Bitvavo breidt uit met revolutionaire blockchain Celestia (TIA)

Celestia Bitvavo
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Een kleine maand na de introductie van MAGIC en RDNT voegt Bitvavo, de beste Nederlandse crypto exchange, wederom een nieuwe naam toe aan haar assortiment: Celestia (TIA). Deze baanbrekende blockchain-technologie, bekend als de eerste modulaire blockchain, belooft een nieuwe fase in te luiden voor de crypto-industrie.

Modulaire blockchain: De nieuwe bouwsteen voor ontwikkelaars

De modulaire opzet van Celestia maakt een flexibele en efficiënte aanpak mogelijk voor blockchain ontwikkeling. Dit houdt in dat verschillende componenten van de blockchain, zoals consensus en dataopslag, onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. 

Deze aanpak is revolutionair binnen de wereld van blockchains, waar bestaande netwerken zoals Ethereum kampen met uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid en complexiteit. De vergelijking met legoblokjes is hier treffend; ontwikkelaars hebben de vrijheid om individuele blokjes naar wens te combineren of afzonderlijk te gebruiken, wat een wereld van mogelijkheden opent voor maatwerk blockchain-oplossingen.

Een team met een missie: De mensen achter Celestia

Het team achter Celestia is een ensemble van briljante geesten en diverse talenten. De CEO, die zijn carrière begon als hacker en na een omslagpunt de ongekende potentie van een gedecentraliseerd netwerk als Bitcoin erkende, leidt nu het roer van Celestia met de missie om blockchain toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. 

Het team combineert een diepe kennis van cryptografie met ervaring in softwareontwikkeling en een passie voor decentralisatie, wat resulteert in een krachtige synergie die de basis vormt van Celestia’s innovatieve architectuur.

Speciale actie voor nieuwe Bitvavo leden

Vanaf vandaag is Celestia beschikbaar op Bitvavo en kunnen gebruikers direct met euro’s investeren. Met een staking-rendement van maar liefst 14% per jaar, biedt Celestia een aantrekkelijke kans voor zowel de beginnende als de ervaren crypto-investeerder. 

Bovendien biedt Bitvavo nieuwe klanten een welkomstbonus: verhandel binnen de eerste week tot €10.000 zonder transactiekosten. Met de toevoeging van Celestia zet Bitvavo haar streven voort om innovatieve en veelbelovende cryptovaluta toegankelijk te maken voor een breed publiek.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 200+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin