Bitvavo voegt Lido DAO (LDO) toe, maar wat is het?

Bitvavo Lido DAO

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Sinds 14 febuari 2023 is het mogelijk om via cryptobeurs Bitvavo Lido DAO aan te schaffen met euro’s. Maar wat doet dit muntje? 

Lido DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie gebouwd op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om te participeren in het staken van Ethereum en andere cryptocurrencies, zonder technische kennis. Staking is het proces waarbij een gebruiker cryptocurrency vastzet in ruil voor beloningen en een bijdrage levert aan het beveiligen van het netwerk.

Voordeel van Lido DAO

Een belangrijk voordeel van Lido DAO is dat het staking-as-a-service biedt. Gebruikers kunnen LDO staken en passief inkomen verdienen zonder zich zorgen te maken over technische aspecten of het draaien van eigen nodes. Bovendien is Lido DAO een gedecentraliseerde oplossing, waardoor veiligheid en transparantie gewaarborgd worden.

Lido DAO token

Lido DAO token De LDO-token fungeert als een governance-token voor Lido DAO en wordt gebruikt om belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst van het platform en de richting van de ontwikkeling. De LDO-token kan ook worden gebruikt om deel te nemen aan het staking-proces en om beloningen te verdienen.

In totaal zullen er 1 miljard LDO-tokens in omloop komen. Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 843 miljoen tokens in omloop en de huidige prijs van de token is €2,26.

bitvavo

Welkomstbonus!

€1000 crypto gratis verhandelen?

✔️ Laatst gebruikt: 21 maart
pijl

Lido DAO kopen

Om Lido DAO (LDO) te kopen op Bitvavo, moet je eerst een account aanmaken. Zoek vervolgens op Bitvavo naar de LDO-cryptocurrency en koop deze met euro’s. Wanneer je dat via deze link doet, hoef je over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen. 

Top 3 websites - eenvoudig crypto aankopen

Finst_logomark

Finst

Handel €5000 gratis

✔️ Laatst gebruikt: 8 minuten geleden

bitvavo

Bitvavo

#ad Verhandel eerste €1000 crypto gratis

bitcoin meester

BCM

200+ cryptovaluta

Lees verder over...investeren in cryptovaluta?

Bekijk het gemak van onze favoriete website

bitcoin