5 redenen om bij Binance crypto te kopen

Binance redenen crypto kopen
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

De crypto exchange Binance bestaat sinds 2017 en groeide uit tot één van de grootste cryptobedrijven ter wereld. De exchange heeft als doel om voor meer financiële vrijheid te zorgen en de wereld kennis te laten maken met cryptocurrency. Binance wist binnen enkele jaren al het grootste platform te worden op het gebied van cryptovaluta. Dankzij een internationaal platform in meerdere talen en een professionele klantenservice kan men eenvoudig handelen. De transacties worden snel verwerkt en uitbetalingen worden doorgaans binnen een kort termijn uitgekeerd. Het is dan ook niet voor niets dat Binance de succesvolste exchange aller tijden is. Hieronder hebben wij 5 redenen om bij Binance crypto te kopen op een rijtje gezet:

Binance is een betrouwbare en veilige crypto exchange

Het Aziatische cryptobedrijf Binance wist iedereen te verbazen door een wereldwijd succes te worden. De grote verrassing zat hem vooral in de snelheid waarmee dat ging. Iedere cryptokenner heeft wel eens gehoord van Binance of is een actieve klant bij de exchange. De transparantie van Binance is één van de grootste pluspunten. Het team achter het platform is open en het is ook duidelijk om welke personen het gaat. Dat kunnen wij zeker niet over alle exchanges zeggen.

De klantenservice staat eveneens bekend om zijn professionaliteit. Het platform is overzichtelijk, duidelijk en geschikt voor zowel de nieuwkomers als de ervaren handelaar op de cyrptomarkt. Er is gekozen voor een robuuste vormgeving, maar dat zorgt zeker niet voor problemen. Overigens is Binance in het verleden wel eens gehackt en zijn er cryptomunten gestolen. En ook op dat gebied was en is Binance nog altijd zeer open. De crypto-exchange biedt daarom ook extra beveiligingsmogelijkheden aan en adviseert al zijn klanten om dat ook door te voeren. Binance beschikt over de nodige vergunningen en mag dan ook internationaal zijn diensten aanbieden. Je kan met een gerust hart gaan investeren bij de Aziatische crypto exchange.

Stop-limit voor ervaren handelaren

Binance biedt ook een speciale functie aan voor de wat meer ervaren handelaren op de cryptomarkt. Echter kan jij jezelf er ook eens goed in gaan verdiepen en de functie wellicht alsnog gaan gebruiken. Een stop-limit kan zowel voor de aankoop en de verkoop van cryptocurrency worden gebruikt.

Bij een aankoop (buy) zal jij een stop-limit bestelling plaatsen. Je kan een zogeheten ‘stop’ en vanzelfsprekend ook een ‘limit’ instellen. De stop is de koers waarop jij de munten graag wilt kopen. Mocht de koers dat punt bereiken dan zal het systeem proberen de munten te kopen. Het kan echter zijn dat er geen enkele verkoper beschikbaar is die zijn cryptocurrency tegen de desbetreffende koers wilt verkopen. Er zal dan worden gekeken naar de limit, oftewel de maximale koers die jij wilt neerleggen voor de aankoop. Het kan een zeer succesvolle manier zijn om tegen een mooie koers de crypto te kopen.

De stop-limit is ook beschikbaar voor het verkopen van jouw cryptomunten voor bijvoorbeeld euro’s. Het komt regelmatig voor dat de koers flink zakt en in dat geval krijg jij een lagere koers. Het is wederom mogelijk om een zelf de stop en de limit in te stellen.

Professionele klantenservice

De klantenservice van Binance staat bekend als professioneel, vriendelijk en doelgericht. Allereerst kan jij een kijkje gaan nemen in de lijst met veelgestelde vragen. Het zal je verbazen hoeveel vragen in de lijst zijn terug te vinden. De kans is groot dat je de klantenservice niet eens meer nodig hebt. Mocht dat wel het geval zijn, dan kan je contact opnemen op drie verschillende manieren. De medewerkers zijn bereikbaar via een ticket, Twitter en Telegram. Wij raden je aan om een ticket te gebruiken, dat is namelijk de snelste manier. De snelheid van de klantenservice is bijzonder hoog en verloopt professioneel.

Binance App crypto handelen app
Binance app

Lagere kosten met de Binance Coin (BNB)

De Binance Coin (BNB) is één van de populairste cryptomunten op het platform van de exchange. Dat heeft natuurlijk een hele goede reden.

De Binance Coin werd in 2017 gelanceerd en steeg naar een grote hoogte. Dat komt doordat de BNB Coin bijzonder veel voordelen met zich meeneemt. Als jij de Binance Coin koopt dan raden wij je aan om deze gewoon te bewaren. Je krijgt als eigenaar van de munt namelijk korting op de transactiekosten, dat geldt voor alle transacties die volgen op het platform. De korting start bij 25% en kan oplopen tot maar liefst 70%. Echter zal jij voor de maximale korting wel een groot aantal BNB moeten aanschaffen. Desondanks is het een handige manier om geld te besparen en meer winst over te houden.

Ruim aanbod aan cryptomunten

De laatste reden om te gaan handelen bij Binance is het ruime aanbod aan cryptomunten. Het aanbod bleef na de lancering gestaag groeien. Er zijn momenteel ruim 600 cryptocurrency beschikbaar voor de klanten van Binance. Het gaat om bekende en onbekendere cryptocurrency. 

Er moet gedacht worden aan de Bitcoin, de Dogecoin, VeChain, Ethereum en de TRON. Dit is natuurlijk nog maar een hele kleine greep uit het assortiment. Daarnaast verschijnen er jaarlijks meerdere nieuwe cryptovaluta op het platform van de exchange.Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin