Finst haalt €4 miljoen op in overtekende seedronde

Deribit Finst
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Finst, het snelst groeiende crypto platform van Nederland dat is opgericht door voormalige kernleden van DEGIRO, heeft aangekondigd dat het een overtekende seedronde van €4 miljoen heeft voltooid. De ronde wordt geleid door het moederbedrijf van Deribit, een van ’s werelds toonaangevende crypto-derivatenbeurzen, met deelname van bestaande en angel investeerders. 

Verdere groei realiseren

De succesvolle seedronde zal Finst helpen om versneld te groeien en het grootste en meest betrouwbare retail crypto platform van Europa te worden. Het platform is gericht op het toegankelijk maken van crypto-investeringen voor iedereen en heeft zichzelf bewezen als een veilige en betrouwbare crypto broker door te voldoen aan de strenge regelgeving van de Nederlandsche Bank en het gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals Fireblocks. 

De unieke 2FA-oplossing en het niet uitlenen van geld aan derde partijen dragen verder bij aan de veiligheid van het platform. 

We zijn trots op de overweldigende interesse die we hebben ontvangen van zowel angel- als institutionele investeerders, vooral gezien de huidige marktomstandigheden. Onze missie wordt goed ontvangen door onze klanten en in de hele cryptogemeenschap. Er is consensus dat Europa behoefte heeft aan een eersteklas cryptoplatform dat zeer veilig is, volledig transparant en waarbij de belangen van de klanten voorop staan. Het hebben van een van 's werelds grootste crypto-derivatenbeurzen als aandeelhouder brengt ons een stap dichter bij het bereiken van onze ambitie.

Over Finst

Finst is op 9 januari 2023 gelanceerd en heeft zich sindsdien snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in de Nederlandse crypto-markt. Het platform maakt het mogelijk voor particulieren en bedrijven om op een veilige en gemakkelijke manier te investeren in meer dan 40 cryptovaluta’s en biedt een breed scala aan handelsmogelijkheden, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin. 

Finst heeft zichzelf gevestigd als een betrouwbare en veilige crypto broker door te voldoen aan de strenge regelgeving van de Nederlandsche Bank en het gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën.

Over Deribit

Deribit is een cryptocurrency futures en opties exchange, opgericht in 2016, met als doel een efficiënte en eerlijke marktplaats te creëren voor handelaren van alle achtergronden en trading stijlen. Het biedt mogelijkheden voor het verhandelen van perpetual, futures en optiecontracten met een focus op BTC- en ETH-contracten. 

Deribit is snel gegroeid en behoort tot de topbeurzen op het gebied van crypto futures en contracthandel en is tevens de toonaangevende aanbieder van Europese stijl cash-gesettelde crypto opties.

Conclusie

Met de succesvolle voltooiing van de overtekende seedronde van €4 miljoen en de steun van Deribit en andere investeerders, is Finst goed gepositioneerd om verder te groeien en het grootste en meest betrouwbare retail crypto platform van Europa te worden. 

Het platform zal blijven streven naar veiligheid en betrouwbaarheid voor zijn klanten en zich richten op het bieden van geavanceerde handelstools en een gebruiksvriendelijke interface. 

Tot slot heeft Finst aangekondigd dat zij over een paar weken een unieke investeringsoplossing zullen onthullen met als doel de manier waarop retailbeleggers toegang hebben tot crypto radicaal te veranderen. Cryptokoersgids.nl heeft in eerdere berichtgeving al een voorspelling gedaan en denkt dat Finst Cryptotrackers zal aanbieden.

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
📈 Staking: Tot 10%

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin