Beste AI crypto: 5 verborgen parels (x10 potentie)

beste AI crypto

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Cryptocurrency is al enkele jaren een hot topic in de financiële wereld. Het is een volatiele markt waarbij de waarde van cryptocurrencies snel kan stijgen of dalen. Om succesvol te zijn in deze markt, moeten investeerders zich aanpassen aan de veranderende omstandigheden en snel beslissingen kunnen nemen. Dit is waar kunstmatige intelligentie (AI) in beeld komt. Met AI kan de handelsbeslissing worden geautomatiseerd en kunnen investeerders profiteren van de snelheid en precisie van AI. In dit artikel zullen we de beste AI crypto-projecten onderzoeken en hoe deze projecten de crypto-wereld veranderen.

De Beste AI Crypto - Projecten die de toekomst bepalen

Sinds de opkomst van ChatGPT en andere AI-technologieën die het leven gemakkelijker maken, zijn AI-crypto’s enorm populair geworden. Cryptocurrency vaart mee op deze trend en AI-munten zijn sindsdien populair bij investeerders. Helaas zien we ook een toename van scams. Cryptomunten met de naam ChatGPT erin verwerkt, moet je vermijden. Bovendien zijn er munten waarbij het vanwege de marktkapitalisatie moeilijker wordt om een rendement van x10 te behalen, zoals The Graph (GRT) en SingularityNET (AGIX).

In onze lijst staan alleen munten met potentie om x10 te groeien, maar we kunnen dit natuurlijk niet garanderen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek.

bitvavo

Welkomstbonus!

€1000 crypto gratis verhandelen?

✔️ Laatst gebruikt: 21 maart
pijl

1 – Streamr Datacoin (DATA): potentiële x10 AI-parel!

Streamr Datacoin is een blockchain-project dat zich richt op gegevensuitwisseling. Het stelt gebruikers in staat om realtime gegevens te delen en te verhandelen met behulp van blockchain-technologie. Streamr Datacoin is een van de beste AI crypto-projecten vanwege zijn vermogen om gegevens uit verschillende bronnen te integreren en te verwerken met behulp van machine learning-algoritmen.

Hoe werkt Streamr Datacoin?

Streamr Datacoin maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van nodes om gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Gebruikers kunnen gegevensbronnen toevoegen aan het netwerk en vervolgens gegevens streamen naar andere gebruikers op het netwerk. Streamr Datacoin maakt gebruik van een eigen token, genaamd DATA, om transacties op het netwerk te faciliteren.

Machine learning is ook geïntegreerd in het Streamr Datacoin-project. Het stelt gebruikers in staat om gegevens te analyseren en te voorspellen met behulp van machine learning-algoritmen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld gegevens van sociale media-analyse toevoegen aan het netwerk en vervolgens machine learning gebruiken om trends en patronen te identificeren.

Wat maakt DATA een veelbelovend AI project?

Streamr Datacoin is een van de beste AI crypto-projecten vanwege zijn vermogen om gegevensuitwisseling te automatiseren en te integreren met machine learning-algoritmen. Het maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van nodes om gegevensuitwisseling mogelijk te maken, waardoor het zeer schaalbaar is en niet afhankelijk is van een centrale autoriteit.

Bovendien biedt Streamr Datacoin geavanceerde tools voor gegevensanalyse en voorspelling. Met behulp van machine learning kunnen gebruikers trends en patronen identificeren in grote hoeveelheden gegevens en deze gebruiken om betere beslissingen te nemen en meer winst te maken.

Tot slot is de totale marketcap, op het moment van schrijven niet groot, waardoor het alle potentie heeft om te groeien. Een multiplier van x10 is hierin niet onmogelijk!

2 – Fetch.ai (FET): beste AI cryptomunt voor gedecentraliseerde netwerken

Fetch.ai is een blockchain-project dat zich richt op de ontwikkeling van gedecentraliseerde netwerken en slimme contracten met behulp van AI-technologie. Deze slimme contracten kunnen autonoom opereren en gegevens delen met andere apparaten. Het project is één van de beste AI crypto-projecten vanwege het vermogen om gedecentraliseerde netwerken te ontwikkelen die autonoom kunnen opereren.

Hoe werkt Fetch.ai?

Fetch.ai maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van nodes om gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Deze nodes zijn onderling verbonden door middel van slimme contracten die autonoom opereren en gegevens delen met andere apparaten. Om transacties op het netwerk te faciliteren, maakt Fetch.ai gebruik van een eigen token genaamd FET.

Naast de blockchain- en AI-technologie, is ook machine learning geïntegreerd in het Fetch.ai-project. Dit stelt gebruikers in staat om slimme contracten te ontwikkelen die autonoom kunnen opereren en gegevens kunnen delen met andere apparaten. Een voorbeeld hiervan is het ontwikkelen van slimme contracten die autonoom kunnen opereren in logistieke ketens, waardoor het mogelijk wordt om producten te volgen en te traceren.

3 – Oraichain (ORAI): verbinden van smart contracts met AI

Oraichain is een platform dat slimme contracten op de blockchain verbindt met kunstmatige intelligentie (AI). Het biedt diverse diensten aan, zoals een AI-marktplaats en een AI-ecosysteem. Het platform maakt het mogelijk om externe AI-API’s te gebruiken in slimme contracten, waardoor nieuwe en nuttige functionaliteiten beschikbaar worden voor blockchains.

Oraichain is veelbelovend omdat het een oplossing biedt voor het probleem waarmee slimme contracten momenteel kampen: ze kunnen geen gebruik maken van AI-modellen en het is bijna onmogelijk om deze te integreren. Je kunt je voorstellen dat slimme contracten die kunnen samenwerken met kunstmatige intelligentie, zeer efficiënt kunnen worden ingezet door veel bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekverstrekkers of uitzendbureaus.

4 – PlatOn (LAT): inzetbaar voor gedecentraliseerde toepassingen

PlatON (LAT) is een netwerk voor veilige en privé gegevensverwerking en opslag. Het kan grote hoeveelheden data verwerken en complexe berekeningen uitvoeren. PlatON kan ook gebruikt worden voor gedecentraliseerde AI en machine learning toepassingen. Het biedt sterke privacy- en veiligheidsgaranties door middel van MPC, een techniek om berekeningen uit te voeren op gegevens van meerdere partijen zonder deze gegevens aan andere partijen te onthullen.

De voordelen van PlatON zijn onder andere verhoogde privacy en veiligheid, schaalbaarheid en flexibiliteit. Het muntje is op een handjevol exchanges verkrijgbaar en krijgt nog niet de aandacht die het zou moeten verdienen, wat Cryptokoersgids.nl betreft!

5 – Cortex (CTXC): verbeteren van AI systemen

Cortex (CTXC) is een cryptocurrency die gericht is op het verbeteren van de prestaties van kunstmatige intelligentie (AI) systemen. Het biedt een platform voor het trainen van AI-modellen op gedecentraliseerde en veilige wijze, met behulp van blockchain-technologie. Hierdoor kunnen gevoelige gegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt, terwijl de prestaties van de AI-modellen worden verbeterd. Cortex is een innovatief project dat de potentie heeft om de ontwikkeling van AI en machine learning toepassingen te bevorderen.

Hoe AI wordt gebruikt in de Crypto Wereld

AI wordt al volop gebruikt in de wereld van crypto. De mogelijkheden zijn legio. Cryptokoersgids heeft een aantal van deze toepassingen voor je op een rijtje gezet. 

Sentimentanalyse

AI wordt gebruikt om sentimentanalyse uit te voeren op sociale media- en nieuwssites om trends in de markt te detecteren en voorspellingen te doen over de toekomstige prijzen van cryptocurrencies. Door gebruik te maken van machine learning-algoritmen kunnen handelaren snel en nauwkeurig trends en patronen identificeren en hun handelsbeslissingen hierop baseren.

Portefeuille-optimalisatie

AI wordt ook gebruikt voor portefeuille-optimalisatie in de crypto-wereld. Met behulp van machine learning-algoritmen kunnen investeerders hun portefeuille beheren en optimaliseren op basis van historische gegevens en trends. AI kan helpen bij het identificeren van de meest winstgevende cryptocurrencies en het minimaliseren van risico’s door diversificatie van de portefeuille.

Handelsbots

Handelsbots zijn een ander voorbeeld van hoe AI wordt gebruikt in de crypto-wereld. Handelsbots maken gebruik van geautomatiseerde handelsalgoritmen om snel en nauwkeurig transacties uit te voeren. Met behulp van machine learning kunnen handelsbots zelflerend zijn en zich aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden.

Veelgestelde vragen over AI Crypto

Ja, AI speelt een steeds belangrijkere rol in de crypto-wereld en wordt steeds vaker gebruikt voor portefeuille-optimalisatie, handelsbeslissingen en sentimentanalyse.

AI crypto-projecten maken gebruik van blockchain-technologie en zijn over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om onderzoek te doen voordat u investeert en om alleen te investeren wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

De in dit artikel genoemde AI projecten kun je o.a. kopen bij Bitvavo, Binance & Gate.io. 

Via deze link kun je een overzicht zien van alle AI/Big Data munten die er zijn. Ze zijn gerangschikt op basis van hun marktkapitalisatie.

Lees verder over...



investeren in cryptovaluta?

Bekijk het gemak van onze favoriete website

bitcoin