Cartesi (CTSI): hoe te kopen + koers (uitleg & review)

Ben jij op zoek naar meer info over Cartesi (CTSI)? Check dit artikel en ontdek meer over deze coin!

Cartesi coin
Cijfer
4.5/5

Cryptocurrency’s zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de maatschappij en zijn erg populair. Er kleven altijd risico’s aan het kopen van crypto’s, want de prijzen kunnen erg fluctueren. Lees je dan ook altijd goed in voordat je de markt op gaat. Betrouwbare informatie is schaars en moeilijk te vinden, maar aan te raden is om grondig onderzoek te doen naar cryptocurrencies, voordat je besluit om er in te gaan handelen en aankopen te doen. In dit artikel lees je alles over de Cartesi (CTSI). Als je besluit om een coin zoals Cartesi in te kopen doe dat dan via betrouwbare kanalen zoals Bitvavo.

Cartesi Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank

You have not selected any currencies to display

Opgericht in 2020
Ticker CTSI
Token ERC20
Staken Ja
Whitepaper Ja
Roadmap Ja
Team Bekijk
Website Bezoek

✔️ Problematiek rondom schaalbaarheid opgelost
✔️ Veiligheid van het netwerk

❌ Concurrentie van Matic

Cartesi, een crypto currency in opkomst

Cartesi (CTSI) is een veelbelovende cryptocurrency die anders is dan de andere coins. Waarom dat is lees je in dit artikel. Je komt in dit artikel alles te weten over wat Cartesi inhoudelijk precies is. 

Zo lees je over een korte introductie over Cartesi, de geschiedenis en interessante informatie over de Cartesi coin.

Wat is Cartesi precies?

Om niet te veel met vaktermen te gooien slaat Cartesi de handen ineen tussen Linux en de blockchain technologie. Cartesi zorgt ervoor dat ontwikkelaars vrij zijn van de beperkte blockchain technologie en kunnen bouwen op software van tientallen jaren oud, Linux. 

Zo ontstaat de mogelijkheid om bestaande componenten te combineren met blockchain applicaties.

Waarom bestaat deze coin?

Je vraagt je natuurlijk af waarom Cartesi bestaat en waarin het zich onderscheid. Het brengt dus Linux naar de blockchain technologie. Dit doet het zonder decentralisatie op te offeren. Decentralisatie betekent dat de macht verdeeld wordt en niet bij één partij komt te liggen.

Smart contracts met Linux

Linux heeft zijn tijd mee

De grote applicaties die we vandaag de dag kennen hebben de afhankelijkheid van meerdere software partijen. De ontwikkeling van deze software, zoals Linux, zijn vele jaren oud. Cartesi zorgt ervoor dat Linux gecombineerd wordt met blockchain toepassingen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van mainstream bibliotheken en vele andere diensten die Linux rijk is.

Toepassingen in de praktijk door Cartesi

Door het toevoegen van Linux aan de blockchain zullen er nieuwe mogelijkheden ontstaan om bijvoorbeeld blockchain games te spelen. Linux bevat veel rijke tools en grote bibliotheken, zodat de mogelijkheden oneindig zijn en dat ontwikkelaars in blockchain toepassingen zich kunnen uitleven. 

Daarnaast zullen toepassingen in staat zijn om ingewikkelde berekeningen uit te voeren met data uit verschillende bronnen. Dit wordt ook wel decentralized finance genoemd. Cartesi maakt het allemaal mogelijk.

Toepassing die het meest wordt gebruikt

De toepassing van Cartesi wordt voornamelijk gebruikt in de games industrie. Dat betekent overigens niet dat het veel meer toepassingen kent. Eigenlijk kan de techniek achter Cartesi de prestaties van elke applicatie verbeteren. Door de connectie van Linux en de blockchain technologie kan deze ontwikkelingsmethode toegepast worden voor diverse doeleinden en niches.

De oprichting

Natuurlijk zit achter elke ingenieus systeem een team van briljanten. Bij Cartesi is dit niet anders en de mensen erachter zijn mensen met veel intelligentie, ervaring en kwaliteiten. In 2018 werd Cartesi opgericht door Erick de Moura, Augusto Teixeira, Colin Steil en Diego Nehab.

Eric de Moura, CEO

Eric de Moura is de CEO en leider van Cartesi met extreem veel ervaring in systeemontwikkeling en ontwerp. De specialisatie van deze directeur ligt in procesuitvoering en software architectuur. Hij was in het verleden cruciaal voor verschillende technische bedrijven in sectoren zoals Infrastructuur, Healthtech en Fintech. Zijn toewijding aan de software industrie beslaat nu al zo’n 20 jaar en is op dit moment een van de breinen achter Cartesi. Dit doet hij als ondernemer, ontwikkelaar en consultant.

Augusto Texeira, CSO

Texeira is een held in crypto economieën en de CSO van Cartesi, de duurzaamheidsmanager. Hij is verantwoordelijk voor de koppeling van het Cartesi netwerk aan Ethereum en Turing-complete blockchains. Om duidelijk te maken dat Augusto Texeira niet zomaar iemand is: hij heeft 28 academische papers en publicaties geschreven.

Diego Nehab, CTO

Diego Nehab is de eindverantwoordelijke voor de technische bedrijfsvoering van Cartesi. Een expert in computer graphics en beeldverwerking heeft hij inmiddels 3 patenten op zijn naam staan. Ook zijn publicaties zijn niet mals, 36 artikelen in totaal. Daarnaast ontving hij in het verleden zo’n 1900 citaten. Nehab is een man die absoluut de juiste man op de goede plaats is bij Cartesi.

Colin Steil, COO

Colin Steil bevindt zich sinds 2017 in de blockchain wereld. Als voormalig durfkapitaalverstrekker begon hij een aantal jaren geleden te werken in blockchain ondernemingen, ICO-zaken en crypto handelsplatformen. Tevens is Colin Steil medeoprichter en het brein achter Cartesi.

De reis van Cartesi tot zover

De ontwikkeling van Cartesi bevindt zich in een snelle treinvaart. Grootste en belangrijke mijlpaal vond plaats in het 1e kwartaal van 2020. Toen lanceerde ze de eerste dApp. Je vraagt je misschien af wat hier zo belangrijk aan is en waar dApp precies voor staat? 

Als je je eerste stappen zet in de crypto currency is dat heel logisch. dApp betekent voluit decentralized application, ofwel een gedecentraliseerde applicatie. Het is een programma in de blockchain die bestaat en loopt op meerdere computers in plaats van één. Daarnaast staat het buiten toezicht van enige instantie.

Team members
Team members

Wat maakt Cartesi zo uniek ten opzichte van andere cryptocurrencies?

Al die verschillende cryptocurrencies, met elk zijn unieke eigenschappen. Het is moeilijk om er bovenuit steken en echt iets unieks te doen. Cartesi doet wat veel andere projecten ook doen. Daarbij aangeven dat er diverse crypto economieën zijn die elk zo hun eigen wetten en regels kennen. De oprichters van Cartesi crypto beweren dat er op dit moment geen project is zoals Cartesi in de crypto economie waar zij zich in bevinden.

Hoe verdien je geld met Cartesi?

Je kan geld verdienen met Cartesi als je er genoeg vertrouwen in hebt. Dit gaat heel eenvoudig door te kopen en verkopen. Maar let wel op de Cartesi een hoge volatiliteit heeft. Dat betekent als je eenmaal Cartesi coins inkoopt het snel kan verdampen. 

Dus de winst die je maakt met Cartesi kan zich opvolgen met verliezen. Verdiep je dan ook in deze ingewikkelde materie, houdt de ontwikkelingen die het bedrijf maakt in de gaten en baseer daarop je keuzes. Bitvavo is de plek waar je makkelijk Cartesi kan inkopen.

Cartesi coins kopen via Bitvavo, simpel gedaan

Bitvavo is het beste Nederlands cryptocurrency handelsplatform waar meer dan 200 digitale valuta’s worden verhandeld. Iets om heel enthousiast over te worden en Cartesi is daar onderdeel van. Bitvavo is een handelsplek die zorgt voor transparantie in de handelskosten en verschillende markten. 

Raak je snel het overzicht kwijt? Geen probleem, Bitvavo zorgt voor een toegankelijk platform en is voor iedereen te gebruiken. Twijfel niet om Cartesi coins via Bitvavo te kopen, want het heeft inmiddels meer dan 1 miljoen actieve gebruikers. More than one million people can’t be wrong.

De coinmarketcap

Als je een overzicht van de koers en market cap van Cartesi wilt bekijken, dan is Cryptokoersgids de ideale website om dat te doen. De market cap wordt berekend door de huidige koers te vermenigvuldigen met het totaal aantal munten wat op dat moment aanwezig is. 

De market cap van Cartesi staat op 231.000.000 met een positie van 182. Deze statistieken zorgen ervoor dat Cartesi nog genoeg potentie heeft om door te groeien.

Wat is de waarde van deze coin?

Als je bijvoorbeeld via Bitvavo op dit moment een Cartesi coin koopt kom je, op het moment van schrijven, uit op een bedrag van 0.56 cent. Dat is een gunstige prijs waarmee je veel coins kunt kopen. Cartesi is volatiel gebleken, wat betekent dat de koersen kunnen stijgen en dalen

Zo kan je binnen korte tijd veel geld verliezen. Zit je erin voor de lange termijn dan kan je gerust Cartesi coins inslaan. Gebleken is dat over langere periodes de koers altijd uitkomt op de prijs waar je op heb ingekocht. En misschien pak je wat winst mee.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Meld je aan en ontvang €10!

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Heb je al eens over deze cryptomunten gelezen?

MASK Network

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

Celo

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

The Sandbox

Uitleg over deze cryptomunt
  •