Bitvavo beveiliging 101: Hoe je account veilig te houden

Bitvavo beveiliging
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

In dit diepgaande artikel verkennen we het belang van veiligheid bij het omgaan met cryptocurrencies op het Bitvavo-platform. Van tweefactorauthenticatie tot het instellen van een crypto-opnameslot en het gebruik van een veilige internetverbinding, we behandelen alle essentiële aspecten die je helpen bij jouw Bitvavo beveiliging. Leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen cyberdreigingen en maximaliseer de veiligheid van je investeringen met onze stapsgewijze handleidingen en deskundige tips.

1. Tweefactorauthenticatie (2FA)

Tweefactorauthenticatie, of kortweg 2FA, is een extra laag van beveiliging die wordt toegevoegd aan je account om ervoor te zorgen dat mensen die toegang proberen te krijgen tot je account ook daadwerkelijk jou zijn. Het vereist niet alleen een wachtwoord en gebruikersnaam maar ook iets dat alleen de gebruiker heeft, zoals een stukje informatie dat alleen zij kennen of iets dat alleen zij in hun bezit hebben, zoals een fysieke smartphone.

Bitvavo biedt deze functie aan, maar het is belangrijk op te merken dat het niet standaard is ingesteld voor gebruikers. Dit in tegenstelling tot andere platformen zoals Finst, waarbij 2FA een standaardinstelling is voor maximale veiligheid. 

Hoewel het niet automatisch is ingeschakeld, wordt het gebruik van 2FA sterk aanbevolen bij Bitvavo. Een van de belangrijkste wapenfeiten tegen indringers is het instellen van 2FA door gebruik te maken van een extra tool onder de naam ‘Google Authenticator’.

Hoe stel je 2FA in bij Bitvavo?

Het instellen van 2FA bij Bitvavo is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Hier is een stapsgewijze uitleg:

 1. Log in op je Bitvavo account: Ga naar de Bitvavo website en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Navigeer naar de beveiligingsinstellingen bij het tabblad ‘veiligheid’
 3. Kies voor Tweefactorauthenticatie: Hier vind je de optie om 2FA in te schakelen. Klik erop om te beginnen.
 4. Download Google Authenticator: Je hebt een app zoals Google Authenticator nodig op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play.
 5. Scan de QR-code: Open Google Authenticator en scan de QR-code die door Bitvavo wordt verstrekt.
 6. Bevestig de instelling: Er wordt een tijdelijke code in de app weergegeven. Voer deze code in op de Bitvavo website om de instelling te bevestigen.

Gefeliciteerd, je hebt nu 2FA ingesteld voor je Bitvavo-account! Door deze extra beveiligingslaag te gebruiken, maak je het veel moeilijker voor onbevoegden om toegang te krijgen tot je account, waardoor je cryptocurrencies veiliger zijn.

Veilig gebruik van Google Authenticator bij Bitvavo

Google Authenticator heeft onlangs een update doorgevoerd die de mogelijkheid biedt om verschillende apparaten met elkaar te synchroniseren. Deze functie slaat jouw 2FA-codes op in de cloud, wat het gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot je account als je je toestel verliest.

Hoewel dit handig kan lijken, brengt het synchroniseren van je 2FA-codes met de cloud bepaalde veiligheidsrisico’s met zich mee. Als iemand toegang krijgt tot jouw inloggegevens van Google, kan die persoon ook bij jouw 2FA-codes. Dit kan een risico vormen voor de veiligheid van je account.

Google Authenticator veilig gebruiken

Om deze reden is het wellicht verstandig om deze synchronisatie niet in te schakelen. Mocht je dit toch hebben gedaan, dan kun je het eenvoudig uitschakelen in de Google Authenticator app: klik op je profielfoto, druk op ‘Authenticator gebruiken zonder account’ en klik vervolgens op ‘Doorgaan’.

Door de synchronisatie niet in te schakelen, kun je Google Authenticator veilig blijven gebruiken en zorg je voor een extra beveiligingslaag voor je accounts, zonder het risico dat gepaard gaat met het opslaan van je 2FA-codes in de cloud.

2. Sterk wachtwoordbeleid

Een goed wachtwoordbeleid is essentieel voor de bescherming van je online accounts, inclusief je Bitvavo-account. Hieronder leggen we uit hoe je een sterk en uniek wachtwoord kiest, waarom het regelmatig bijwerken van je wachtwoord belangrijk is, en waarom een wachtwoordmanager zoals 1Password een aanrader is.

Hoe je een sterk en uniek wachtwoord kiest

Het kiezen van een sterk en uniek wachtwoord betekent dat je een combinatie moet maken van letters (zowel hoofdletters als kleine letters), cijfers en speciale tekens. Hoe complexer en langer het wachtwoord, hoe veiliger het is. Vermijd het gebruik van voor de hand liggende informatie zoals je naam, geboortedatum of gemeenschappelijke woorden.

Regelmatig updaten van je wachtwoord

Regelmatig je wachtwoord updaten verhoogt de veiligheid van je account. Als je wachtwoord ooit wordt blootgesteld, zorgt regelmatig bijwerken ervoor dat het oude wachtwoord niet langer bruikbaar is. Het is aanbevolen om je wachtwoorden minstens elke drie tot zes maanden te veranderen.

Gebruik van een wachtwoordmanager (1Password)

Een wachtwoordmanager zoals 1Password, aanbevolen door Cryptokoersgids.nl, is een uitstekende tool om je te helpen bij het beheren van je wachtwoorden. Hier zijn enkele voordelen:

Genereren van sterke wachtwoorden: 1Password kan automatisch sterke en unieke wachtwoorden genereren, zodat je niet zelf iets hoeft te bedenken.

Opslaan en synchroniseren: Alle wachtwoorden worden veilig opgeslagen in deze tool, en je kunt ze synchroniseren met ieder apparaat, waardoor je altijd toegang hebt tot je wachtwoorden.

Meldingen over dubbel gebruik: Als je hetzelfde wachtwoord op meerdere sites gebruikt, zal 1Password je hiervoor waarschuwen. Dit helpt je om je wachtwoordhygiëne te behouden.3. Goed beveiligd e-mailaccount

Beveiliging van je e-mailadres

Een belangrijke, maar soms over het hoofd geziene, beveiligingsmaatregel is de bescherming van het e-mailadres dat je gebruikt voor Bitvavo. Dit e-mailadres vormt namelijk een essentieel onderdeel van de toegangscontrole tot je account.

Goede beveiliging van het bijbehorende e-mailaccount

Zorg ervoor dat je regelmatig het wachtwoord wijzigt dat hoort bij dit e-mailadres. Een sterke beveiliging van je e-mailaccount is cruciaal, aangezien veel platforms een wachtwoordreset via e-mail aanbieden.

Gebruik een uniek e-mailadres

Idealiter gebruik je een uniek e-mailadres alleen voor Bitvavo. Door dit adres niet te gebruiken voor andere diensten, minimaliseer je het risico dat je accountgegevens worden gelekt.

Controleer op datalekken

Om te controleren of jouw e-mailadres onderdeel is geweest van een datalek, kun je de website Have I Been Pwned? raadplegen. Deze website laat je zien of je e-mailadres betrokken is geweest bij bekende datalekken, waardoor je tijdig actie kunt ondernemen om je account te beveiligen.4.

3. Verificatie van nieuwe apparaten

In de moderne digitale wereld is het gebruikelijk om toegang te hebben tot je accounts via verschillende apparaten zoals laptops, tablets of mobiele telefoons. Dit gemak brengt echter ook risico’s met zich mee, zoals ongeautoriseerde toegang tot je account vanaf een onbekend apparaat. Om dit risico te minimaliseren, heeft Bitvavo een veiligheidsmaatregel geïmplementeerd die bekend staat als de verificatie van nieuwe apparaten.

nieuw apparaat bevestigen bij Bitvavo
Mail

Hoe werkt het?

Deze instelling is standaard ingeschakeld bij Bitvavo en werkt als volgt:

 1. Melding bij nieuw apparaat: Wanneer een nieuw apparaat zoals een laptop of mobiel apparaat probeert toegang te krijgen tot jouw account, detecteert Bitvavo deze poging.
 2. Verificatie e-mail: Er wordt automatisch een e-mail verzonden naar het bekende e-mailadres waarmee jij toegang hebt tot Bitvavo. In deze e-mail vind je een verificatielink.
 3. Toegang verlenen: Door op de blauwe button ‘Apparaat bevestigen’ in de e-mail te klikken, kun je het nieuwe apparaat toegang verlenen en toevoegen aan de lijst met veilige apparaten.

Waarom is het belangrijk?

De verificatie van nieuwe apparaten biedt een extra beveiligingslaag door te zorgen dat alleen vertrouwde apparaten toegang hebben tot jouw Bitvavo-account. Het voorkomt dat iemand die jouw inloggegevens heeft bemachtigd zomaar toegang kan krijgen tot je account vanaf een onbekend apparaat.

4. Instellen van crypto opnameslot

Het beschermen van je cryptovaluta vereist niet alleen het beveiligen van je inloggegevens, maar ook het beheer van de mogelijkheden om middelen over te boeken. Bitvavo biedt hiervoor een specifieke functie, namelijk het instellen van een crypto opnameslot.

Wat is een crypto opnameslot?

Een crypto opnameslot is een instelling die je kunt activeren om overboekingen van crypto naar andere (Nederlandse) crypto exchanges of wallets te voorkomen. Het is een krachtig hulpmiddel als je niet van plan bent om in de nabije toekomst crypto te versturen naar een ander adres.

crypto opnameslot
Crypto opnameslot

Hoe activeer je het slot?

 1. Toegang tot opnameslot: Log in op je Bitvavo-account en navigeer naar het tabblad ‘veiligheid’.
 2. Activeer het slot: Zoek de optie voor het crypto opnameslot onder het kopje authenticatie. Zet het slot aan door op de blauwe button ‘Opnameslot inschakelen’ te drukken .
 3. Verwijderen van het slot: Mocht je het slot ooit willen verwijderen, dan kan dit worden gedaan door €1 over te maken vanaf een geverifieerde rekening die gekoppeld staat aan jouw account.

Waarom is het aan te raden?

Het instellen van een crypto opnameslot biedt een extra beveiligingslaag. Als je geen plannen hebt om crypto over te maken naar een ander adres, dan zorgt deze functie ervoor dat zelfs als iemand toegang krijgt tot jouw account, ze niet in staat zullen zijn om je crypto over te boeken.

5. Beveiligde Internetverbinding

In online beveiliging zijn niet alleen wachtwoorden en accountinstellingen belangrijk, maar ook de verbinding die je gebruikt om toegang te krijgen tot je Bitvavo-account. Hier komt het belang van het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) en veilige WiFi-verbindingen naar voren.

Wat is VPN en waarom is het veilig?

Een VPN is een technologie die je internetverbinding versleutelt en je online activiteit anoniem maakt. Het werkt als volgt:

 • Versleuteling: Al je internetverkeer wordt door een beveiligde tunnel geleid, waardoor het voor buitenstaanders moeilijk is om je gegevens te onderscheppen.
 • Anonimiteit: Je IP-adres wordt verborgen, waardoor je locatie en online gedrag niet kunnen worden getraceerd.
 • Beveiligd surfen: Hierdoor kun je zelfs op openbare WiFi-netwerken veilig surfen, aangezien je verbinding beveiligd is.

Hoe draagt een veilige WiFi-verbinding bij aan maximale veiligheid?

Een veilige WiFi-verbinding, zoals een thuisnetwerk met een sterk wachtwoord, zorgt ervoor dat je gegevens niet gemakkelijk kunnen worden onderschept. Belangrijke aspecten zijn:

 • Wachtwoordbeveiliging: Zorg ervoor dat je WiFi-netwerk beveiligd is met een sterk wachtwoord.
 • Versleuteling: Gebruik moderne versleutelingsstandaarden zoals WPA3 om je netwerk te beschermen.
 • Regelmatige updates: Zorg ervoor dat je router up-to-date is met de nieuwste beveiligingspatches.

Waarom openbare WiFi-netwerken vermijden?

Openbare WiFi-netwerken, zoals die in cafés of luchthavens, zijn vaak niet goed beveiligd. Hierdoor kunnen kwaadwillenden gemakkelijk je gegevens onderscheppen als je bijvoorbeeld inlogt op je Bitvavo-account. Het vermijden van deze netwerken of het gebruik van een VPN kan dit risico verminderen.

6. Phishingcode gebruiken

Phishing is een veelvoorkomende techniek die door cybercriminelen wordt gebruikt om persoonlijke en financiële informatie te stelen. Dit gebeurt vaak via valse e-mails en neppe websites die eruitzien alsof ze afkomstig zijn van legitieme bronnen, zoals Bitvavo. Gelukkig biedt Bitvavo een handige functie om dit risico te verminderen: de Antiphishingcode.

Hoe herken je valse e-mails en neppe websites?

 • Spelfouten en slechte grammatica: Valse e-mails bevatten vaak spelfouten of grammaticafouten.
 • Vreemde URL’s: Nepwebsites hebben vaak een URL die lijkt op die van een legitieme site, maar met kleine verschillen.
 • Ongevraagde verzoeken om informatie: Wees wantrouwig als je wordt gevraagd om gevoelige informatie te verstrekken via e-mail.
 • Ontbreken van persoonlijke aanhef: Phishing-e-mails gebruiken vaak algemene begroetingen zoals “Geachte klant.”

Wat is een antiphishingcode en waarom is het nuttig?

De antiphishingcode is een unieke code die je kunt instellen in je Bitvavo-account. Deze code wordt vervolgens toegevoegd aan elke e-mail die Bitvavo naar je verstuurt. Door deze code te controleren, kun je gemakkelijk verifiëren dat de e-mail daadwerkelijk afkomstig is van Bitvavo.

Cryptokoersgids Anti-Phishing code
Cryptokoersgids Anti-Phishing code

Hoe stel je een antiphishingcode in?

Het instellen van een Antiphishingcode is eenvoudig:

 • Log in op je Bitvavo-account: Ga naar je ‘veiligheid’.
 • Vind de Antiphishing-optie onder ‘wachtwoorden’: 
 • Kies een unieke code: Voer een code in die voor jou herkenbaar is. Het kan een woord of een reeks cijfers zijn.
 • Bevestig de code: Sla de instellingen op. Vanaf nu zal elke e-mail van Bitvavo deze code bevatten.

Aanbeveling: Wissel de code af en toe

Om de beveiliging te optimaliseren, is het aan te raden om de code af en toe te wisselen voor een andere code. Hierdoor blijf je alert op mogelijke phishing-pogingen.

7. Direct ingrijpen bij verdachte accountactiviteiten

Ben je bezig met cryptocurrencies en online bankieren, dan is het essentieel om altijd alert te zijn op ongewone of verdachte activiteiten in je account. Dit kan een vroegtijdige indicatie zijn van een ongeautoriseerde poging om toegang te krijgen tot je account of fondsen. Bitvavo heeft verschillende maatregelen en tools om je hierbij te helpen.

Hoe en waarom regelmatig je transacties en inlogpogingen controleren?

 • Vroegtijdige detectie ongeoorloofde toegang: Door regelmatig je transactiegeschiedenis en inlogpogingen te controleren, kun je ongewone activiteiten snel opmerken en onmiddellijk actie ondernemen.
 • Bevestiging van legitieme transacties: Regelmatige controle zorgt ervoor dat je alle transacties herkent en goedkeurt, inclusief stortingen, opnames en handelstransacties.
Notificaties Bitvavo

Bitvavo’s notificatiesysteem

Bitvavo heeft een intelligent notificatiesysteem dat je helpt om alert te blijven:

 • Verdachte inlogpogingen: Bitvavo heeft standaard notificaties ingesteld die je waarschuwen bij verdachte inlogpogingen. Als iemand probeert in te loggen vanaf een onbekend apparaat of locatie, ontvang je een e-mail.
 • Meldingen van euro en/of crypto opnamen: Deze meldingen informeren je over elke opname van euro’s of cryptocurrencies, zodat je direct actie kunt ondernemen als dit niet door jou is geïnitieerd.
 • Notificaties van stortingen: Hoewel stortingen meestal wenselijk zijn (vooral als ze afkomstig zijn van iemand anders 😉), is het nog steeds belangrijk om op de hoogte te zijn van alle stortingen, om zo volledige controle over je account te behouden.

Het regelmatig controleren van je transacties en inlogpogingen is geen overbodige luxe, maar een noodzakelijke stap in het behouden van de veiligheid en integriteit van je Bitvavo-account. Bitvavo’s standaardnotificaties bieden een extra beveiligingslaag die je helpt om altijd op de hoogte te zijn van wat er in je account gebeurt. Dit stelt je in staat om direct in te grijpen bij verdachte activiteiten, waardoor de kans op verlies of diefstal van je kostbare assets aanzienlijk wordt verminderd.

9. Officiële kanalen gebruiken

In een tijd waarin online criminaliteit steeds geraffineerder wordt, is het belang van het gebruik van officiële kanalen, zoals de Bitvavo-website en apps, niet te onderschatten. Hier volgt een uitleg over waarom dit van cruciaal belang is en enkele tips om jezelf te beschermen.

Gebruik de juiste URL

Criminelen kunnen vandaag de dag complete websites nabouwen die op het eerste gezicht identiek lijken aan de officiële Bitvavo-site, maar met een URL die subtiel afwijkt. Dit wordt vaak gebruikt om persoonlijke en financiële gegevens te stelen.

Download apps alleen via de officiële portals

Het downloaden van de Bitvavo-app via onofficiële bronnen kan leiden tot het installeren van malafide software op je apparaat. Zorg er altijd voor dat je de Bitvavo-app downloadt via de officiële Appstore en wees kritisch bij het installeren van apps.

Communicatie via officiële sociale kanalen

Bitvavo communiceert alleen via de volgende vier sociale kanalen:

Volg of communiceer alleen via deze kanalen om te zorgen dat je altijd met het echte Bitvavo-team te maken hebt.

10. Cold wallets en opslag

Bitvavo maakt gebruik van een combinatie van cold en hot wallets om de tegoeden van gebruikers op te slaan:

Cold Wallets: Dit zijn offline portefeuilles, en het merendeel van de crypto-tegoeden wordt hierin opgeslagen. Omdat ze niet verbonden zijn met het internet, bieden ze een hoge mate van beveiliging tegen online aanvallen.

Hot Wallets: Een kleiner deel van de tegoeden wordt opgeslagen in hot wallets, die online zijn. Dit stelt handelaren in staat om tot een bepaald niveau snel crypto op te nemen zonder dat ze toegang hoeven te krijgen tot de cold wallets.

Waarom grote hoeveelheden crypto niet op een exchange bewaren?

Hoewel Bitvavo aanzienlijke beveiligingsmaatregelen neemt, wordt het in het algemeen niet aanbevolen om grote hoeveelheden crypto op een exchange te bewaren. Exchanges kunnen doelwitten zijn voor hackers, en in het geval van een succesvolle aanval kunnen de tegoeden worden gecompromitteerd.

Ledger Nano S

Cold wallet: De beste beveiliging voor je Crypto

Voor maximale veiligheid kun je overwegen je belangrijkste crypto-tegoeden in een offline, ofwel cold wallet, te bewaren. Hier zijn de voordelen en hoe het werkt:

Voordelen: Door je crypto offline op te slaan, ben je beschermd tegen online bedreigingen zoals hacks en phishing-aanvallen. Je hebt de volledige controle over je eigen private keys.

Hoe het werkt: Een cold wallet kan een fysiek apparaat zijn (zoals een hardware wallet) of een papieren wallet. Je slaat je private keys op dit apparaat of papier op, en deze zijn niet verbonden met het internet.

De opslag van crypto is een complex onderwerp dat zorgvuldige overweging vereist. Door je bewust te zijn van de manier waarop Bitvavo de tegoeden opslaat en door zelf passende maatregelen te nemen, zoals het gebruik van een cold wallet, kun je de risico’s minimaliseren en de veiligheid van je investeringen maximaliseren.

11. Contact opnemen met ondersteuning

Het kan voorkomen dat je vragen hebt of tegen problemen aanloopt die je niet zelf kunt oplossen. In deze gevallen biedt Bitvavo verschillende manieren om contact op te nemen met hun ondersteuningsteam. Hieronder worden de beschikbare contactmethoden en situaties toegelicht waarin je wellicht contact wilt opnemen met Bitvavo-ondersteuning.

Wanneer contact opnemen?

 • Ongeoorloofde toegang: Wanneer je het idee hebt dat iemand ongeoorloofd toegang tot je account heeft verkregen.
 • Verdwenen tegoeden: Als je er zeker van bent dat je tegoeden zijn verdwenen, is het aan te raden zo snel mogelijk in contact te komen. In sommige gevallen vergoedt Bitvavo tot €100.000 aan verloren crypto.
 • Bevestiging van opname: Als je bevestiging wilt over een bepaalde opname in crypto.
 • Andere vragen of zorgen: Voor alle andere vragen of zorgen die niet beantwoord worden in de veelgestelde vragen sectie.

Hoe contact opnemen?

Live chat:

Op werkdagen van 10:00 – 20:00 uur.
Op weekenddagen van 10:00 – 16:00 uur.

Bitvavo’s chatbot is 24 uur per dag beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

E-mail: support@bitvavo.com

Op werkdagen van 08:00 – 21:00 uur.
Op weekenddagen van 09:00 – 21:00 uur.

Belangrijke opmerkingen over communicatie met Bitvavo

 • Bitvavo zal je nooit bellen of berichten sturen via WhatsApp of Telegram.
 • Let goed op de e-mailadressen die Bitvavo gebruikt. Deze zijn onder andere: no-reply@info.bitvavo.com, no-reply@bitvavo.com, no-reply@news.bitvavo.com, en support@bitvavo.com.

Of je nu te maken hebt met een complexe situatie of gewoon behoefte hebt aan geruststelling, de ondersteuning van Bitvavo staat klaar om te helpen. Door gebruik te maken van de bovenstaande contactmethoden, kun je ervoor zorgen dat je vragen en zorgen snel en professioneel worden behandeld. Het kennen van de juiste communicatiekanalen en de tijden waarop ze beschikbaar zijn, helpt je om tijdig en effectief te communiceren met het Bitvavo-team.

Bitvavo’s €100.000 accountgarantie: voor als iemand toch ongeoorloofd toegang krijgt

Bitvavo’s Accountgarantie biedt jou een extra laag van beveiliging. Als je ondanks het nemen van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen toch ongeoorloofde toegang tot je account ervaart, kan Bitvavo je een vergoeding bieden tot €100.000. Dit kan een geruststellende gedachte zijn, maar er zitten wel wat haken en ogen aan vast. 

Om aanspraak te kunnen maken, moet je aan bepaalde criteria voldoen, zoals het voltooien van alle KYC-stappen, het inschakelen van 2FA minstens 30 dagen voor het incident, en het overleggen van een uitgebreid politierapport. Als er ongeoorloofde toegang tot je account plaatsvindt, dien je direct contact op te nemen met het supportteam van Bitvavo om je account te vergrendelen en het proces in gang te zetten.

Tot slot

Onze ervaringen met Bitvavo en haar beveiligingsmaatregelen zijn uitstekend. We hebben tot dusver geen problemen ervaren, mede doordat we alle in dit artikel genoemde veiligheidsmaatregelen in acht hebben genomen. Ons advies is dan ook om de veiligheid van je account de hoogste prioriteit te geven. Pas wanneer dit op orde is, koop je crypto.

Nee, het is niet verplicht om dit in te stellen. Echter, het dringende advies is wel om dit te doen voor een veiliger account.


Ja, tegoeden worden, zoveel mogelijk, bewaard op zogenoemde cold wallets. Daarnaast is er een aparte stichting in het leven geroepen waar klantentegoeden worden gehouden: zelfs als Bitvavo in financiële nood komt, is er niets aan de hand. Tot slot heeft Bitvavo een eigen garantiefonds, waarbij tegoeden tot aan €100.000 verzekerd zijn, in het geval een kwaadwillende ongeoorloofd toegang krijgt tot jouw cryptotegoeden.

Mogelijk heb je een nieuwe telefoon en daardoor geen toegang tot 2FA-codes. In dat geval kun je je wenden tot de klantenservice (support@bitvavo.com) van Bitvavo, met het verzoek om 2FA te laten verwijderen. Hiervoor dien je een foto van jezelf op te sturen, met in je hand een geldig legitimatiebewijs, evenals een stuk papier met de datum van vandaag erop.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin