Coinmerce ziet klanten x 6 gaan door sluiting Binance

Coinmerce CEO Jaap de Bruijn over sluiting Binance
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Gisteren was het de laatste dag dat Nederlandse Binance gebruikers gebruik konden maken van de speciale overstapservice van Coinmerce. Deze stap volgt enkele maanden na de aankondiging van de sluiting van Binance voor Nederlandse klanten.

Reactie van Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce

RTL Z sprak gisteren met Jaap de Bruijn, een prominente figuur in de Nederlandse crypto-wereld, over de sluiting van Binance. “Het is een tijdperk dat afsluit, maar voor veel gebruikers betekent dit nieuwe mogelijkheden bij andere platforms zoals Coinmerce”, aldus De Bruijn.

Analisten schatten dat Binance ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse klanten had, die nu op zoek moeten naar een alternatief.

Coinmerce is volgens mijn inschatting toegetreden tot de top drie van grootste Nederlandse cryptobeurzen, maar Bitvavo blijft de onbetwiste marktleider in het land

Aanpak van Coinmerce

Toen hem gevraagd werd naar het onboardingproces en de vraag of ze de plotselinge toename van klanten wel aankonden, antwoordde De Bruijn: “We hebben ons voorbereid op zulke scenario’s. Veiligheid staat altijd voorop, en we hebben de nodige maatregelen getroffen om te zorgen dat het proces voor nieuwe klanten soepel en veilig verloopt.”

We hebben ons voorbereid op zulke scenario's. Veiligheid staat altijd voorop, en we hebben de nodige maatregelen getroffen om te zorgen dat het proces voor nieuwe klanten soepel en veilig verloopt.

Mogelijke overname van Coinmerce door Binance?

Op de vraag of Coinmerce in de toekomst over wordt genomen door Binance gaf De Bruijn aan dat de kans op een overname van zijn bedrijf door Binance onwaarschijnlijk is. Ondanks dat Binance haar activiteiten in Nederland heeft moeten staken na het niet verkrijgen van een vergunning van de De Nederlandsche Bank (DNB), ziet Coinmerce een overname niet als een waarschijnlijke uitkomst. 

Volgens de Bruijn is Coinmerce in het verleden vaker een kandidaat geweest voor overnames, maar heeft het bedrijf hier nooit op ingegaan. De Bruijn benadrukte dat Coinmerce altijd voldaan heeft aan de wet- en regelgeving en dat er nog nooit incidenten zoals hacks bij het bedrijf hebben plaatsgevonden

Meer over Coinmerce

Coinmerce, opgericht in Nederland, heeft als doel het toegankelijk maken van de cryptomarkt. Het platform biedt gebruikers nu de mogelijkheid om in meer dan 300 verschillende munten te handelen. Onlangs heeft Coinmerce zijn transactiekosten verlaagd om concurrerend te blijven en om het voor nieuwe klanten aantrekkelijker te maken om over te stappen.

Toekomstige ondersteuning

Bovendien legde De Bruijn uit dat Coinmerce 24/7 klantenservice biedt: “We begrijpen dat de overstap vragen kan oproepen, daarom staat ons team altijd klaar om klanten te ondersteunen.”

Wat als je op tijd bent overgestapt?

Vanaf vandaag is de overstapservice van Coinmerce niet meer beschikbaar voor Binance-gebruikers. Binance zal de tegoeden van Nederlandse klanten in de komende dagen omzetten in USDT. Er wordt verwacht dat Binance binnenkort meer informatie zal geven over hoe klanten deze tegoeden kunnen verplaatsen naar een andere wallet of crypto exchange.

Voor diegenen die op zoek zijn naar advies over het overzetten van tegoeden van Binance, heeft Cryptokoersgids.nl een nuttige handleiding gepubliceerd. Tot slot kun je via een door ons gepubliceerd artikel met betrekking tot vragen en problemen rond de overgang naar Coinmerce ook bij ons terecht.

Lead-foto via: Linkedin Jaap de Bruijn

8,6
4.3/5

Coinmerce

🤖 Handel met AI bots
🚀 Aanbod: 360+ crypto
💶 Kosten: 0,2% – 2,5%
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin