Rally (RLY): hoe kopen + koers (uitleg & review)

Op zoek naar meer informatie over Rally Coin? Check dit artikel en ontdek alles!

Rally coin
Cijfer
3.2/5

Cryptocurrencies brengen heel wat interessante mogelijkheden met zich mee. Eén van de mogelijkheden die ze hebben gecreëerd heeft te maken met het feit dat ze mensen de mogelijkheid bieden om hetgeen wat ze graag doen en waar ze veel kennis van hebben te “monetizen”. Dit heeft behoorlijk wat interessante nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht voor een groot aantal verschillende soorten mensen. Denk hierbij niet alleen aan acteurs en actrices, maar ook aan bijvoorbeeld content creators. Een cryptocurrency die daar volledig op inspeelt is de zogenaamde Rally Coin met de RLY-token. Deze cryptovaluta profileert zich als de enige, echte community cryptocurrency. Waarom dat precies het geval is en of deze cryptovaluta ook over de lange termijn over bestaansrecht beschikt laten we je graag achterhalen op deze pagina.

Rally Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank

NamePrice24H (%)
Rally (RLY)
€0.026480
79.08%

Opgericht in 2020
Ticker RLY
Token ERC20
Staken Ja
Whitepaper Ja
Roadmap Ja
Team Onbekend
Website Bezoek
✔️ Groot aantal mogelijkheden
✔️ Extra inkomstenmogelijkheden voor bekende personen

❌ Niet een uniek project

Welke mogelijkheden biedt Rally Coin precies?

Laat ons om te beginnen eerst maar eens even kijken naar wat Rally Coin nu precies is. Dit cryptoproject werd in het leven geroepen om mensen met een achterliggende community de mogelijkheid aan te bieden om geld te verdienen aan hun volgers of fans. Tegelijkertijd wil het project er echter voor zorgen dat er ook iets terug kan worden gegeven aan de mensen die beslissen om zich in te zetten voor de community van bijvoorbeeld een bekend persoon. Concreet betekent dit dus dat alle betrokken partijen financieel beter kunnen worden door hun engagement, namelijk:

 1. De uitgever van de social coin verdient geld aan haar volgers en fans;
 2. De volgers en fans zelf kunnen beloningen uitgekeerd krijgen;

Meer over de verschillende vlakken waarop Rally Coin hulp kan bieden om een bepaalde inkomstenstroom te creëren ontdek je verder op deze pagina. Voordat er ook maar iemand geld kan verdienen dient er een social token te worden gecreëerd. Dit is een token die in het leven kan worden geroepen door iedereen die over een significante community beschikt. Voorbeelden zijn:

 • Acteurs en actrices;
 • Voetballers;
 • Bekende zangers;
 • Influencers;

Uiteraard is het bovenstaande lijstje zeer beknopt en kunnen er ook nog heel wat andere mensen ook voor kiezen om een door Rally Coin geondersteunde token op te zetten. Je snapt echter het principe wel. Let wel, niet iedereen heeft zomaar de mogelijkheid om een eigen token te lanceren op het platform van Rally Coin. Elke aanvraag dient dan ook door het achterliggende team te worden goedgekeurd. Dit neemt afhankelijk van het moment ongeveer twee à drie weken in beslag.

Over welke waarde beschikken in de social coins?

De zogenaamde social coins die door mensen worden opgericht binnen het netwerk van Rally Coin beschikken allen over hun eigen waarde. Deze waarde wordt bepaald door verschillende factoren:

 1. Vraag & aanbod;
 2. Het aantal transacties;
 3. Hoelang de token wordt vastgehouden;
 4. De actuele marktprijs van de RLY-token;

Bovenstaande zorgt ervoor dat er sprake kan zijn van een aanzienlijk verschil in waarde tussen de verschillende social coins die draaien op het netwerk van Rally Coin. 

Alleen de impact van de actuele Rally koers is namelijk bij elke coin dezelfde.

Rally coin

Hoe kan de oprichter van een social coin geld verdienen met het Rally netwerk?

Het is voor de oprichter van een social coin op verschillende manieren mogelijk om geld te verdienen met hun eigen token. Men kan dit in de praktijk bijvoorbeeld doen door:

 1. Het ontvangen van een fooi van fans en volgers;
 2. Het ontvangen van betalingen voor toegang tot exclusieve content;
 3. Het ontvangen van betalingen voor de aankoop van merchandise;
 4. Het ontvangen van betalingen voor toegangstickets tot bepaalde evenementen;

Het platform van Rally Coin maakt het in de praktijk mogelijk om aldus eenvoudig verschillende inkomstenstromen te genereren. Bovendien is het zo dat je ook nog eens als houder van je eigen social token aanspraak kan maken op de wekelijkse community rewards. Dit alles maakt duidelijk dat het voor creators evenals bekende personen eenvoudig mogelijk wordt gemaakt om op een geheel nieuwe manier (extra) inkomsten te genereren.

De beloningen die deelnemers aan de community kunnen ontvangen

Zoals eerder reeds aangegeven geldt voor het Rally Coin netwerk dat ze het belangrijk vindt om alle deelnemers te kunnen belonen. Dit geldt dus niet alleen voor de uitgevende partij van de social coin, maar ook voor anderen die betrokken zijn bij een bepaalde community die deel uitmaakt van het netwerk. Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te kunnen maken op een bepaalde beloning is actief deelnemen aan een community en houder zijn van een bepaalde hoeveelheid aan tokens.

Elke week is er een bepaalde beloning die kan worden verdeeld onder verschillende actieve deelnemers op het netwerk. Wanneer je voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden zal je automatisch jouw deel van de beloning ontvangen. Op deze manier beschikken mensen meteen over een extra motivatie om gebruik te gaan maken van de mogelijkheden die het Rally Coin netwerk biedt. Zo slaan ze namelijk twee vliegen in één klap. Niet alleen kunnen ze toegang krijgen tot extra content van hun idool, daarnaast kunnen ze er ook nog eens geld mee verdienen.

Wat zijn de voordelen van Rally Coin?

Rally Coin maakt het op een toegankelijke manier mogelijk voor bekende personen om verschillende zaken te monetizen. Zoals eerder reeds aangegeven kan bijna alles gemonetized worden. Gaande van tickets voor evenementen tot exclusief beeldmateriaal, het kan allemaal. Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van de social tokens een fooi te versturen, allemaal op hetzelfde platform.

Misschien wel het belangrijkste voordeel waar eigenlijk alles van deze cryptocurrency op steunt en wat wellicht ook de grootste impact heeft op de RLY-koers is het community aspect. Niet alleen wordt het mogelijk gemaakt voor mensen om hun favoriete idool te volgen, daarnaast kunnen ze er ook financieel beter van worden. Het kopen van een bepaalde social coin zorgt ervoor dat ze hun idool steunen, maar daarnaast kunnen ze er ook zelf financieel beter van worden. Dit uiteraard als gevolg van de community rewards die op periodieke basis worden toegekend en verdeeld.

Welkomstbonus Bitvavo!

Eerste €10.000 crypto gratis verhandelen?

Laatst geclaimd:✅2 oktober

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Zijn er ook nadelen verbonden aan Rally Coin om rekening mee te houden? Eén zeer belangrijk nadeel dat je in het achterhoofd moet houden heeft te maken met het gebruiksvlak. Ondanks het feit dat het concept van deze cryptocurrency zeker niet slecht is bestaat er geen absolute noodzaak voor. Er bestaan reeds tal van verschillende andere, gerenommeerde projecten die het mogelijk maken voor experten, influencers, etc. om hun content te monetizen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Patreon. Het gebruik van een (eigen) cryptovaluta is hiervoor eigenlijk helemaal niet vereist.

Naast bovenstaande geldt voor de social coins die worden uitgegeven op het netwerk van Rally Coin dat de waarde deels afhankelijk is van de Rally koers. Op zich is dat natuurlijk heel logisch, maar tegelijkertijd brengt dit ook een extra risico met zich mee. Gaat de waarde van de RLY-token omwille van wat voor reden ook onderuit? Dan heeft dat altijd een rechtstreeks effect op de waarde waar de social tokens over beschikken. We kunnen aannemen dat heel wat creators dit wellicht toch niet zo’n fijn gevoel zullen vinden. Ook hier zal je dus zeker rekening mee moeten houden.

Conclusie: hoe interessant is Rally Coin nu echt?

Het principe achter Rally Coin is fantastisch. Ook de mogelijkheden die door het platform worden aangeboden aan zowel content creators als aan volgers en fans zijn prima. Het belangrijkste probleem dat zich echter stelt heeft betrekking tot het feit dat er geen unieke usercase is. Mensen zijn niet verplicht om gebruik te maken van deze cryptovaluta wanneer ze een bepaalde behoeften ingevuld willen zien worden en dat brengt de nodige risico’s met zich mee.

Bovenstaande gezegd hebbende kunnen we vaststellen dat er tegenwoordig toch reeds enkele bekende namen gebruikmaken van Rally Coin. Het gaat hierbij dan onder meer over:

 • Maxwell Jacob Friedman;
 • Kevin Chou;
 • Joe Pulizzi;
 • Gary Henderson;

Ook het feit dat men Bremner Morris, een voormalige medewerker van Patreon heeft aangetrokken als CEO is een belangrijke troef. Er wordt dus zeker alles in het werk gesteld om dit project ook op lange termijn te laten slagen. Of men daarin zal slagen en hoe de Rally koers er in de toekomst uit zal komen te zien valt uiteraard nog af te wachten.

Rally Coin kopen bij Bitvavo

Wanneer jij geloof hecht in een stijging van de Rally koers zal je meer dan waarschijnlijk wel willen investeren. Rally Coin kopen is mogelijk bij verschillende partijen. In het bijzonder kan je hiervoor een beroep doen op de gespecialiseerde broker Bitvavo. Van deze broker is bekend dat ze niet alleen zeer betrouwbaar is, daarnaast hanteert ze ook nog eens ongelofelijk lage kosten. Dit laatste is belangrijk, want alleen zo kan je uitzicht houden op het best mogelijke rendement.

Rally Coin kopen bij Bitvavo zorgt er niet alleen voor dat je kan rekenen op lage transactiekosten. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de token eenvoudig op het platform zelf kan worden bewaard. Je dient dus over geen vereiste technische kennis te beschikken met betrekking tot het opzetten van een eigen wallet. Wil jij dus met andere woorden ook graag investeren in Rally Coin? Dan is het zeker de moeite waard om daarvoor een beroep te doen op de Nederlandse broker Bitvavo!

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Deze cryptovaluta zijn ook interessant

Axie Infinity

Uitleg over deze cryptomunt
 •  

The Sandbox

Uitleg over deze cryptomunt
 •  

WINkLink

Uitleg over deze cryptomunt
 •