor beginners in crypto. Die zullen uit moeten wijken naar een platform zoals Bitvavo. Dit neemt niet weg dat alles bij Binance uiterst goed werkt. Zelden zien we dat het platform niet beschikbaar is, of dat het traag werkt. en geeft het ze maar eens te doen, in tijden van een ware cryptohype. Prettig vinden we dat je van alles op de hoogte gehouden wordt als gebruikers. 

En voor de ervaren crypto handelaren onder ons, is Binance een verademing qua mogelijkheden. Het is geen platform dat je binnen een aantal dagen zult snappen, dit vergt enige kennis en tijd. Eenmaal onder de knie, zullen de meeste handelaren het als een prettig platform ervaren. 

Wel is het goed te zien dat ze meerdere versies van de Binance app hebben. Eentje voor de ervaren handelaren, en eentje voor beginners.

Storten en uitbetalen

Daar waar je tot voor kort kon storten met iDEAL en door middel van een SEPA overboeking, is dit nu niet meer mogelijk. En dat is niet iets wat Binance zelf in de hand heeft. Dit zijn invloeden van buitenaf. Dit kun je ze dan ook niet kwalijk nemen. 

Storten van euro’s kan (tijdelijk) enkel met een creditkaart. Dit is op dit moment de enige optie om rechtsreeks fiatgeld in je account te krijgen. Beschik je niet over een creditkaart, dan kun je overwegen een overboeking te doen in crypto. Vanuit een andere exchange. Ripple leent zich uitstekend voor, omdat het (vanuit Bitvavo) niets kost en razendsnel gaat.

Uitbetalen kan op dit moment ook niet via een SEPA overboeking. Ook hiervoor zul je moeten uitwijken naar een andere exchange. Dat wil zeggen dat je crypto moet overdragen naar een andere exchange. Bitvavo zou daarvoor een geschikte exchange kunnen zijn. 

Al met al zijn onze ervaringen bij Binance m.b.t. het gehele stortings – en uitbetalingsproces goed te noemen. Alle handelingen verlopen soep, bovendien wordt je van alles op de hoogte gehouden. Daarnaast krijg je telkens een indicatie van tijd te zien. En kom je er dan niet uit, of komt een transactie niet aan, dan kun je hier met een druk op de knop – melding van maken. 

Conclusie: Is het gebruik van Binance een goed idee?

Inmiddels is het wel duidelijk dat wij erg positief zijn over deze exchange. Onze Binance ervaringen zijn uitstekend. De nadelen wegen in onze opinie niet op tegen tegen de voordelen. Zo zijn de handelskosten van deze exchange erg laag in vergelijking met concurrenten. Bovendien heb je de keuze uit een groot aantal munten. Minstens zo belangrijk is het feit dat deze exchange veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit heeft echter niet kunnen voorkomen dat Binance in het verleden wel eens gehacked. Dit is iets dat ondanks alle veiligheidsmaatregelen in de crypto industrie helaas niet honderd procent te voorkomen is.

Indrukwekkende staat van dienst

Wij raden Binance zeker aan bij ervaren en beginnende beleggers. Niet voor niets hebben zoveel mensen over de hele wereld positieve Binance ervaringen. Probeer het zelf eens uit, zouden we zeggen. Het is een betrouwbare beurs van Aziatische oorsprong. Dit blijkt wel uit het feit dat ieder lid van het Binance team genoemd wordt in de whitepaper en op de website. De CEO, Changpeng Zhao, is een bekend persoon in de cryptowereld en zijn cv is indrukwekkend. Dat hebben we wel kunnen lezen in dit artikel.

Miljoenen gespendeerd aan extra veiligheidstips

Wist je dat Binance in totaal 10 miljoen dollar uitgaf aan tips om de veiligheid van de site en zijn gebruikers verder te verbeteren? Dit is een duidelijk signaal naar hackers. Ook willen we graag vermelden dat de communicatie van deze exchange uitstekend is. Binance heeft meerdere social media pagina’s waar je met eventuele vragen en/of opmerkingen terecht kunt. Bovendien kom je via social media meteen in contact met andere gebruikers van Binance: twee vliegen in één klap!

Veelgestelde vragen over Binance

Binance is een zeer grote en bekende exchange. We kunnen ons voorstellen dat je door het ruime aanbod soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook is het meer dan logisch dat je misschien een aantal onbeantwoorde vragen hebt. Bij deze een aantal antwoorden veelgestelde vragen over Binance waar je hopelijk een stuk wijzer van wordt!

Binance Cloud is een geïntegreerde oplossing voor partners om snel digitale activa-uitwisselingen te starten. Door gebruik te maken van de technologie, beveiliging en liquiditeit van Binance, biedt Binance Cloud infrastructuur voor de exchange. Partners kunnen zich ondertussen concentreren op bedrijfsontwikkeling en activiteiten.

Dankzij Binance Cloud kun jij je concentreren op uw bedrijf en activiteiten terwijl Binance voor alle technologie en beveiliging zorgt. Met Binance Cloud kun je op een efficiënte manier een digitaal valutahandelsplatform bouwen. Denk aan onderdelen als spot- en P2P-handelsmarkten, dashboardbeheer, financiële systemen, een onafhankelijke lijst van nieuwe valuta, wereldwijde meertalige ondersteuning,  ondersteuning voor promotionele activiteiten; mogelijkheden voor samenwerking met het ecosysteem en nog veel meer.

Wie actief is op Binance komt vroeg of laat de term ‘margin trading’ tegen. Hoog tijd om even uit te leggen wat het is. Binance margin trading is een methode om cryptocurrencies te verhandelen door middel van lenen en uitlenen. Daardoor kunnen handelaren meer geld verkrijgen om hun posities te ondersteunen. In wezen versterkt margehandel het geld voor de transactie, waardoor handelaren grotere winsten kunnen behalen bij succesvolle traders.

Een futures-contract is een overeenkomst om de onderliggende waarde in de toekomst tegen een vooraf bepaalde prijs te kopen of te verkopen. Futures-handel stelt handelaren in staat deel te nemen aan marktbewegingen en winst te maken door long of short te gaan in futures-contracten. Binance futures-contracten zijn onderverdeeld in driemaandelijkse futures-contracten en eeuwigdurende contracten op basis van de leveringsdatum.

Met marge- en futureshandel kunnen gebruikers hun winst verhogen door gebruik te maken van hefboomwerking. Wat is het verschil tussen deze twee producten?  Dat kunnen we relatief eenvoudig uitleggen. In Binance Futures en Binance Margin-handel kunnen handelaren schakelen tussen de modi “brede marge” en “gesegregeerde marge”. Handelaren kunnen hun geld aan gekruiste of geïsoleerde posities toewijzen om risico’s te beheren door onderpand eerlijk te verdelen.

Geld lenen van het platform

Met Binance Margin kunnen gebruikers geld lenen van het platform en de leenrente voor het volgende uur berekenen. De gebruiker betaalt vervolgens het geleende geld terug. Handelaren moeten ervoor zorgen dat hun geld voldoende is om niet te worden geliquideerd. Futures gebruiken daarentegen onderhoudsmarge als onderpand, wat betekent dat er geen terugbetaling is, maar gebruikers moeten er wel voor zorgen dat hun onderpand voldoende is.

Handelscommissie

Zowel marge als futures brengen gebruikers een handelscommissie in rekening. De handelscommissie van de marge is overigens hetzelfde als Spot. Vanwege het prijsverschil tussen eeuwigdurende futures en driemaandelijkse futures, wordt het financieringspercentage in feite gebruikt om de prijsconvergentie tussen de eeuwigdurende termijnmarkt en de werkelijke onderliggende waarde te forceren. Houd er rekening mee dat alleen eeuwigdurende futures handelaren bieden

Wat betreft fiat en crypto heb je op Binance zeer veel keus.  De volgende fiat en crypto zijn beschikbaar voor stortingen en opnames op deze exchange:

 • Australische dollar (AUD)
 • Braziliaanse Real (BRL)
 • Canadese dollar (CAD)
 • Tsjechische kroon (CZK)
 • Deense kroon (DKK)
 • Euro (EUR)
 • Britse pond (GBP)
 • Hongkongse dollar (HKD)
 • Keniaanse shilling (KES)
 • Kazachse Tenge (KZT)
 • Mexicaanse Peso (MXN)
 • Nigeriaanse Naira (NGN)
 • Noorse Kroon (NOK)
 • Nieuw-Zeelandse dollar (NZD)
 • Peruaanse Sol (PEN)
 • Poolse Zloty (PLN)
 • Russische Roebel (RUB)
 • Zweedse Kroon (SEK)
 • Turkse Lira (TRY)
 • Oekraïense grivn (UAH)
 • Oegandese shilling (UGX)

De volgende cryptocurrencies zijn op Binance beschikbaar:

 • BTC (Bitcoin)
 • BNB (Binance Coin)
 • Binance USD (BUSD)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Compound (COMP)
 • Dai (DAI)
 • Dogecoin (DOGE)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Cardano (ADA)
 • IDEX (IDEX)
 • Tether (USDT)
 • Ripple (XRP)
 • Matic Network (MATIC)
 • Maker (MKR)
 • LTC (Litecoin)
 • Chainlink (LINK)
 • Orion Protocol (ORN)
 • Synthetix Network Token (SNX)
 • VeChain (VET)
 • Tezos (XTZ)
 • Zcash (ZEC)
 • Zilliqa (ZIL)
 • Chiliz (CHZ)

Het resterende bedrag wordt de komende dagen bijgeschreven. Wanneer het dagelijkse limiet bijvoorbeeld 5000 euro is en je stort 15.000 euro, dan wordt het bedrag binnen 3 dagen, oftewel 5000 euro per dag,bijgeschreven.

In dat geval moet je wachten op het definitieve resultaat van jouw accountverificatie. Na goedkeuring wordt de betreffende storting automatisch op jouw account gestort. Wanneer jouw accountverificatie wordt geweigerd, wordt het bedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

Bezoek de identiteitsverificatiepagina en verbeter jouw KYC-niveau door een geldig bewijs van jouw adres en andere vereiste persoonlijke informatie te verstrekken.

In dat geval dien je het volgende adres op te geen: Hub 26 Hunsworth Lane, Cleckheaton, Engeland, BD19 4LN.

Het Binance affiliate programma is verdeeld over spot-en futureshandel.  Met deze optie kun je unieuwe verwijzingslinks creëren waarmee jij je volgers zich kunt laten aanmelden en handelen op Binance. Als iemand op de link klikt en zich aanmeldt, ontvangt je automatisch commissie over iedere handelstransactie die hij of zij maakt. Het maakt niet uit of het nu op Binance Spot, Futures, Marge of Binance Pool is. Dit kan allemaal heel eenvoudig via één link.

YouTube users,  leiders in de crypto community schrijvers en andere content producers die geïnteresseerd zijn om affiliate partner van Binance te worden. Wel dienen ze aan de volgende standaarden te voldoen:

 • Ze moeten een social media account hebben met meer dan 5000 volgers
 • Ze dienen een community te hebben met meer dan 500 leden
 • Bedrijven en Organisaties moeten meer dan 2000 gebruikers hebben
 • Op de website moeten publicaties staan

Het Binance affiliate programma werkt vrij simpel. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via dit stappenplan:

 • Stap 1: Word partner van Binance
  Gebruik een formulier om Binance partner te worden om jouw aanvraag in te dienen. Zodra het team jouw aanvraag heeft beoordeeld en heeft vastgesteld dat je aan de bovenstaande criteria voldoet, wordt jouw aanvraag goedgekeurd.
 • Stap 2: Maak en deel jouw verwijzingslink
  Maak en beheer uw verwijzingslinks vanuit jouw Binance-account. Je kunt de prestaties van elke gedeelde link volgen. De link kan voor elk kanaal worden aangepast. Daarnaast kun je verschillende tarieven instellen om te delen met je volgers.

Stap 3: Laat de commissies maar binnenstromen
Wanneer iemand zich aanmeldt voor Binance via jouw verwijzingslink, kun je tot maar liefst 50 procent commissie verdienen op elke transactie die hij of zij doet.

Meer over Binance