Finst groeit snel: Van 30 coins naar 100+ cryptomunten

Finst nieuwe coins
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Sinds de lancering in januari 2023, waarbij Finst begon met ongeveer 30 munten, waaronder grote namen zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple, heeft de Nederlandse crypto exchange een opmerkelijke groei doorgemaakt. In februari voegde het platform nog eens 15 munten toe, zoals Apecoin, The Graph en Maker, waardoor het totale aantal munten op 45 kwam te staan.

Eerst marketorders, toen crypto bundels

Voor enkele maanden bleven de investeringsmogelijkheden beperkt tot het verhandelen van deze munten middels marketorders. Maar Finst ging verder en introduceerde de mogelijkheid tot het verhandelen van munten middels crypto bundels. Deze bundels, bestaande uit een vooraf bepaalde selectie van cryptovaluta, worden maandelijks hergebalanceerd, waardoor gebruikers met één enkele transactie in meerdere munten kunnen investeren.

Finst Crypto Bundels
Crypto bundels

Storten en opnemen: Complete cryptoservice

In juli stelde Finst haar gebruikers in staat om cryptovaluta te storten op het platform, waardoor het gemakkelijker werd om digitale activa veilig over te dragen. In september volgde een andere belangrijke mijlpaal toen Finst haar gebruikers toestond om ook crypto op te nemen, bijvoorbeeld naar andere beurzen, ledgers of Metamask wallets.

Transparantie

Terwijl Finst groeide, werkte het ook aan transparantie. Het werd de eerste cryptocurrency exchange in Nederland die werd geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Dit ging gepaard met de openbaarmaking van Proof of Reserves, waarmee Finst haar inzet voor veiligheid en betrouwbaarheid onderstreepte.

Proof of reserves bij Finst
Proof of Reserves

Toekomstplannen en staking

Finst blijft niet stilstaan. De exchange heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, waaronder de introductie van crypto staking tegen het einde van dit jaar. Hiermee kunnen investeerders rendement verdienen op hun cryptomunten met volledige flexibiliteit.

54 nieuwe coins: Een enorme uitbreiding

Vandaag komt hier de introductie van maar liefst 54 nieuwe munten bij. Deze uitbreiding omvat bekende namen zoals SushiSwap en Bancor, maar ook stablecoins zoals USD Coin en Pax Gold, evenals minder bekende namen zoals Covalent en Coin98. Alle 54 nieuwe munten zijn nu verhandelbaar via de Finst exchange.

Nieuwe coins bij Finst
Nieuwe coins bij Finst

Finst groeit en blijft records verbeteren

De snelle groei van Finst is duidelijk zichtbaar in de cijfers. Ondanks een afname van de marktvolatiliteit van 45% sinds het einde van het eerste kwartaal van 2023, blijft Finst marktaandeel winnen in de Benelux dankzij maximale veiligheid, transparantie en de laagste handelskosten. Het platform heeft bijna 500.000 transacties verwerkt in slechts 9 maanden, met een handelsvolume dat tussen het eerste en derde kwartaal van 2023 met 25,2% is gestegen. Het beheerde vermogen van Finst groeide in dezelfde periode met 90%, ondanks een daling van de totale cryptomarktkapitalisatie met 11%.

Ontvang €5 cash bonus als nieuw lid van Finst

Mis de kans niet om lid te worden van een van de snelstgroeiende cryptocurrency exchanges in Europa. Meld je aan bij Finst en ontvang een welkomstbonus van €5 zodra je €100 of meer aan crypto verhandelt. 

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin