Binance organiseert ludieke Paasactie op Twitter: #BinanceEgg

Binanceegg
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Het afgelopen jaar was zwaar voor Binance. De grootste crypto exchange ter wereld heeft te maken gehad met een reeks aan uitdagingen en tegenslagen. Zo heeft de Australische Securities and Investments Commission (ASIC) onlangs de derivaten licentie van Binance Australië ingetrokken en heeft de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) een rechtszaak aangespannen tegen de crypto exchange. Ook werd er vorige week nieuws verspreid dat Binance banden zou onderhouden met China, wat streng verboden is.

Ook positief nieuws

Ondanks deze moeilijke tijden heeft Binance ook positief nieuws te melden. Zo organiseert de exchange een ludieke Paasactie genaamd #BinanceEgg. Deelnemers worden uitgedaagd om een creatief ontwerp te maken met behulp van een ei, die symbool staat voor nieuw leven en groei. De 10 meest creatieve inzendingen winnen een prijs in de vorm van Binance merchandise.

Inzendingen op Twitter

Cryptokoersgids heeft inmiddels 6 inzendingen op een rijtje gezet die opvallen door hun originaliteit en creativiteit. De actie heeft inmiddels gezorgd voor veel positieve reacties op Twitter, waar de hashtag #BinanceEgg trending is.

Easter egg

Op de dag dat de wereld Pasen viert, heeft Cryptokoersgids vandaag bericht over de Bitcoin Whitepaper die verstopt zat in elke macOS-versie sinds de Mojave-update van 2018. Dit werd ontdekt door de voormalige CTO van Kickstarter, Andy Baio. Een dergelijke verborgen boodschap in een softwareprogramma wordt ook wel een ‘easter egg’ genoemd.

Registratie bij de Nederlandsche Bank

Ondanks de uitdagende tijden die Binance heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar, blijft de exchange zich inzetten voor creatieve acties en blijft het in de race voor een vergunning bij de Nederlandsche Bank.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin