Cryptobeurs Finst nu ook beschikbaar in België

Finst België
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Het landschap van cryptocurrency brokers is constant in beweging. Een van de spelers die daarbij in het oog springt is Finst. Deze in Nederland opgerichte crypto broker heeft nu officieel aangekondigd haar diensten ook in België aan te bieden, wat een grote stap is in hun Europese expansieplan.

De geschiedenis en missie van Finst

Finst is een Nederlandse crypto exchange die in januari 2023 het levenslicht zag, opgericht door een aantal voormalige kernleden van DEGIRO, een toonaangevende online broker in Europa. Met hun jarenlange ervaring in de financiële sector en een passie voor technologische innovatie, zagen deze oprichters een gat in de markt. Ze wilden een platform creëren dat crypto-investeringen toegankelijk en begrijpelijk maakt voor een breed publiek, terwijl het betrouwbaar en betaalbaar blijft.

Het cryptolandschap heeft veel verbeteringen nodig, die door de exchanges zelf moeten worden aangedreven. Enerzijds waren de kosten die retailbeleggers tot nu toe betaalden gewoonweg schandalig en vaak verborgen. Anderzijds zijn te veel beurzen niet transparant over hun activiteiten en bedrijfsstructuur. Dit moest veranderen, vandaar dat we Finst hebben opgericht.

Finst's voetafdruk en internationale ambities

Finst’s diensten zijn momenteel beschikbaar in diverse Europese landen waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, en nu ook België. Dit is in lijn met hun ambitie om een leidende rol te spelen in de Europese cryptocurrency-markt, door het leveren van kwaliteitsservice in zo veel mogelijk landen.

De Rol van Deribit in Finst's groei

Bij het realiseren van haar missie krijgt Finst steun van Deribit, een van ’s werelds toonaangevende crypto-derivatenbeurzen. Deribit heeft als aandeelhouder bijgedragen aan de recente succesvolle financieringsronde van Finst. Deze financiering zal Finst in staat stellen om nog sneller te groeien en haar diensten uit te breiden naar nieuwe markten.

Deribit Finst

Finst als de voordeligste crypto broker

Wat Finst echt onderscheidt van andere brokers, is haar belofte om de voordeligste crypto broker van zowel Nederland als België te zijn. Met handelskosten die maximaal 0,15% bedragen, maakt Finst het voor beleggers betaalbaar om in cryptocurrency te handelen. Bovendien profiteren nieuwe klanten van een actie waarbij de eerste €5000 aan transacties gratis zijn.

De nadruk op veiligheid bij Finst

Een ander aspect dat Finst benadrukt, is veiligheid. Het platform voldoet aan de strenge regelgeving van De Nederlandsche Bank en gebruikt geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat klantgegevens en -middelen altijd beschermd zijn. Met het unieke beleid om geen geld uit te lenen aan derden, zorgt Finst voor een extra laag van veiligheid.

Crypto Bundels: Een unieke feature van Finst

Een van de meest unieke diensten van Finst zijn de crypto bundels. Deze bundels bestaan uit een selectie van verschillende cryptocurrencies, zodat klanten eenvoudig kunnen diversifiëren. De bundels zijn zorgvuldig samengesteld door experts, op basis van verschillende risicoprofielen en marktverwachtingen.

Toekomstige uitbreidingen: Finst staking en meer

In de komende maanden plant Finst ook de lancering van ‘Finst Staking‘, een manier voor klanten om extra inkomen te genereren door hun crypto bij Finst te ‘staken’ of vast te houden. Daarnaast is het platform van plan het aanbod van cryptocurrencies, momenteel 40, uit te breiden (100+) om zo beter de concurrentie aan te kunnen met andere brokers zoals Bitvavo. Ook willen ze in de nabije toekomst crypto deposits en – opnames introduceren en de mogelijkheid voor handelaren om limietorders in te leggen.

Finst krijgt hoge waarderingen

Cryptokoersgids.nl geeft goede ervaringen met Finst en heeft het een sterke waardering van 4,5 ster uitgegeven. Ook op Trustpilot scoort het platform goed met 4,3 ster. Met het stoppen van de Belgische broker Bit4You, is Finst een uitstekende optie voor Belgische beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare crypto broker.

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
📈 Staking: Tot 10%

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin