Coinmerce breidt uit naar Frankrijk met DASP-registratie

coinmerce naar Frankrijk
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

De Nederlandse crypto exchange Coinmerce heeft zijn internationale aanwezigheid verder uitgebreid door te worden geregistreerd als Digital Asset Service Provider (DASP) in Frankrijk. Hiermee voegt het zich bij een selecte groep crypto-bedrijven die voldoen aan de strenge regelgeving van de Autorité des marchés financiers (AMF).

Registratie in Nederland en Spanje legde basis voor Franse erkenning

Deze recente registratie in Frankrijk is het resultaat van de voortdurende inspanningen van Coinmerce om aan de hoogste normen van compliance en veiligheid te voldoen. Eerder behaalde Coinmerce registraties in Nederland en Spanje, wat hun reputatie als betrouwbare crypto-serviceprovider heeft versterkt.

Succesvolle samenwerking met Binance leidde tot groei in Nederland

Eerder dit jaar kreeg Coinmerce veel aandacht in Nederland vanwege zijn samenwerking met Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange. Toen Binance besloot de Nederlandse markt te verlaten, bood Coinmerce een soepele overstapservice aan Nederlandse klanten om hun tegoeden veilig over te zetten. Dit leidde tot een spectaculaire groei van het klantenbestand, met een toename van maar liefst zes keer het aantal gebruikers.

Over Coinmerce

Coinmerce, opgericht in 2017, heeft zich snel ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de crypto-wereld. Het platform biedt nu toegang tot meer dan 300 verschillende soorten cryptomunten, waaronder fantokens en metaverse tokens.

Een van de onderscheidende kenmerken van Coinmerce is het vermogen om te handelen met voorgeprogrammeerde bots, waardoor zowel beginnende als ervaren handelaren hun investeringen kunnen optimaliseren. Bovendien biedt Coinmerce zijn klanten de mogelijkheid om te staken en te verdienen, waardoor ze extra rendement uit hun cryptobeleggingen kunnen halen.

Coinmerce blijft zijn positie als een van de meest veelbelovende crypto-exchanges in Europa versterken, en met de recente registratie in Frankrijk lijkt de weg naar verdere groei en innovatie nog lang niet ten einde.

coinmerce cta logo
8,6
4.3/5

Coinmerce

🤖 Handel met AI bots
🚀 Aanbod: 300+ crypto
💶 Kosten: 0,2% – 2,5%
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin