Bitvavo kondigt ondersteuning aan voor GALA v2 upgrade

GALA v2 support door Bitvavo
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Bitvavo, de toonaangevende cryptocurrency exchange in Nederland, heeft aangekondigd dat het de upgrade naar GALA v2 zal ondersteunen. Deze upgrade zal naar verwachting de veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid van het GALA-ecosysteem verbeteren.

Wat is GALA?

GALA is de native utility-token van het gaming- en blockchainplatform Gala Games. Het platform heeft als doel een eerlijkere en meer gedecentraliseerde game-ervaring te bieden, waarbij spelers eigenaar zijn van hun digitale activa en inkomsten kunnen genereren uit het spelen van games.

Wat betekent de upgrade naar GALA v2?

De upgrade naar GALA v2 zal de beveiliging en schaalbaarheid van het Gala Games-platform verbeteren door middel van verschillende technische verbeteringen. De nieuwe versie zal ook nieuwe functionaliteiten en toekomstige upgrade-mogelijkheden bevatten.

Alle GALA-houders zullen hun huidige GALA-tokens behouden en deze worden automatisch omgewisseld naar GALA v2. Er is geen actie vereist van de houders van GALA-tokens om te profiteren van de upgrade.

Wat betekent dit voor Bitvavo-gebruikers?

Om de upgrade uit te voeren, zal Bitvavo de handel in GALA-tokens tijdelijk stilleggen en de stortingen en opnames van GALA-tokens op 15 mei 2023 om 16:00 uur (UTC +2) stopzetten. Het is belangrijk voor gebruikers om ervoor te zorgen dat ze voldoende tijd hebben om hun GALA-stortingen volledig te verwerken vóór deze tijd.

Tijdens de upgrade zullen de handel en bestaande posities van GALA-USDT op Bitvavo niet worden beïnvloed. Na de upgrade zal Bitvavo een aparte aankondiging doen om gebruikers op de hoogte te stellen wanneer stortingen en opnames van GALA v2 worden geopend.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅2 oktober

Waarom ondersteunt Bitvavo de upgrade en waarom doen andere exchanges dit niet?

Bitvavo is toegewijd om zijn gebruikers de beste service te bieden en te blijven innoveren in de crypto-industrie. Door de upgrade naar GALA v2 te ondersteunen, laat Bitvavo zijn betrokkenheid bij het ondersteunen van groeiende blockchain-projecten zien. Andere crypto exchanges (zoals Coinbase) die de upgrade niet ondersteunen, kunnen verschillende redenen hebben, zoals technische beperkingen of andere beleidskwesties.

Hoe presteert GALA momenteel?

Op het moment van schrijven is de prijs van GALA $0,02967, wat een daling van 7,52% betekent in de afgelopen 24 uur. De huidige marktkapitalisatie van GALA is $207.000.306, wat een daling van 7,53% betekent in de afgelopen 24 uur. GALA heeft een all-time high bereikt van $0,8367 op 26 november 2021.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin