Coinmerce gaat samenwerken met Binance en verlaagt transactiekosten

Coinmerce samenwerken Binance
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

In een opvallende ontwikkeling heeft Coinmerce, de in Nederland gevestigde cryptocurrency-exchange, vandaag aangekondigd dat ze een officiële samenwerking aangaan met Binance. Dit nieuws komt nadat Binance op 16 juni jongstleden aankondigde te vertrekken uit Nederland. Tot dusverre was er geen overeenkomst met een andere crypto-aanbieder in Nederland voor een dergelijke samenwerking. Terwijl Bitvavo een €500 euro actie lanceerde om gebruikers te helpen bij de overstap, neemt Coinmerce nu het stokje over met hun samenwerking met Binance.

Een positieve stap voor gebruikers

Nick Smits, de CEO van Coinmerce, is verheugd over de samenwerking en benadrukt het belang ervan voor hun gebruikers. Hij zegt:

We zijn erg blij om samen te werken met Binance, een van 's werelds grootste crypto-exchanges. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze gebruikers nog meer handelsmogelijkheden te bieden en hen toegang te geven tot een breder scala aan digitale valuta.

Verlaging van transactiekosten: Kostenbesparing voor handelaren

Naast de aankondiging van de samenwerking met Binance, heeft Coinmerce ook besloten om de transactiekosten te verlagen. Voorheen bedroeg het instaptarief 0,40% per transactie, met een maximum van 2,5%. Met de nieuwe tariefstructuur kunnen handelaren nu profiteren van een aanzienlijke verlaging van het instaptarief naar 0,20% per transactie. Het daadwerkelijke tarief wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het handelsvolume.

Coinmerce: Een uitgebreide exchange met vele mogelijkheden

Coinmerce is een uitgebreide Nederlandse crypto exchange waar gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan meer dan 300 munten. Het platform biedt niet alleen handelsmogelijkheden, maar ook functies zoals staking en earn. Bovendien is Coinmerce geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, wat betekent dat het voldoet aan de regelgeving en compliance-eisen van de Nederlandse financiële autoriteiten. Deze registratie biedt gebruikers extra vertrouwen en zekerheid bij het handelen op het platform.

Met de samenwerking met Binance en de verlaging van de transactiekosten zet Coinmerce een belangrijke stap in het versterken van haar positie als een toonaangevende crypto-exchange in Nederland. Gebruikers kunnen nu profiteren van een breder scala aan handelsmogelijkheden en een meer kostenefficiënte handelservaring. Lees ook Cryptokoersgids’ review over Coinmerce

8,6
4.3/5

Coinmerce

🤖 Handel met AI bots
🚀 Aanbod: 360+ crypto
💶 Kosten: 0,2% – 2,5%
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin