Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Digital Vastgood. Deze Disclaimer is van toepassing op onze dienst en website. Door gebruik te maken van onze website en de daarop gepubliceerde informatie en functionaliteiten verklaar jij je akkoord met de voorwaarden uit deze disclaimer.

De inhoud van deze website, Cryptokoersgids.nl, is bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of aanbeveling. De informatie op deze site houdt geen rekening met uw persoonlijke doelen, financiรซle situatie of behoeften.

Investeren in cryptocurrency’s kan risicovol zijn en u zou nooit meer moeten investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen. De waarde van digitale valuta kan sterk fluctueren en investeerders kunnen hun gehele investering verliezen. Voor het nemen van investeringsbeslissingen raden wij u aan om een financieel adviseur te raadplegen.

De informatie op Cryptokoersgids.nl is gebaseerd op bronnen die we betrouwbaar achten, maar we kunnen de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid ervan voor uw persoonlijke beleggingsdoeleinden niet garanderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die u kunt oplopen als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site.

Bovendien garandeert Cryptokoersgids.nl niet dat de website ononderbroken of foutloos zal functioneren. We zijn niet verantwoordelijk voor technische fouten, glitches, of andere problemen op de site.

Het gebruik van Cryptokoersgids.nl is op eigen risico. Door de website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat u ons niet aansprakelijk stelt voor eventuele verliezen die u kunt oplopen als gevolg van uw beleggingsactiviteiten.

Het handelen in cryptovaluta’s is niet voor iedereen geschikt en kan leiden tot het verlies van al uw gestorte geld. U moet niet investeren als u het zich niet kunt veroorloven om het volledige bedrag van uw inleg te verliezen. Houd er rekening mee dat prestaties uit het verleden geen garantie bieden voor toekomstige resultaten.

Alle handelsbeslissingen die u neemt, zijn uw eigen verantwoordelijkheid. Cryptokoersgids.nl is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die u kunt lijden als gevolg van uw handelsbeslissingen.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website berusten uitsluitend bij ons. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website en van de nieuwsbrieven, te wijzigen of te bewerken, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden of een link te creรซren tussen de website van ons en een andere internetsite, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Affiliate links

Op onze website maken wij gebruik van affiliate links. Door affiliate links op onze website te plaatsen ontvangen wij (meestal) een commissie over de producten die jij via onze website bij een andere aanbieder koopt. Deze commissie (kleine vergoeding) ontvangen wij voor het doorsturen van onze bezoekers.

Om affiliate diensten op onze website aan te kunnen bieden, maken wij gebruik van cookies. Om te weten welke partijen aan onze website zijn verbonden, verwijzen wij je door naar onze cookieverklaring.

Wijzigen

We kunnen deze disclaimer van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Contact

Kom je op onze website onjuiste informatie en/of zaken tegen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.