Passief crypto inkomen verdienen met Celsius: interessant?

Celcius passief inkomen
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Er is tegenwoordig heel wat te doen over het verdienen van passieve inkomsten. Het gaat hierbij aldus om inkomsten die je ontvangt zonder dat je daar iets voor moet doen. Dat is natuurlijk geweldig. Wie zou het nu namelijk niet fijn vinden om geld te verdienen terwijl hij slaapt? Dit gezegd hebbende is het zo dat er heel wat verschillende mogelijkheden bestaan die worden aangeprezen als “passief inkomen verdienen” eigenlijk allesbehalve passief zijn. Je moet er behoorlijk wat voor zwoegen en dat is net niet de bedoeling. Voor mensen die ervoor hebben gekozen om te investeren in cryptocurrencies kan er worden vastgesteld dat er tegenwoordig heel wat interessante mogelijkheden bestaan om passief inkomsten te verdienen. Eén van de partijen die je hierbij kan helpen luistert naar de naam ‘Celsius’. Wat je nu precies van deze partij mag verwachten en hoeveel passief inkomen je bij haar kan verdienen ontdek je allemaal in dit interessante blogartikel.

Hoe passief inkomen verdienen met je crypto bij Celsius?

Celsius is één van de verschillende crypto lending platformen die er vandaag de dag op de markt terug te vinden zijn. Voor deze platformen geldt dat ze geld van hun klanten gebruiken om uit te lenen aan derden. Deze derde partijen zijn institutionele partijen die een lening afsluiten bij het platform tegen een rente van bijvoorbeeld 16 procent. 

In ruil voor het ontvangen van die lening moet er steevast een bepaalde waarborg worden betaald. Deze waarborg zorgt ervoor dat Celsius er relatief zeker van kan zijn dat ze haar financiële middelen terug zal zien. Van deze zekerheid profiteer jij als persoon die crypto onderbrengt bij Celsius natuurlijk mee.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅2 oktober

Hoeveel passief inkomen kan je ontvangen bij Celsius?

De hoeveelheid aan passieve inkomsten die je kan ontvangen bij Celsius is grofweg afhankelijk van twee verschillende factoren. Het gaat hierbij concreet om:

  1. Het soort cryptocurrencies die je hebt gestort;
  2. Het niveau waar je account over beschikt;

Over welk niveau je beschikt hangt af van de hoeveelheid CEL-tokens waarover je beschikt. Hoe meer van dergelijke tokens je in bezit hebt, des te hoger je accountniveau zal komen te liggen en des te meer rente je zal ontvangen. Dit betekent dus wel dat je er als gebruiker van Celsius bij voorkeur altijd voor moet kiezen om een bepaalde hoeveelheid aan CEL-tokens aan te houden in je account. Dit kan voor veel mensen een nadeel zijn in vergelijking met een platform zoals bijvoorbeeld BlockFi. De rendementen die je daarbij ontvangt worden immers op een andere manier berekend.

Afhankelijk van het soort cryptovaluta die je hebt gestort evenals het niveau van het account waarover je beschikt bij Celsius kan je aanspraak maken op een ronduit indrukwekkende rente die tot meer dan 20 procent op jaarbasis kan bedragen. Vergelijk dat maar eens met de actuele rente op een spaarrekening en je weet dat Celsius je een veel beter alternatief biedt. Let wel, de risico’s van een crypto lending platform zijn ook wat groter in vergelijking met het gewoon parkeren van spaargeld op een spaarrekening.

Volatiliteit van je cryptomunten hoeft geen probleem te zijn

Voor ongelofelijk veel mensen geldt dat ze houden van de blockchain en cryptocurrencies omdat ze de mogelijkheid bieden om geld te onttrekken aan de traditionele financiële markt. Dit gezegd hebbende is er vaak ook één belangrijk struikelblok waarmee men wordt geconfronteerd. Het gaat hierbij dan uiteraard om de volatiliteit van assets zoals bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum. 

Voor deze cryptomunten geldt dat hun koers bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar niet volgt. Dit betekent dat ze aanzienlijke fluctuaties kan vertonen. Het komt dan ook niet zelden voor dat cryptocurrencies ettelijke procenten per dag stijgen of dalen. Voor mensen die vooral willen kunnen vertrouwen op periodieke (passieve) inkomsten zijn deze fluctuaties soms een doorn in het oog. Dit kan je echter perfect opvangen. Celsius biedt immers ook ondersteuning voor verschillende stablecoins.

Geld verdienen door uitlenen van een stable coin met celsius
Geld verdienen door uitlenen van een stable coin

Verdien nu ook zelf passief inkomen met jouw cryptocurrencies!

Voor heel wat mensen geldt dat ze door de jaren heen een significante hoeveelheid cryptocurrencies bij elkaar sparen. Dat is natuurlijk mooi, echter wacht men tot het maken van een bepaalde hoeveelheid aan rendement tot op het moment dat de cryptomunten worden verkocht. Dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar het spreekt voor zich dat je onderweg heel wat potentieel rendement misloopt. 

Door je cryptovaluta’s onder te brengen bij een partij zoals bijvoorbeeld Celsius is het mogelijk om te gokken op twee paarden. Enerzijds ontvang je namelijk passief inkomen terwijl je anderzijds op het einde van de rit nog altijd je cryptocurrencies met winst kan verkopen. In het bijzonder voor “long term holders” kan het dus zeer interessant zijn om ervoor te kiezen om je cryptocurrencies onder te brengen bij een platform als Celsius.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking MogelijkhedenOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin