Enzyme Finance: hoe kopen + verwachting (crypto review)

Hoe werkt het Enzyme Finance protocol? Wat kun je met de tokens doen, en heeft deze coin potentie om te groeien in waarde? Lees het hieronder

Enzyme Finance MLN
Cijfer
4.7/5

Enzyme Finance coin kopen? Wij hebben voor jou belangrijke informatie verzameld over deze cryptocurrency die we maar al te graag met jou delen. Enzyme MLN crypto, voorheen bekende onder de naam Melon Protocol, komt opeens best vaak in het nieuws. Meestal is dat een prima teken. Zo kan het betekenen dat het ontwikkellaars-team belangrijke stappen heeft gezet, of dat het grote investeerders heeft aangetrokken. Maar wij zelf investeren alleen in projecten die uniek zijn. En dat lijkt het geval bij Enzyme. Alles over dit project kom je te weten op deze pagina.

MLN Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank

 

Opgericht in 2017
Ticker MLN
Token ERC20
Staken Nee
Whitepaper Ja
Roadmap Nee
Team Onbekend
Website Bezoek

✔️ Uniek project
✔️ Decentraliseren van vermogensbeheer

❌ Niets over het team bekend

Wat is Enzyme Finance (MLN)?

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wilt weten over het crypto-project Enzyme Finance en mogelijk in de MLN munt wilt investeren bij Bitvavo. Want wat is dit voor een project? Het is een open-source protocol die op de Ethereum blockchain is gebouwd. 

Met dit protocol kunnen investeerders in ‘crypto assets’ beleggen. En tevens hun crypto assets beheren. Met dank aan Enzyme kan een ieder in de cryptomarkt die kijk heeft op vermogensbeheer zelf een fonds opzetten en deze voor anderen beheren.

Wat is het doel van de makers?

Het voornaamste doel van de makers is om de traditionele wijze waarop vermogens worden beheerd, te decentraliseren. Tot op heden is het vermogensbeheer nog volledig in handen van een aantal grote spelers waaronder overheidsinstanties en financiële adviesbureaus. 

Op zich is daar niets mis mee. Maar dergelijke partijen beheren voor enorme bedragen activa van klanten en vragen daar veel geld voor. De makers van Enzyme Finance willen met het protocol crypto vermogensbeheer ook voor de doorsnee investeerder interessanter maken. 

Ook jij zou dus met behulp van Enzyme het crypto portfolio van jouw klanten kunnen beheren en uitbreiden en bent daarbij niet meer afhankelijk van financiële instellingen en overheidsinstanties.

Enzyme Finance

Toepassingen: Wat maakt Enzyme crypto zo interessant?

Enzyme Finance, ook wel afgekort als MLN, is een heel interessant project en zeker het volgen waard. Want als alles goed verloopt, kan straks iedereen die van vermogensbeheer kaas heeft gegeten zelf een fonds openen. Jij en ik kunnen als particulier daaraan deelnemen als belegger. 

De fondsbeheerder doet dan het werk voor ons. Vooral nu DeFi in opkomst is, zou Enzyme wel eens heel veel waard kunnen worden. Het voegt namelijk echt iets toe aan de al bestaande DeFi-ruimte. Met DeFi is het al mogelijk om echt geld te verdienen. Zo kan je (crypto)geld uitlenen of kapitaal in liquiditeitspools investeren.

Omdat er in de praktijk veel met verschillende virtuele valuta moet worden geschoven, kan het aantrekkelijk zijn te beleggen in een Enzyme fonds. Deze probeert het maximale uit jouw cryptovaluta te halen. Je betaalt de vermogensbeheerder een vergoeding van plus minus 1% en hij/zij doet al het werk voor jou. Je hebt geen omkijken meer naar de actuele koersen van cryptocurrency of naar de rentes.

Hoe wordt het bekostigd?

Natuurlijk moet de fondsbeheerder er ook iets aan overhouden. Als beheerder van een fonds wordt je uitbetaald in de vorm van een management fee of in sommige gevallen met een performance fee. 

Dit bedraagt zoals hierboven al vermeldt ongeveer 1%. De vermogensmanager bepaald de kosten zelf. Soms is zelfs deelname geheel gratis! Uiteraard betaal je als gebruiker wel gasfees. Dit staat dus los van de eventuele fees die de beheerder rekent. 

Als belegger geef je in feite alles uit handen aan de fondsbeheerder. Zo zal degene taken zoals het onderzoek doen naar beleggingsprojecten, tegoeden verschuiven binnen het fonds en risicomanagement op zich nemen.

Officiële whitepaper en roadmap

MLN Finance heeft grootste plannen en deze kan je allemaal teruglezen in de officiële whitepaper van het project. Zo zal Enzyme Finance MLN allereerst zich richten op digitale valuta. Maar het wil uiteindelijk het protocol geschikt maken voor het openen en beheren van allerlei soorten financiële assets. In 2019 werd officieel het mainnet gelanceerd. Enzyme Finance stond toen nog bekend als het ‘Melon protocol’. Download de whitepaper hier: https://docs.enzyme.finance/

Toekomstige belangrijke ontwikkelingen

We lichten alvast enkele belangrijke ontwikkelingen die eraan zitten te komen toe. Enkele veranderingen aan het protocol zijn nodig om zorg te dragen voor een stabiele groei van Enzyme Finance. 

Alles draait bij deze vorm van datamanagement om interoperabiliteit. Het team is op dit moment aan het bekijken hoe ze in de toekomst tot andere digitale activa toegang kunnen krijgen. Zo geven ze zelf aan dat ze onderzoek doen naar het implementeren van parachains. 

Daarvoor is het Polkadot-netwerk erg geschikt. Als dit alles geschikt blijkt te zijn voor Enzyme, dan zal de functie snel toegevoegd worden. Het is zelfs zo dat alleen door ontwikkelingen als deze, er in de toekomst meer digitale assets aan het Enzyme protocol kunnen worden toegevoegd. Een andere noodzakelijke ontwikkeling is die van integratie met DeFi. Daarover hieronder in het kort nog enige uitleg.

Integratie met DeFi

Verder integreren met DeFi is super belangrijk voor de toekomst van het Enzym protocol. Op dit moment staat de ontwikkeling zeker niet stil. Integendeel. Het protocol is al geïntegreerd met diverse DeFi- gerelateerde protocollen zoals Aave Lendng en UniSwap. 

Daarvan kunnen ‘Vault Managers’ al gebruik maken. Maar niet alleen digitale assets zijn een ruimte waarin Enzyme zich wil begeven. Ook lending protocols gebruiken behoort tot de mogelijkheden en deze integratie staat dus op de planning. Naar onze mening is dit ook weer nodig om verder te kunnen groeien en eventuele toekomstige concurrenten voor te zijn. Je kan trouwens denken aan Dharma als lending protocol.

Schaalbaar
Token model Marlin

Is Enzyme veilig?

Het is goed als jij je afvraagt hoe veilig een platform is alvorens je hierin investeert door MLN-tokens te kopen of door te investeren in een vermogensfonds. Is Enzyme veilig in gebruik? Wij zitten er natuurlijk niet met onze neus bovenop, maar lezen wel veel over dit project en kunnen jou daarom geruststellen. 

Enzyme (MLN) is vooralsnog een zeer betrouwbaar protocol en daarmee loop je uiteindelijk ook weinig risico als je investeert in de munt. Onlangs verscheen het bericht dat Enzyme twee gerenommeerde en 100% onafhankelijke auditeurs gaat inhuren die de complete broncode gaan onderzoeken. Enzyme heeft bovendien plannen om een eigen beveiligingsexpert op het project te zetten. Zo blijft veiligheid gegarandeerd!

MLN-coin: Wat kan jij hiermee?

Volgens mij hebben we jou nu voldoend uitgelegd over het project zelf. Maar je wilt natuurlijk MLN-coins kopen of bent van plan dit in de toekomst te gaan doen. Waar dient de MLN-token voor? Wat kan je hiermee? En waarom is er voor deze afkorting gekozen? MLN is in feite geen afkorting van Enzyme Finance. Dat is jou ook vast opgevallen. Men gebruikt nog steeds ‘MLN’ aangezien dit de oorspronkelijke afkorting was voor het ‘Melon Protocol’. In 2020 werd Melon Protocol omgedoopt naar Enzyme Finance.

Tot op heden is de ticket echter nog steeds op €MLN vastgesteld. Het is een ERC20 token die als een zogenoemde ‘burn & mint model’ fungeert. Jaarlijks worden er een x aantal tokens van geslagen. Daarmee wordt het team dat aan het project werkt beloond. Als gebruiker kan je betalen met dit token en dan pas kan je gebruik maken van het netwerk. Bovendien kan een ontwikkelaar deze tokens ontvangen als ze subsidies verlenen. Het utility token wordt bovendien ook gebruikt om fondsen mee op te kunnen zetten alsmede voor het inwisselen van assets en voor het aanvragen van investeringen.

En uiteraard kan jij via Bitvavo ook beleggen in MLN-tokens! Naarmate het protocol bekender wordt onder het grote publiek, zullen er meer tokens worden aangekocht. Er zal op een gegeven moment schaarste optreden en dat komt de prijs op de langere termijn hopelijk ten goede!

Supported tokens
Supported tokens

Kan je MLN Finance staken?

Nee. Je kan MLN Finance helaas niet staken. Het project heeft namelijk geen eigen blockchain maar het protocol is gebouwd op de Ethereum blockchain. Daarom is het staken van MLN-tokens bij bijvoorbeeld Bitvavo niet mogelijk. Je kan alleen een passief inkomen opbouwen door de munten vast te houden in de hoop dat ze in de toekomst veel meer waard worden.

Actuele MLN koers

Wat is de actuele MLN koers vandaag? Enzyme Finance crypto bestaat al enkele jaren. In 2017 werd de ICO gehouden voor Melon Protocol. Sinds 2020 gingen ze verder onder de nieuwe naam Enzyme Finance. In totaal werd er tijdens de token sale een bedrag opgehaald van maar liefst 2,9 miljoen dollar. Toen kon je nog een munt kopen voor maar 5,83 dollar. Hieronder tonen wij voor jou de actuele koers van Enzyme Finance. Op basis van de MLN koers kan je bepalen of het vandaag een goed moment is om in te stappen of niet!

Historische Enzyme-koers

Wat was Enzyme in het verleden waard? Op welke momenten piekte de koers en wanneer ging MLN in de uitverkoop? Het kan soms verstandig zijn om de historische koersen van virtuele valuta te bekijken. Want vaak vallen er patronen te ontdekken en daarmee kan je mogelijk voor Enzyme crypto een eigen koersverwachting vaststellen.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅1 oktober

Hoeveel kan Enzyme Finance waard worden?

Kon jij voorspellen dat Bitcoin zoveel waard werd? Experts zagen dit wel aankomen maar eerlijk is eerlijk: Dit hadden wij zelf een aantal jaren geleden nooit durven te voorspellen! Hetzelfde gaat min of meer op voor Enzyme Finance. Wij denken dat er niet veel mensen zijn die denken dat de coin ooit in de top-10 grootste cryptovaluta terechtkomt. Maar niemand kan jou met 100% zekerheid de Enzyme koers voorspellen. Toch zit een top-50 notering er volgens ons wel in. En dat zou betekenen dat de munt nog veel meer waard kan worden.

Waarop wij dit baseren? Er zijn projecten met een veel minder interessante use-case als Enzyme die toch erg groot zijn geworden. Enzyme is daarnaast een uniek project en niet de zoveelste kopie. Er is geen enkel ander crypto-project op dit moment dat het traditionele vermogensbeheer decentraal wil en kan laten plaatsvinden. Voor het beheer van vermogens is vrijwel iedereen nu nog afhankelijk van banken en grote financiële instellingen. 

Mocht Enzyme daadwerkelijk een werkend product op de markt brengen en dit wordt omarmt door het grotere publiek, dan zou de koers wel eens kunnen gaan exploderen en sluiten wij een top-25 notering niet uit.

Onze Enzyme voorspelling

Zoals we al aangeven hierboven is het onmogelijk om de koersen van verschillende soorten cryptocurrency perfect te voorspellen. Een koersverwachting uitspreken is één ding, maar het dan ook nog bij het rechte eind te hebben is maar voor weinigen weggelegd. Toch zijn er voldoende factoren waaraan je kan herkennen of een cryptomunt de potentie heeft meer waard te worden of niet. 

Zo is natuurlijk de use-case van een project belangrijk en het team dat eraan werkt. Bovendien is er veel geld nodig om een serieus project op te starten. Zien investeerders het niet zitten? Of haken er tijdens het proces investeerders af? Dan betekent dit vaak het einde van een bedrijf. In het geval van Enzym ziet het er allemaal rooskleurig uit.

Hoeveelheid MLN tokens

Bovendien hebben wij ook gekeken naar de hoeveelheid tokens die maximaal kunnen worden uitgegeven. Dat zijn er maar 1.824.437 in totaal. Ter vergelijking: Van Bitcoin zijn er iets minder dan 21 miljoen in totaal aanwezig. Je kan dus stellen dat het aantal Enzyme-tokens erg schaars is. Van de MLN coin zijn maar een beperkt aantal munten te koop. Des te meer van deze tokens gekocht worden, des te schaarser de munt wordt en dat kan de prijs in de toekomst aanzienlijk opdrijven!

Koersverloop
Koersverloop

Coinmarketcap.com

Wij raden zowel beginnende als ervaren crypto traders altijd aan om Coinmarketcap.com te raadplegen alvorens men besluit te kopen of te verkopen. Op Coinmarketcap.com achterhaal je meteen wat de marktpositie is van een munt, hoeveel tokens er in totaal uitgegeven kunnen worden en hoeveel procent daarvan al circuleert. 

Tevens krijg je inzicht in de marketcap, handelsvolume en nog veel meer interessante gegevens. Op basis van deze gegevens kun je heel goed inschatten of een aankoop of verkoop verstandig is. Wil je vandaag Enzyme Finance kopen bij Bitvavo? Raadpleeg dan eerst bovengenoemde website!

Cursus volgen

Natuurlijk begrijpen we het als al deze statistieken en gegevens jou niet zoveel zeggen. Je kan altijd een online crypto cursus volgen waarin de beginselen van het handelen jou haarfijn worden uitgelegd. Het is de investering zeker waard als je serieus werk wilt maken van beleggen in cryptomunten.

Waarom stijgt of daalt Enzyme crypto?

Waarom een munt plotseling flink in waarde kan stijgen of andersom, in waarde kan dalen, dat kan diverse redenen hebben. Zo lift Enzyme vaak mee op het succes van Bitcoin. Als Bitcoin meer geld waard wordt, dan trekt het vaak de altcoins hierin mee. Andersom geldt hetzelfde. Maar er zijn vele uitzonderingen op de regel. Zo kan het zijn dat Enzyme vandaag positief nieuws naar buiten heeft gebracht en dat daarom MLN munten in de lift zitten. 

De cryptomarkt blijft een onvoorspelbare markt en dat biedt veel kansen maar je kan er ook geld mee verliezen. Over het algemeen loop je het minste risico door te beleggen in Enzyme (dit kan bij Bitvavo) op de langere termijn.

Het is een gegeven dat mensen vaker geld verliezen als ze actief traden. De zogenoemde ‘holders’, mensen die munten lang vasthouden in de hoop dat ze meer waard worden, hebben meer kans op succes.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅1 oktober

Twitter

Enzyme Finance is vrijwel dagelijks actief op Twitter en deelt belangrijke updates met haar volgers. Het is een goed teken als een project zo actief is. Zo werken ze aan hun naamsbekendheid en bouwen ze een grote schare, trouwe fans op. Ook jij kan Enzyme volgen en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Op die manier mis je niets. Bekijk hier het officiële Twitter account: https://twitter.com/enzymefinance

Enzyme crypto YouTube

Wist je dat op YouTube een schat aan informatie te vinden is over cryptomunten in zijn algemeen maar ook over Enzyme Finance en het MLN-token? Wij zijn zelf geabonneerd op allerlei interessante kanalen en halen hier dagelijks onze inspiratie vandaan. 

Wij besteden wekelijks vele uren aan het bekijken van video’s over cryptomunten en dit heeft ons al de nodige successen opgeleverd. Daarnaast zien we vaak dat onze verwachtingen door experts bevestigd worden. Wel zo prettig als je een belangrijke beslissing moet nemen. Niemand is te oud om te leren en ook als ervaren trader kan je op YouTube nog tot belangrijke inzichten komen!

Reddit

Naast YouTube komen we ook met regelmaat op Reddit. Op dit forum worden vaak interessante nieuwtjes over nieuwe projecten gedeeld en kan je in contact komen met insiders en experts. Ook op Reddit is Enzyme tegenwoordig een populair gespreksonderwerp.

Enzyme nieuws

Kom met regelmaat terug op onze website voor het laatste Enzyme crypto nieuws. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen en de laatste updates rondom MLN. Want op basis daarvan kan je jouw positie uitbouwen of eventueel je winst zeker stellen door MLN coins van de hand te doen.

Enzyme (MLN) kopen bij Bitvavo

Wellicht wil je ook graag Enzyme (MLN) kopen. Tenminste, waarschijnlijk ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over het project en wil je meeliften op een mogelijke prijsstijging in de toekomst van het MLN-token. Enzyme kopen kan bij Bitvavo. 

Dit is de bekendste crypto exchange van de Benelux. Sterker nog, het is een Nederlandse partij. Je kan hier eenvoudig geld met iDEAL overmaken naar je Bitvavo rekening en vervolgens daarmee Enzyme kopen. Net zo eenvoudig kan je ook weer je winsten laten verzilveren en uitkeren naar je bankrekening.

Welkomstbonus van EUR 1.000,-

Heb je geen account bij Bitvavo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Maak je namelijk een account aan, dan ontvang je een mooie welkomstbonus ter waarde van EUR 1.000,- gratis handelstegoed. Dat betekent dat je over de eerste EUR 1.000,- die je belegt in crypto, géén handelskosten betaalt.

Veilig je MLN munten bewaren

Nog even het volgende: Je kan er voor kiezen om je MLN coins bij Bitvavo te parkeren in je eigen online wallet. Bitvavo investeert veel in veiligheid en je kan er dus ook wel vanuit gaan dat kwaadwillenden niet kunnen inbreken in jouw wallet. 

Maar niets is met 100% zekerheid te garanderen natuurlijk. Daarom raden we aan om de MLN tokens vanuit je Bitvavo wallet te verhuizen naar een hardware wallet. Dit is als het ware een harde schijf die je kan koppelen aan je desktop (of mobiel) en waarop je de munten kunt bewaren. Als je de hardware wallet loskoppelt, kan niemand hierbij.

Risico's bij traden met crypto

We willen je er ten slotte nog op wijzen dat alle informatie op deze pagina bedoeld is om je op weg te helpen. Zodoende hoef je niet zelf talloze websites en fora af te stropen op zoek naar informatie over MLN-coins. De informatie die we met jou delen mag je echter nooit opvatten als koopadvies. 

Het is niet de bedoeling dat wij op enige manier dan ook jou aanzetten tot het kopen van cryptomunten. Traden in crypto is uiterst risicovol en de kans dat je een deel van je inleg verliest is gewoon best wel groot. Probeer in te stappen wanneer de koersen laag staan en spreid de inleg over meerdere weken, maanden of jaren.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees ook over deze cryptocoins

Perpetual Protocol

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

Marlin

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

NuCypher

Uitleg over deze cryptomunt
  •