Superfarm (SUPER): kopen + koers (uitleg & review)

Op zoek naar alle info over SuperFarm coin? Lees dit artikel en ontdek alle ins & outs!

SuperFarm
Cijfer
4.2/5

Als je de term “SuperFarm” hoort, denk je wellicht aan een superboerderij die goed boert. Het betreft hier echter een digitale coin die veel toekomstperspectief heeft. SuperFarm (SUPER) is immers een snel groeiende cryptomunt. Deze crypto heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. Met deze positieve berichten hebben we ongetwijfeld je interesse in SuperFarm gewekt maar je zult ongetwijfeld meer over deze cryptomunt willen weten voordat je er in gaat investeren. Daarnaast wil je wellicht weten via welke exchange je dit het beste kunt doen. Neem hiervoor dit artikel goed door en ontdek alles wat je moet weten over SuperFarm.

SuperFarm Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank
Opgericht in 2021
Ticker SUPER
Token ERC20
Staken Ja
Whitepaper Nee
Roadmap Ja
Team Onbekend
Website Bezoek

✔️ NFT wereld beschikbaar voor iedereen
✔️ Geen kennis van codering nodig

❌ Weinig bekend over het team

Wat is SuperFarm?

SuperFarm (SUPER) is een platform dat is vormgegeven met als doel om de NFT wereld toegankelijker te maken voor zowel de ontwikkelaars als de gebruikers van cryptocurrency. Er wordt een platform geboden waarop iedereen zijn of haar eigen NFT’s en NFT boerderijen kan lanceren zonder dat hier enige codeer kennis voor vereist is. 

Hiermee is meteen de link naar de naam SuperFarm gemaakt. Als je nog niet bekend bent met de genoemde termen is dat geen probleem. We nemen hieronder deze vaktermen met je door zodat je precies weet wat de voornaamste doelstelling van SUPER is en waarom hiervoor gekozen is.

Wat is een NFT?

De term NFT is een afkorting dat staat voor de term “Non Fungible Token”. Fungibiliteit wordt gebruikt om een valuta te kwalificeren. Hierbij is er sprake van fungible activa als een munt niet uniek is en inwisselbaar is tegen een activum van hetzelfde type. Het bekendste voorbeeld hiervan is uiteraard onze euro. 

Dit kunnen we heel eenvoudig uitleggen: Een munt van één euro is niet uniek en is inderdaad inwisselbaar voor een andere munt van één euro, die dezelfde waarde heeft. Er is hierbij sprake van een volledige anonimiteit. De munten zijn volledig identiek en niet te identificeren.

NFT systeem

Er kan ook sprake zijn van een gedeeltelijke fungibiliteit. Hiervan is sprake bij een aantal cryptocurrencies waarvan de Bitcoin uiteraard het bekendste voorbeeld is.

De volledige transactiegeschiedenis van deze cryptomunt is immers inzichtelijk maar deze digitale munten kunnen wel als uniek worden beschouwd. 

De term “Non Fungible Token” kun je het beste vertalen als “niet inwisselbare token”. Even voor de volledigheid: een token is een digitaal activum dat wordt uitgegeven door een blockchain. In geval van een NFT is er dus sprake van digitale activa die elk unieke kenmerken hebben en daarom niet voor elkaar kunnen worden geruild. 

Een NFT is dus vaak voorzien van een specifieke cryptografische laag dat gebaseerd is op een ERC (Ethereum Request for Comment) blockchain. Het token kan dienen als identificatiecertificaat voor digitale projecten omdat deze is voorzien van unieke encryptie en de bijbehorende metadata. 

NFT’s zijn zeer populair omdat er veel geld mee te verdienen valt en daar komen uiteraard veel mensen op af. Daarnaast zijn er veel verschillende platforms ontwikkeld om deze mogelijkheid te benutten. 

Dit soort platforms kunnen worden gebruikt om virtuele werken online te plaatsen en een non-fungible token te genereren die overeenkomt met het werk in kwestie. 

Wat is de doelstelling van SUPER?

De doelstelling van SUPER heeft betrekking tot de toegankelijkheid van de genoemde NFT platforms. Helaas is niet ieder NFT platform even goed toegankelijk. Dit betekent in de praktijk dat de DeFi (Decentralized Finance dus gedecentraliseerde financiering) protocollen vrij ingewikkeld kunnen zijn. Er moeten vaak meerdere stappen worden doorlopen om crypto te kopen of te verkopen of om van andere DeFi diensten gebruik te maken. 

Deze complexiteit schrikt veel handelaars en/of beleggers in de crypto wereld af. Een foutje is immers snel gemaakt waardoor het gevaar bestaat dat de volledige inleg verloren kan gaan. Het team achter SuperFarm erkent dit probleem. SuperFarm maakt het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier je eigen crypto farm op te zetten, aangedreven door de eigen tokens van het project. Daarnaast wordt je de kans geboden om met NFT’s te gaan farmen.

Het platform heeft als doelstelling om van NFT landbouw een toegankelijke praktijk te maken. Hierdoor worden gebruikers betere mogelijkheden geboden om een eigen boerderij te openen, NFT’s aan te schaffen met de punten die door de landbouw zijn gegenereerd en eventueel eigen NFT’s te kunnen ontwikkelen en introduceren. Hierbij moeten de technische uitdagingen die horen bij deze activiteiten geen belemmerende factoren vormen. Juist dit laatste punt maakt dit platform uniek. 

Wat is farmen?

Zoals aangegeven kun je via SuperFarm met NFT’s gaan farmen. Als je nog niet zo bekend bent in de crypto wereld, vraag je jezelf wellicht af wat farmen is en of dit een interessante optie voor je is. Farming is een term voor de methodiek waarvan mensen gebruik kunnen maken om een vaste- of variabele rente te kunnen verdienen door hun crypto te investeren in een DeFi-markt. 

Het is dus een andere term voor het staken van je coins. Het grote voordeel hiervan is de winst die je hiermee kunt genereren. Het is echter wel goed om te realiseren dat deze optie vaak wordt aangeboden bij de lancering van relatief nieuwe projecten en dat de koersen hiervan vrij volatiel zijn. 

Het is dus belangrijk om voor jezelf af te wegen of het een geschikt platform is waar de winsten interessant zijn en waarvan jij vindt dat het toekomstperspectief heeft. 

Hoe ziet het SUPERVERSE platform eruit?

Het SuperFarm platform wordt SUPERVERSE genoemd. Dit platform combineert de drie belangrijkste principes van deze crypto te weten het NFT ecosysteem, de aangesloten partners en de AAA games die gebruik maken van de functionaliteiten die worden aangeboden op het SUPERVERSE platform. Dit laatste geeft aan waarop SuperFarm zich (in eerste instantie) op richt. Om te beginnen zal SUPERVERSE zich concentreren op drie AAA videogames die voorzien zijn van NFT functionaliteiten. 

Dit biedt dus mogelijkheden voor game-ontwikkelaars om NFT’s (zoals game memorabilia) nuttig te kunnen lanceren in hun videogames.  Eindgebruikers zijn op hun beurt weer in staat om design-tokens afkomstig van verschillende cross-chain platforms in te zetten om een groei van NFT’s mogelijk te maken. Hiermee slaat SuperFarm een brug tussen crypto en de gaming industrie. 

Wat zijn de mogelijkheden met een SUPER token?

Het SUPER token vormt uiteraard het hoofdbestanddeel van de SuperFarm productie suite. Dit token kun je gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Het beheer van het SUPERVERSE platform. Het bezit van een SUPER token geeft je het recht om stemmen op voorstellen om veranderingen aan te brengen in het SuperFarm netwerk.
  • Staking beloningen. Door ervoor te kiezen om SUPER te staken, word je beloond met deze digitale munteenheden.
  • NFT farming. Dit punt sluit aan op het voorgaande. Als je ervoor kiest om SUPER te staken, worden er mogelijkheden geboden om exclusieve NFT’s ontvangen in de premium farms van het platform.
  • Exclusieve NFT drops. Het bezitten van SUPER in je wallet, biedt mogelijkheden om exclusief toegang te krijgen tot NFT drops van aangesloten partners. Een drop is een speciale sales actie die je vaak ziet bij collectibles of NFT art. Het betreft hier een beperkt aanbod dat gelimiteerd en tijdelijk wordt aangeboden. In veel gevallen is een drop een mooie gelegenheid om een NFT tegen een aantrekkelijke prijs in je bezit te krijgen.
  • Het betalen van kosten. Aan het gebruik van een aantal functies op het SUPERVERSE platform zijn kosten verbonden. Je kunt SUPER gebruiken om deze kosten te betalen.

Waarom SuperFarm toekomstperspectief heeft

Als we een blik werpen op de verschillende soorten cryptomunten, kunnen we SuperFarm in het rijtje van cryptocurrency met veel toekomstperspectief plaatsen. Dit komt mede door de zeer ambitieuze doelstelling die aan deze cryptomunt verbonden is: SuperFarm maakt een toegankelijk platform waarop uitgevers en kopers van NFT’s meer mogelijkheden hebben. 

Een Youtuber, gameontwikkelaar of artiest kan zijn of haar NFT op het SuperFarm platform maken en middels het sparen van punten door NFT farming een community opbouwen die verbonden is met het project, Youtube kanaal of kunstwerk. Hierdoor wordt de Youtuber, gameontwikkelaar of artiest een uitstekende mogelijkheid geboden om een extra element aan hun aanbod tot te voegen zonder dat hier enige programmeerkennis voor vereist is. 

SuperFarm voorziet dus in een behoefte van veel belanghebbenden. Uit het feit dat de wereld van NFT’s de laatste tijd flink gegroeid is, kun je voorzichtig opmaken dat SuperFarm zeker toekomstperspectief heeft. Dit is zeker het geval als SuperFarm erin slaagt om een grote groep van innovatieve ontwikkelaars, designers en artiesten aan zich te binden. 

Het is wel van belang om voorzichtig te zijn in het trekken van deze conclusie aangezien deze cryptomunt relatief kort geleden het levenslicht heeft gezien. Uiteraard speelt de schaarste van de SuperFarm token ook een belangrijke rol. Er zijn op het moment van schrijven ongeveer een derde van de maximale supply aan SuperFarm uitgegeven. Hoe meer tokens er al zijn uitgegeven, hoe schaarser ze zijn in de toekomst. Dit is belangrijk punt om rekening mee te houden.    

De actuele koers van SuperFarm volgen via deze Cryptokoersgids

Uiteraard houden wij ook vol interesse de koers van SuperFarm in de gaten. Daarom bieden we je alle mogelijkheden om via deze Cryptokoersgids de actuele koers in de gaten te houden. Op deze manier kun je voor jezelf bepalen wat het beste moment is om je slag te slaan met SuperFarm, als je uiteraard in dit concept geloofd.

Waar kun je SuperFarm kopen?

SuperFarm kun je verhandelen via Bitvavo. Deze Nederlandse handelsplek is immers een van de veiligste en voordeligste Nederlandse crypto exchanges. Daarnaast kun je indien nodig gebruik maken van Nederlandstalige support en ondersteuning wat wel zo praktisch is als je plannen hebt om SuperFarm te kopen, te verkopen of met deze cryptomunt wil beleggen. We hebben immers al eerder op deze website een artikel geplaatst over de beste cryptomunten maar Superfarm kan hier gerust aan worden toegevoegd!

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Meld je aan en ontvang €10!

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees ook over soortgelijke crypto projecten als SuperFarm:

Axie Infinity

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

Smooth Love Potion

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

The Sandbox

Uitleg over deze cryptomunt
  •