Een passief inkomen realiseren met STRONG, hoe werkt het?

Strong passief inkomen
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Binnen de cryptomarkt dienen er zich tal van verschillende mogelijkheden aan om passief inkomen te verdienen. Eén van deze mogelijkheden is door gebruik te maken van STRONG. Dit is mogelijks één van de meest eenvoudige manieren om op een echt volledig passieve manier extra inkomsten te realiseren. Om dit voor mekaar te krijgen dien je niets anders dan te doen dan het opzetten van een zogenaamde node. Van zodra je dat hebt gedaan zal je op periodieke basis rewards ontvangen. Hoe dit nu precies in zijn werk gaat en hoeveel passieve inkomsten je op deze manier precies kan verdienen laten we je zeer graag ontdekken hier op deze pagina.

Een eerste kennismaking met STRONG

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven werkt het systeem van STRONG op basis van zogenaamde nodes. Voor een node geldt eigenlijk dat het niets meer of minder is dan een stukje software dat op de computer wordt geplaatst en welke vervolgens een connectie maakt met de cryptocurrency. Vervolgens wordt ze ingezet voor het verifiëren van transacties.

Eenvoudiger gezegd zijn nodes niet alleen verantwoordelijk voor het draaiende houden, maar ook voor het beveiligen van het netwerk. Wanneer een node een transactie valideert zal dit dan ook geheel automatisch gebeuren. Wil jij ook graag een node draaien? Dan zal je op die manier dus een belangrijke bijdrage leveren aan het gedecentraliseerde aspect waar de blockchain over beschikt. Om partijen aan te sporen om dit te doen worden rewards toegekend. 

Op moment van schrijven is het zo dat er reeds meer dan 312.000 nodes bestaan. Dit betekent dat reeds heel wat partijen elke dag opnieuw rewards ontvangen voor de bijdrage die ze leveren aan de blockchain.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅2 oktober

Hoe ook jij kan beginnen met passief inkomen te verdienen met STRONG?

Het spreekt voor zich dat heel wat mensen ervan dromen om op één of bij voorkeur zelfs op meerdere manieren een bepaalde vorm van passief inkomen te kunnen realiseren. STRONG maakt dit voor jou mogelijk. Wil jij ook graag ontdekken hoe jij kan beginnen met het verdienen van passieve inkomsten met STRONG? Dan kan je daarvoor de onderstaande stappen doorlopen!

Stap 1: Het kopen van STRONG en deze in een wallet opnemen

Op moment van schrijven geldt dat je voor het kunnen opzetten van een node in totaal over minstens 10 STRONG dient te beschikken. Je start allereerst met de aankoop van Ripple via Bitvavo. Zorg dat je genoeg koopt om om te zetten in 10 STRONG en wat Ethereum voor GAS fees. Stuur het vervolgens naar een exchange waar je STRONG kunt kopen. Voor STRONG geldt dat je ze kan kopen via verschillende cryptocurrency exchanges (bv Gate.io). 

Eenmaal je jouw STRONG tokens hebt aangekocht dien je deze in een Metamask of WalletConnect wallet te stoppen. Door middel van een zogenaamde DEX, een gedecentraliseerde exchange is het uiteraard eveneens mogelijk om bepaalde andere coins te swappen voor STRONG. Voorbeelden van dergelijke gedecentraliseerde exchanges zijn:

  • UniSwap;
  • SushiSwap;

Wanneer je STRONG in bezit hebt dien je ook altijd te controleren of je in je Metamask wallet over voldoende ETH beschikt. Dit uiteraard omdat er bepaalde gasfees verschuldigd zullen zijn. Is dit allemaal geregeld en ben je in het bezit van 10 STRONG? 

Dan kan je naar de website van StrongBlock gaan en daar het Ethereum netwerk selecteren. In de toekomst zou het ook mogelijk moeten zijn om het opzetten van een node te realiseren op het Polygon netwerk. Echter zou je daarvoor over een NFT moeten beschikken.

Node opzetten
Geld verdienen door uitlenen van een stable coin

Stap 2: Het aanmaken van de STRONG node

Wanneer je alles in stap 1 hebt doorlopen is het tijd geworden om over te gaan tot het daadwerkelijk aanmaken van de node. Hiervoor klik je in eerste instantie op ‘create node’. Vervolgens kan je de node aanmaken en ze ook voorzien van een passende naam. Bovendien is het ook mogelijk om ze een beschrijving te geven. Is het jouw bedoeling om niet zomaar één, maar wel meerdere nodes op te zetten? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om de datum te vermelden in de beschrijving. Op deze manier kan je altijd rekenen op een duidelijk overzicht.

Vervolgens is het tijd geworden om de algemene voorwaarden door te nemen en te accepteren. Vervolgens klik je ‘create Ethereum node’. In slechts één minuut tijd is het mogelijk om deze verschillende stappen te doorlopen en een node aan te maken. Het duurt om en bij een paar minuten voordat de node zichtbaar zal worden onder het kopje ‘my nodes’.

Vervolgens kun je achterover leunen en je rewards in de gaten houden. Het mooie is dat je je computer niet aan hoeft te laten staan, dit scheelt alweer stroomkosten. Je kunt tot maximaal 100 nodes draaien. Wel is het hierbij uiterst belangrijk iedere maand 15 dollar fee per node te betalen. Dit zijn een soort servicekosten. Deze betaal je tevens met Ethereum, via Metamask. Je kunt tot maximaal 90 dagen vooruit betalen. 

3 Nodes draaien
3 Nodes draaien

Ongeveer 0,1 STRONG per dag per node

De vraag die nu nog rest is natuurlijk hoeveel passief inkomen je kan verdienen met STRONG per dag. Wanneer er sprake is van één node (waarvoor dus 10 STRONG tokens zijn vereist) kan je rekenen op een passief inkomen van 0,1 STRONG per dag. Dit is met de huidige koers zo’n €35 per dag. 

Dit betekent dat je na ongeveer 100 dagen opnieuw over 10 STRONG beschikt zonder dat je daarvoor zelf terug extra geld hebt moeten investeren. Op deze manier kan je stelselmatig extra nodes opzetten waardoor je meer passief inkomen gaat verdienen. In ieder geval, wil jij ook graag een volledig passieve inkomstenstroom opzetten met crypto? Dan kan je daarvoor zeker en vast kijken in de richting van STRONG.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking MogelijkhedenOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin