Bitvavo list nieuwe cryptomunt Sei (SEI)

Sei network Bitvavo
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Na een pauze sinds haar laatste toevoeging van Worldcoin op 27 juli, heeft Bitvavo, een van de grootste cryptocurrency exchanges in Nederland, vandaag een nieuwe munt aan haar platform toegevoegd: Sei Network (SEI). SEI markeert een belangrijke uitbreiding van het aanbod van Bitvavo en komt op een moment van groeiende interesse in de crypto-wereld.

Wat is Sei Network?

Sei Network (SEI) is een Layer-1 blockchain die gespecialiseerd is in handelsapplicaties, waaronder gedecentraliseerde exchanges (DEX’s), DeFi, NFT’s en GameFi. SEI beweert de snelste blockchain te zijn, uitgerust met een innovatief consensusmechanisme genaamd Twin Turbo. Met transactiefinaliteit van 600 ms, cross-chain operabiliteit en frequente batch auctions, streeft SEI ernaar de meest geoptimaliseerde blockchain te zijn voor gedecentraliseerde handel.

Een belangrijke speler in de crypto wereld

Met een marktkapitalisatie van €395.75 miljoen staat SEI momenteel op de 81ste plaats in de wereldranglijst van cryptocurrencies qua grootte. SEI is vandaag gelanceerd op Bitvavo tegen een prijs van €0.2199 en is vandaag met 48% gestegen, wat wijst op een sterke interesse van investeerders.

Wie bouwt op SEI?

Diverse projecten, waaronder Axelar, Pyth, Sushi, Kargo en Nitro, hebben al gekozen voor het Sei Network als hun infrastructuurplatform. Deze projecten variëren van orakels tot DeFi applicaties en voorspellingsmarkten, wat het brede scala aan gebruiksmogelijkheden dat Sei aan ontwikkelaars biedt benadrukt.

Deposito’s en opnames volgen

Hoewel de munt sinds vandaag verhandelbaar is op Bitvavo, zullen de stortingen en opnames van SEI op een later moment beschikbaar komen. Dit geeft traders de kans om vertrouwd te raken met de munt voordat ze volledige toegang krijgen tot deposito- en opnamefunctionaliteiten.

Speciale actie voor nieuwe Bitvavo leden

Om o.a. de listing van SEI te vieren, heeft Bitvavo een speciale actie voor nieuwe klanten. Nieuwe leden van Bitvavo kunnen tot €10.000 aan cryptocurrency kosteloos verhandelen, waardoor dit het perfecte moment is voor nieuwkomers om in de wereld van crypto te stappen via het Bitvavo platform.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin