Nam Steve Jobs een groot geheim mee zijn graf in?

Nam Steve Jobs een groot geheim mee zijn graf in
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Er is weer speculatie ontstaan over de ware identiteit van Satoshi Nakamoto, de mysterieuze bedenker van Bitcoin. Na jaren van geruchten over wie deze persoon of personen zou(den) kunnen zijn, is er nu een nieuwe theorie opgedoken die stelt dat de inmiddels overleden CEO van Apple, Steve Jobs, mogelijk de echte uitvinder van Bitcoin was.

Hoe is dit gerucht ontstaan?

De geruchten over Steve Jobs als Satoshi Nakamoto ontstonden na opmerkelijk nieuws in de tech-wereld. Er blijkt namelijk een pdf-kopie van de originele Bitcoin whitepaper van de mysterieuze Satoshi Nakamoto verborgen te zijn in elke macOS-versie sinds de Mojave-update van 2018. Dit werd ontdekt door Andy Baio, voormalig CTO van Kickstarter, die erover berichtte op zijn persoonlijke blog. Het bestand, dat gebruikt wordt als voorbeeld voor een apparaat genaamd “Virtual Scanner II”, bevindt zich in het hulpprogramma Image Capture en is standaard verborgen of niet geïnstalleerd voor iedereen. Meer dan twaalf macOS-gebruikers, waaronder vrienden van Baio, hebben bevestigd dat zij de whitepaper bij hun macOS hebben gekregen.

Steve Jobs was een pionier

Deze ontdekking heeft geleid tot geruchten dat de inmiddels overleden mede-oprichter van Apple, Steve Jobs, mogelijk de ware identiteit is van de geheimzinnige Satoshi Nakamoto. Jobs stond bekend om zijn interesse in technologieën en innovatie. Anderen wijzen erop dat Jobs op het moment van de publicatie van de whitepaper in 2008 al ziek was en bezig was met zijn strijd tegen kanker, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat hij de tijd en energie had om zo’n baanbrekend project op te zetten.

Steve Jobs, die in 2011 overleed aan alvleesklierkanker, wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke personen in de technologiewereld en wordt geprezen om zijn innovatieve geest en visie op design en gebruiksvriendelijkheid.

Het mysterie blijft voortbestaan

Hoewel de theorie dat Steve Jobs de echte Satoshi Nakamoto was op dit moment nog niet bewezen is, blijft het interessant om te zien hoe de zoektocht naar de ware identiteit van de uitvinder van Bitcoin blijft voortduren. Het is waarschijnlijk dat de wereld nog lang gefascineerd zal blijven door deze mysterieuze figuur, die een revolutie teweegbracht in de wereld van geld en financiën. Andere personen die eerder werden aangemerkt als de echte Satoshi Nakamoto of zichzelf naar voren schoven als de uitvinder van Bitcoin zijn onder meer Dan Kaminsky, Nick Szabo, Hal Finney, Craig Wright en Elon Musk.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin