Binance stopt definitief: enkel crypto opnames mogelijk

Binance stopt voor altijd
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Binance beëindigt alle diensten voor Nederlandse gebruikers, waardoor zij geen aankopen, transacties of stortingen meer kunnen doen op het platform. Bitvavo heeft zich opgeworpen als het beste alternatief en heeft speciale acties gelanceerd om gebruikers te verwelkomen.

Binance stopt definitief voor Nederlandse gebruikers

Het wereldberoemde cryptocurrency-exchangeplatform Binance heeft aangekondigd dat het volledig stopt met het verlenen van diensten aan Nederlandse gebruikers. Dit betekent dat vanaf morgen, 18 juli, Nederlandse gebruikers geen aankopen, transacties of stortingen meer kunnen doen op het Binance-platform. Deze beslissing heeft gevolgen voor de vele Nederlandse crypto-investeerders die gebruikmaakten van de uitgebreide functionaliteiten van Binance. Vanaf 18 juli is het voor gebruikers van Binance enkel nog maar mogelijk crypto op te nemen. 

Bitvavo biedt alternatief en lanceert speciale acties

Als reactie op het vertrek van Binance heeft Bitvavo, een geregistreerde Nederlandse crypto exchange en marktleider in Nederland, zich opgeworpen als het beste alternatief voor Nederlandse gebruikers. Bitvavo heeft al meer dan 1 miljoen klanten en staat bekend om haar uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform, met meer dan 190 digitale valuta en lage handelskosten tussen de 0,03% en 0,25%.

Kosten Bitvavo
kosten bitvavo

Bitvavo pakt uit met geweldige acties voor bestaande en nieuwe klanten

Om Nederlandse gebruikers te verwelkomen en de overstap naar Bitvavo aantrekkelijk te maken, heeft het platform speciale acties gelanceerd. Nieuwe en bestaande gebruikers die hun assets overzetten van Binance naar Bitvavo kunnen profiteren van een bonus tot €500. Deze promotie is nog geldig tot en met 31 juli. 

Daarnaast kunnen nieuwe gebruikers die een account aanmaken op Bitvavo ook profiteren van een andere aantrekkelijke deal: zij kunnen hun eerste €10.000 aan handelstransacties gratis uitvoeren. Deze speciale acties maken de overstap naar Bitvavo extra interessant voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers.

Cryptokoersgids.nl helpt bij de overstap van Binance naar Bitvavo

Voor gebruikers die de overstap willen maken van Binance naar Bitvavo, heeft Cryptokoersgids.nl een speciale pagina gemaakt met gedetailleerde instructies. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe cryptovaluta veilig kunnen worden overgezet vanuit Binance naar Bitvavo. Door deze handleiding te volgen, kunnen gebruikers de overstap soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat hun activa veilig worden overgedragen.

Het is belangrijk voor Nederlandse gebruikers om actie te ondernemen en hun assets over te brengen naar een alternatieve exchange, zoals Bitvavo, nu Binance niet langer beschikbaar is. Bitvavo biedt een betrouwbaar platform met een scala aan handelsmogelijkheden en lage kosten. Ben je nog niet zeker van Bitvavo. Lees dan snel review over Bitvavo.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin