Bitvavo breidt uit: GMX en JasmyCoin nu beschikbaar

Bitvavo noteert Jamycoin (jasmy) en GMX (GMX)
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Voordat we ingaan op de nieuwe digitale munten die je kunt kopen en verkopen bij Bitvavo, is het goed om te weten dat Bitvavo het aanbod vorige week al heeft uitgebreid. Toen werden er namelijk vier andere munten toegevoegd: SPACE ID, ARPA, AGIX, en RAD. Deze week is het de beurt aan JasmyCoin (JASMY) & GMX (GMX). We leggen uit wat deze munten doen en wat je er mee kunt. 

Uitleg over JasmyCoin (JASMY)

JasmyCoin is meer dan alleen digitaal geld. Het komt uit Japan en is gemaakt door een bedrijf dat slimme apparaten maakt die met het internet kunnen praten. Dat heet Internet of Things (IoT). De JasmyCoin kan gebruikt worden voor allerlei dingen, zoals het betalen voor een dienst of een product. Het speciale aan JasmyCoin is dat het de eerste digitale munt is die in Japan officieel is goedgekeurd. Dat is een grote stap voor het gebruik van digitale munten in dat land.

Meer over GMX (GMX): Wat is het en wat doet het?

GMX is ook een soort digitale munt, maar dan met een specifiek doel. Het is gemaakt om het handelen in andere digitale munten makkelijker en veiliger te maken. Er zijn twee belangrijke soorten munten binnen het GMX-systeem: GLP en GMX zelf. GLP zorgt ervoor dat er altijd genoeg geld beschikbaar is om mee te handelen op het platform. GMX daarentegen, wordt gebruikt om keuzes te maken over hoe het handelssysteem moet werken. Als je GMX hebt, mag je dus meebeslissen.

Speciale actie bij Bitvavo

Tot slot goed om te weten: als je interesse hebt in het handelen van GMX of JasmyCoin, dan kan dat nu heel makkelijk via Bitvavo. Er is zelfs een speciale actie waarbij je tot €10.000 gratis kunt handelen als je gebruikmaakt via onderstaande actie of de unieke Bitvavo affiliate code van Cryptokoersgids. Wil je alles weten over hoe Bitvavo werkt en wat onze ervaringen zijn? Kijk dan op onze speciale uitlegpagina.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅30 september

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin