Bitvavo breidt aanbod uit met Blur (BLUR)

Bitvavo Blur
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Bitvavo, een van de grootste Nederlandse cryptobeurzen, heeft aangekondigd dat het Blur (BLUR) heeft toegevoegd aan haar handelsplatform. De toevoeging van de NFT-munt komt slechts enkele dagen nadat Bitvavo Aptos (APT) heeft toegevoegd aan haar aanbod van cryptocurrencies.

Wat is Blur?

Blur is een NFT-platform dat zich profileert als een grote concurrent van OpenSea. De marktplaats voor non-fungible tokens werd gelanceerd in oktober 2022 en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen. Volgens recente cijfers verwerkt Blur momenteel dagelijks een handelsvolume van 28 miljoen dollar aan NFT-transacties wereldwijd, terwijl OpenSea achterblijft met 12 miljoen dollar aan transacties. Dit maakt Blur momenteel de grootste NFT-marktplaats ter wereld wat betreft handelsvolume.

Succes van Blur

Blur heeft onlangs veel succes geboekt en is de grootste NFT-marktplaats geworden. Dit komt deels door de introductie van een groot aantal BLUR-tokens als beloning voor gebruikers, wat heeft geleid tot een massale toename van de netwerkeffecten en daarmee de marktaandeel van Blur.

Blur is ook uniek omdat het een hybride platform is dat een marktplaats en een aggregator combineert, en geen marktplaatskosten rekent. Ook is het sweepen en swipen van NFT’s op het platform veel sneller dan bij Opensea.

Daarnaast heeft Blur ervoor gekozen om geen royaltys aan te rekenen voor sommige NFT-projecten, waardoor het aantrekkelijker is voor gebruikers. Dit heeft geleid tot een daling van het marktaandeel van Opensea, die hierop heeft gereageerd door de kosten te verlagen naar 0% en het ontwikkelen van nieuwe functies om de concurrentie aan te gaan. 

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅2 oktober

$BLUR Token

De blur-token is de native token van het NFT-platform Blur. Het is een ERC-20 governance-token met een maximale voorraad van drie miljard. Het wordt gebruikt als governance-token voor de marktplaats, wat betekent dat het platform zich kan ontwikkelen richting een meer gedecentraliseerde toekomst. Wanneer gebruikers van Blur ervoor kiezen om auteursrechten voor makers te handhaven, worden ze beloond met meer tokens. Dit zorgt voor een unieke benadering van het royalty-debat met de token-dynamiek van het platform.

Vanaf vandaag te koop

Bitvavo biedt haar gebruikers een veilige en gebruiksvriendelijke manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan. Met de toevoeging van BLUR breidt Bitvavo haar aanbod verder uit en biedt het haar gebruikers nog meer mogelijkheden om in cryptocurrencies te investeren.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin