Finst €100 transactietegoed uitleg + uitnodigingscode

100 transactietegoed finst
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Net als vele andere Nederlandse crypto exchanges en brokers, beschikt ook Finst over een eigen verwijzingsprogramma, waarmee het haar gebruikers de kans geeft om €100 transactietegoed te verkrijgen. In dit artikel leggen we je uit hoe jij €100 transactietegoed krijgt en welke uitnodigingscode je hiervoor kunt gebruiken.

Uitleg €100 transactietegoed bij Finst

Finst beloond nieuwe gebruikers die gebruik hebben gemaakt van een uitnodigingscode met een welkomstbonus van €100 in de vorm van transactietegoed. Dit betreft dus geen geld dat je direct kunt gebruiken om te handelen in crypto, maar enkel een tegoed dat je kunt gebruiken om handelskosten mee te betalen. 

Finst geeft doorverwezen gebruikers €100 transactietegoed, alsook de doorverwijzer €100 tegoed als de nieuwe klant aan bepaalde voorwaarden heeft voldaan.

Voorwaarden voor het transactietegoed

Maak jij een account aan met een geldige code, dan ontvang je direct jouw transactietegoed. Aan de andere kant, krijgt de partij die de code met jou deelt, ook €100 transactietegoed. Echter komt dit tegoed pas vrij op het moment dat de nieuwe klant voor minimaal €100 aan crypto heeft gekocht. Het transactietegoed is 1 maand geldig. 

De status van het transactietegoed kan zowel voor de doorverwijzende partij als de nieuwe klant, in de gaten worden gehouden via het persoonlijke dashboard.

Hoe maak je een account aan + geldige uitnodigingscode

Om jouw €100 aan transactietegoed te claimen, moet je over een account beschikken. Deze promotie is enkel voor nieuwe klanten. Een account aanmaken is binnen een paar minuten geregeld.

  1. Download de Finst app
  2. Vul voor-achternaam en adresgegevens in
  3. Geef aan of je wel of geen Amerikaanse staatsburger bent
  4. Vul je telefoonnummer in en de verificatiecode
  5. Volg het identificatieproces en maak een foto van jouw paspoort (waar je foto op staat)
  6. Daarna krijg je het venster waarin je de uitnodigingscode invult. Hiervoor kun je een vriend of vriendin vragen die al bij Finst handelt. 
  7. Tot slot ga je akkoord met de voorwaarden en geef je antwoord op vragen rondom beleggen in cryptovaluta

Heb je het hele proces goed doorlopen? Dan kun je een eerste storting maken bij Finst. Er geldt hierbij geen minimuminleg.

Uitleg €100 transactietegoed bij Finst

adres invullen bij Finst
Identiteit verifiëren
Uitnodigingscode

Zelf nieuwe klanten aanbrengen met jouw persoonlijke code?

Wil je vervolgens ook zelf nieuwe leden aanbrengen? Dat kan! In de app van Finst staat er een persoonlijke verwijzingscode voor jou klaar die je kunt delen met vrienden. Je kunt onbeperkt vrienden lid laten maken bij Finst en voor iedere nieuwe klant €100 gratis transactietegoed opstrijken. 

Los daarvan kun je je ook aanmelden voor het affiliatieprogramma van Finst en daarmee 25% commissie verdienen over ieder gemaakte handelstransactie. Dit affiliatieprogramma is uitsluitend bedoeld voor mensen met een eigen website.

Conclusie

Het verwijzingsprogramma van Finst is een uitstekende manier om transactietegoed te verkrijgen en tegelijkertijd andere mensen aan te moedigen om deel te nemen aan de diensten van Finst. 

Dankzij het persoonlijke beloningsdashboard kun je de status van het verwijzingsinspanningen nauwlettend volgen.

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
📈 Staking: Tot 10%Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin