Bitvavo voegt Lido DAO (LDO) toe, maar wat is het?

Bitvavo Lido DAO
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

πŸ”₯ Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash!Β πŸ”₯

Sinds 14 febuari 2023 is het mogelijk om via Nederlands beste crypto exchange Bitvavo Lido DAO aan te schaffen met euro’s. Maar wat doet dit muntje?Β 

Lido DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie gebouwd op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om te participeren in het staken van Ethereum en andere cryptocurrencies, zonder technische kennis. Staking is het proces waarbij een gebruiker cryptocurrency vastzet in ruil voor beloningen en een bijdrage levert aan het beveiligen van het netwerk.

Voordeel van Lido DAO

Een belangrijk voordeel van Lido DAO is dat het staking-as-a-service biedt. Gebruikers kunnen LDO staken en passief inkomen verdienen zonder zich zorgen te maken over technische aspecten of het draaien van eigen nodes. Bovendien is Lido DAO een gedecentraliseerde oplossing, waardoor veiligheid en transparantie gewaarborgd worden.

Lido DAO token

Lido DAO token De LDO-token fungeert als een governance-token voor Lido DAO en wordt gebruikt om belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst van het platform en de richting van de ontwikkeling. De LDO-token kan ook worden gebruikt om deel te nemen aan het staking-proces en om beloningen te verdienen.

In totaal zullen er 1 miljard LDO-tokens in omloop komen. Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 843 miljoen tokens in omloop en de huidige prijs van de token is €2,26.

Lido DAO kopen

Om Lido DAO (LDO) te kopen op Bitvavo, moet je eerst een account aanmaken. Zoek vervolgens op Bitvavo naar de LDO-cryptocurrency en koop deze met euro’s. Wanneer je dat via deze link doet, hoef je over de eerste €10.000 geen handelskosten te betalen.Β 

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
πŸš€ Aanbod: 220+ crypto
πŸ’Ά Kosten: max. 0.25% 
πŸ” Veiligheid: Uitstekend

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin