Bitvavo voegt 2 nieuwe coins toe: Alchemy Pay en DUSK

Bitvavo Alchemy en DUSK
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

In de immer groeiende wereld van de cryptomarkt lijken de ontwikkelingen niet stil te staan. Slechts enkele dagen nadat de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo optimism OP en dYdx (DYDX) toevoegde aan haar assortiment, kondigt de beurs nu alweer de toevoeging aan van twee nieuwe cryptomunten: Dusk (DUSK) en Alchemy Pay (ACH). Hiermee lijkt de beurs de trend voort te zetten van het toevoegen van nieuwe munten richting de bullmarkt.

Wat is DUSK (DUSK)

Dusk Network is een privacy blockchain protocol ontworpen voor financiële toepassingen. Het is een open-source blockchain die een ecosysteem van financiële toepassingen mogelijk maakt die voor iedereen toegankelijk zijn. De blockchain is snel, schaalbaar en legt de nadruk op de privacy van gebruikers. Het doel van het Dusk Network is om een moderne oplossing te bieden voor de inefficiënte en verouderde manieren van de huidige financiële markten. 

Het netwerk heeft als prioriteit om gebruikers te beschermen door ervoor te zorgen dat hun data en geld veilig blijven, en dat ze controle hebben over hoe hun informatie wordt gebruikt. Het Dusk Network streeft ernaar om de financiële sector te revolutioneren door een meer veilig, transparant en toegankelijk financieel ecosysteem aan te bieden.

Wat is Alchemy ACH

Alchemy Pay is een project dat zich richt op het verbinden van crypto- en gewone geldsystemen. Dit doen ze door een alles-in-één online en offline systeem te maken waarmee bedrijven zoals webshops en winkels betalingen kunnen accepteren in zowel crypto als gewone valuta. Ook hebben ze een eigen munt, genaamd ACH, die gebruikt wordt om te betalen binnen het Alchemy Pay systeem. Dit helpt bedrijven om makkelijk crypto te accepteren en draagt bij aan de groei van crypto als betaalmiddel.

Bitvavo blijft coins toevoegen

Bitvavo blijft haar assortiment uitbreiden en voegt nu Dusk en Alchemy Pay toe aan haar aanbod. Deze coins bieden nieuwe mogelijkheden voor handelaren en maken Bitvavo nog aantrekkelijker als handelsplatform. Andere exchanges, zoals Finst, zijn ook druk bezig met het toevoegen van coins en het ontwikkelen van nieuwe features (waaronder crypto bundels) om zich voor te bereiden op de verwachte bullmarkt. Het lijkt erop dat de cryptomarkt volop in beweging is en dat handelsplatforms er alles aan doen om zichzelf te blijven verbeteren en ontwikkelen.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
📈 Staking: Tot 15%

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin