Bitvavo introduceert nieuwe functie voor hergebruik van Ethereum-adressen

Bitvavo introduceert nieuwe functie voor hergebruik van Ethereum-adressen
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Bitvavo, Nederlands beste crypto exchange, heeft een nieuwe functie gelanceerd waarmee gebruikers hun eerder geverifieerde Ethereum-adressen kunnen hergebruiken voor andere soortgelijke activa. Het platform maakt het nu mogelijk om opnames van digitale valuta eenvoudiger en sneller te laten verlopen.

De vijfde anti-witwasrichtlijn vereist dat digitale valuta alleen kunnen worden overgedragen naar geverifieerde walletadressen. Bitvavo heeft de hergebruikfunctie geïntroduceerd om dit proces makkelijker te maken, omdat gebruikers nu snel en eenvoudig transacties kunnen uitvoeren zonder de verificatieprocedure opnieuw te hoeven doorlopen.

Hoe werkt de nieuwe functie?

De nieuwe functie van Bitvavo maakt het mogelijk om eerder geverifieerde Ethereum-adressen te hergebruiken voor andere soortgelijke activa. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe verificatieprocedure hoeven te doorlopen om dezelfde wallet te gebruiken voor andere tokens op het Ethereum-netwerk.

Om een adres toe te voegen aan het adresboek, moeten gebruikers naar de adresboek-pagina gaan, de digitale valuta kiezen waarvoor ze een walletadres willen toevoegen, het walletadres invullen en de bijbehorende (bij)naam kiezen. Vervolgens kunnen gebruikers op ‘Doorgaan’ klikken om het adres aan hun adresboek toe te voegen. Als hetzelfde ERC-20 adres al eerder is geverifieerd voor een andere activa, wordt het adres automatisch geverifieerd zodra het is toegevoegd aan het adresboek.

Adres toevoegen
Adres toevoegen

Voordelen van de nieuwe functie

Met de nieuwe functie van Bitvavo kunnen gebruikers eenvoudig en snel transacties uitvoeren zonder de verificatieprocedure opnieuw te hoeven doorlopen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en gemak bij het opnemen van digitale valuta en maakt het proces sneller en efficiënter.

Conclusie

Bitvavo blijft zich inzetten om gebruikers een optimale ervaring te bieden bij het verhandelen van verschillende soorten cryptomunten. De nieuwe functie is slechts een van de vele innovaties die het platform heeft geïntroduceerd om de gebruikerservaring te verbeteren.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
📈 Staking: Tot 15%

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin