Over ons

Cryptokoersgids.nl bestaat sinds maart 2021. Hier vind je betrouwbare informatie over crypto en de slimste tips, op een makkelijke manier gebracht. Bovendien zijn hier 100% betrouwbare en eerlijke crypto exchange reviews te vinden.

Over de schrijver

Alle artikelen op Cryptokoersgids.nl zijn geschreven door Frank Kruit, die sinds 2017 actief is in de cryptowereld.

Zijn eerste artikel schreef hij in 2017 voor de grote geldwebsite Onetime.nl, over de Gulden, een digitale munt van Nederlandse makelij.

Inmiddels bestaat de Gulden niet meer.

Frank heeft twee bullruns meegemaakt. In 2017 investeerde hij in Verge, destijds erg populair, waarmee hij van een kleine investering een klein fortuin maakte.

Dit wakkerde zijn interesse in crypto verder aan. Toen was er nog weinig makkelijk te begrijpen informatie beschikbaar. Zo kwam hij op het idee om zelf een website te starten.

Tijdens zijn tweede bullrun lanceerde hij Cryptokoersgids.nl met als eerste artikel ‘de beste cryptomunten om nu te kopen‘, wat inmiddels door honderdduizenden mensen gelezen werd.

In de daaropvolgende jaren verschenen er steeds meer artikelen op de site, waaronder verschillende how-to’s, en werden diverse crypto-exchanges gerecenseerd.

Cryptokoersgids.nl onderscheidt zich met gedetailleerde informatie en maakt in elke review een vergelijking met andere exchanges.

Eerlijke en betrouwbare informatie

Cryptokoersgids.nl geeft eerlijke informatie, onafhankelijk van crypto exchanges. Er wordt niet betaald voor betere posities.

Soms wordt gevraagd om een nieuwsartikel te schrijven voor meer zichtbaarheid, maar exchanges of andere cryptobedrijven hebben geen invloed op de inhoud.

Daarnaast ontvangt Cryptokoersgids.nl een kleine vergoeding voor het aantrekken van nieuwe klanten bij een exchange of cryptotool, wat helpt bij het onderhouden van de website.

Vooruitblik op 2024

Voor het komende jaar (2024) zal Cryptokoersgids.nl een nieuw format uitrollen: wekelijks terugblikken op de belangrijkste nieuwsfeiten, begrijpelijk en eenvoudig uitgelegd.

Daarnaast zal 2024 in het teken staan van de bullrun, waarbij we je proberen te adviseren over verstandige keuzes.

Een initiatief van

Cryptokoersgids.nl is een initiatief van Digital Vastgood,Β gevestigd aan de Bijleveldsingel 91, 6521AP Nijmegen, ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60973773, BTW: NL001870794B90.


Email: info[at]cryptokoersgids.nl
Telefoon: 0624861989