Axie Infinity Coin: verwachting + koers [uitleg & review]

Ben jij gek op gamen én de wereld van crypto? Maak kennis met Axie Infinity coin, een populaire spel-token.

Axie Infinity
Cijfer
4.5/5

Op deze pagina gaan we het met jou hebben over de Axie Infinity coin, ook wel afgekort als ‘AXS crypto’. Deze cryptomunt gebaseerd op het spel Pokémon komt steeds vaker in het nieuws en niet zonder reden. Het feit dat ook betrouwbare brokers zoals Bitvavo Axie toevoegen aan hun portfolio zegt voldoende. We proberen op deze pagina allerlei veelgestelde vragen over Axie Infinity (AXS) te beantwoorden. Deze altcoin heeft in de voorbije periode een flinke stijging doorgemaakt en zelf zijn we ook erg benieuwd waar het plafond ligt voor AXS! Voldoende redenen dus om deze play to earn coin nader te onderzoeken.

AXS Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank
Opgericht in 2018
Ticker AXS
Token ERC20
Staken Ja
Whitepaper Ja
Roadmap Ja
Team Bekijk
Website Bezoek

✔️ Populair en bestaand spel
✔️ Geld verdienen met een spel

❌ Waarde afhankelijk van de crypto markt

Wat is de Axie Infinity coin?

En dan nu natuurlijk de vraag der vragen: Wat is Axie Infinity voor een coin? Het crypto project toont heel veel gelijkenissen met het populaire Pokémon spel. De bedenkers van Axie Infinity Coin werden sterk geïnspireerd door deze fantasy game en hebben het idee min of meer omgezet naar een crypto spel.

Hoe het werkt

Alles draait in dit spel om de ‘Axie’s’. Dit zijn beestjes die in een door de mens gecreëerde, virtuele wereld leven. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk van deze virtuele diertjes te verzamelen en zo te trainen dat ze de gevechten met andere Axie’s kunnen winnen. 

Misschien klinkt dit jou bekend in de oren. Want er zijn toch zoveel games op dit gebied uitgebracht? Wat maakt Axie crypto dan zo bijzonder? En waarom zou je moeten investeren in de AXS coin?

Axie Infinity

Wat maakt Axie Infinity crypto anders dan andere spellen?

Aan de ene kant klopt het dat het spel an sich niet uniek is. Het heeft dan ook heel veel overeenkomsten met Pokémon en andere spellen. 

Toch is Axie Infinity (AXS) coin bijzonderder dan je zou denken en beschikt het spel over unieke elementen die je niet tegenkomt bij soortgelijke games. 

Zo werkt Axie Infinity op basis van NFT’s. Dit zijn ‘non-fungible tokens’ die door spelers van het spel kunnen worden gecreëerd en écht uniek zijn. Zo worden Axie’s op de blockchain door een unieke NFT vertegenwoordigd. 

Spelers hebben daarbij in dit spel de mogelijkheid om virtueel grond te bezitten. Schaf je via je wallet een Axie aan, of een lap virtueel grond? Dan is dit ook echt jouw bezit met dank aan de blockchain-technologie.

Waarom zou je Axie Infinity coins moeten kopen?

Misschien heb je wel gelezen dat de markt voor NFT’s de laatste tijd een beetje is ingeslapen. Waarom zou je dan alsnog Axie Infinity coins moeten kopen? Gek genoeg heeft Axie Infinity geen last van de ingeslapen NFT-markt, terwijl het spel ook op NFT’s gebaseerd is. 

Onze verklaring hiervoor is even simpel als logisch: Met het Axie Infinity spel kan daadwerkelijk door de spelers geld verdiend worden. Immers, de Axie’s hebben een bepaalde waarde en deze cartoonachtige wezens kan je verkopen, uitlenen en grootbrengen. Het spel is daarmee een economie op zich.

Is Axie Infinity Pokémon alleen een spel of kan je er ook mee verdienen?

Zoals je hierboven hebt gelezen is Axie Infinity meer dan een spel. Ja, als speler kan jij je er uren mee vermaken. Maar door het spel goed te spelen kan je er ook daadwerkelijk mee verdienen.

Axie Infinity spelen: Eerst geld investeren

Voordat je dit internetspel kan spelen zul je eerst echt geld moeten investeren. Het spel zelf is vrij simpel en heb je snel onder de knie. Zonder geld in te leggen kan je niets. Voor sommigen is dat een groot obstakel maar bedenk wel dat je een serieuze investering doet wat zich wellicht in de toekomst laat uitbetalen. 

Om te kunnen beginnen met spelen zal je 3 Axie’s moeten aankopen. Met deze Axie’s vorm je een team en pas dan kan je de strijd aangaan met andere Axie’s. Axie’s verschillen in waarde en het goedkoopste virtuele wezen is op het moment van schrijven EUR 310,-. Dit betekent dat je minstens EUR 930,- moet investeren voordat je kunt starten met dit spel. Dit bedrag ben je niet kwijt. De aangekochte Axie’s behouden hun waarde en je kan hiermee weer extra geld verdienen.Investeren in AXS tokens

Heb je het geld niet voorhanden om dit spel te spelen? Of ben je geen gamefanaat en zoek je naar alternatieve manieren om geld te verdienen met Axie Infinity? Dan kan je alsnog aan dit immens populaire internetspel verdienen door te investeren in de tokens van dit spel. Dat kan al vanaf €1,- inleg bij Bitvavo. Bij Bitvavo kun je namelijk de AXS coin aanschaffen. Dit is zeg maar de ‘governance token’ van het spel of ecosysteem. De spelers in dit spel schaffen het token aan om Axie’s mee te kunnen fokken en trainen, of om land aan te kopen.

Maar het token AXS is dus tevens verhandelbaar op platforms zoals Bitvavo en je kan hiermee speculeren op koersstijgingen in de toekomst. Zou je een jaar geleden bijvoorbeeld voor EUR 500,- AXS coins hebben aangeschaft, dan zou je op dit moment daar een flinke winst op hebben gepakt.

Is het nog slim om AXS te kopen?

Maar dat brengt ons wel bij de volgende vraag: AXS kopen, is dat nog wel slim? We kunnen het ons voorstellen dat er lezers zijn die zich afvragen of investeren in AXS coins nog wel zo’n handige zet is. De waarde van de munt is namelijk in een redelijk korte periode een aantal keren over de kop gegaan. Is de top bereikt? 

Wat in ieder geval verstandig is volgens ons is om niet te investeren in munten die alleen maar een koersstijging hebben laten zien. Investeer juist in cryptomunten op het moment dat ze flink in waarde zijn gezakt. Zo loop je zo min mogelijk risico je inleg (gedeeltelijk) te verliezen. Dat gaat automatisch ook op voor de Infinity AXS munt.

Wel of niet kopen? Houd de AXS koers in de gaten!

We raden jou aan om de AXS koers gewoon dagelijks of wekelijks te bekijken en op basis van het koersverloop, wel of niet te investeren in dit spel. Bedenk wel dat de crypto gaming industrie nog in de kinderschoenen staat! Wellicht lijkt de huidige AXS waarde enigszins buiten proporties, maar misschien is de huidige AXS koers nog niets vergeleken met de AXS prijs in de toekomst.

Wat is de prijs van Infinity crypto?

Wat kost Infinity crypto vandaag? Wat is de AXS prijs en wat is het ideale instapmoment? Op deze pagina kan je dag en nacht terecht voor de actuele Axie Infinity coin prijs en koers. Voel jij je wel aangetrokken tot dit project en verwacht je er veel van? Dan doe je er goed aan om de koers van de munt in de gaten te houden. Schaf nooit zomaar impuls cryptomunten aan maar lees je goed in en zorg ervoor dat je vertrouwt raakt met het koersverloop van de munt.

Infinity flink in waarde gedaald: Verkopen of houden?

De AXS koers is onderhevig aan schommelingen en dat gaat op voor alle cryptocurrencies. Heb je vandaag of een tijdje geleden geïnvesteerd in AXS maar is de koers vandaag met 10% of zelfs meer gedaald? Maak je geen zorgen. Sterke prijsstijgingen én koersdalingen zijn bij cryptomunten een bekend fenomeen. 

Je verliest pas geld als je munten tegen een hoge prijs inkoopt en te laag weer verkoopt. Na een flinke koersdaling volgt in veel gevallen weer een opleving. Soms kan je dus beter je munten aanhouden tijdens een dip en gewoon wachten totdat de koers weer stijgt. De meeste altcoins zijn erg afhankelijk van wat Bitcoin doet. Stijgt Bitcoin? Dan gaan de meeste altcoins daarin mee.

Kan je rijk worden met Infinity?

Rijk worden met crypto is niet voor veel mensen weggelegd. Toch kan je door slim te traden en vooral op het juiste moment in te stappen wel degelijk goed verdienen met cryptocurrency. En dat geldt dus ook voor Infinity. Of je rijk kan worden door in Infinity AXS coins te investeren, dat is natuurlijk van veel factoren afhankelijk. 

Zo moet je erop gokken dat de coin in de toekomst veel waard wordt én je moet dan ook nog eens op het juiste moment zijn ingestapt met een behoorlijk geldbedrag. Houdt het nieuws van betrouwbare nieuwsbronnen in de gaten en lees je goed in in de technische analyses van kenners. Wat de waarde van AXS in 2022 en 2023 gaat doen, dat is lastig te voorspellen.

Indrukwekkende statistieken van het spel
Indrukwekkende statistieken van het spel

Axie Infinity verwachting 2025

De gehele crypto markt staat vandaag de dag nog steeds in de kinderschoenen naar onze mening. Ook al wordt crypto in zijn algemeen steeds serieuzer genomen en is het sinds 2019 enorm gegroeid. Toch is er, denken wij, nog steeds veel ruimte voor groei. Dat geldt misschien ook wel voor de altcoin Axie Infinity maar met name voor de alom bekende crypto projecten zoals Bitcoin en Ethereum. Het is erg lastig om te voorspellen waar Axie in 2025 staat, als het nog bestaat. 

Kijk niet raar op als de prijzen van vandaag maar een fractie zijn van wat de toekomst gaat brengen. Maar houd er ook zeker rekening mee dat altcoins zoals Axie AXS 2025 niet eens gaan halen. Wel kan je op dit moment natuurlijk al geld verdienen op de korte termijn met AXS. Door bijvoorbeeld te daytraden. Juist omdat de Axie koers volatiel is zijn er kansen voor traders hieraan te verdienen.

Belangrijk Axie Infinity nieuws

Als je ergens in investeert of wilt investeren, dan ontkom je er niet aan om het nieuws rondom het product in de gaten te houden. Mede op basis daarvan kan je besluiten in te stappen in een crypto project of niet. En om te verkopen of om juist vast te houden. Volg het Axie Infinity nieuws daarom op onze website. Zelf houden we het AXS nieuws dagelijks in de gaten en zodra er belangrijk nieuws naar buiten komt, delen we dat graag met onze lezers. Meld je daarvoor aan op onze nieuwsbrief of neem regelmatig een kijkje op onze website. Het project zelf deelt ook met regelmaat belangrijk Axie nieuws en wel op de officiële website: https://axieinfinity.com.

Ook op populaire fora zoals Reddit kan je op veel vragen een passend antwoord vinden en wordt nieuws rondom het project gedeeld. Ben je nog volledig onervaren in crypto en is alles nieuw voor jou? Lees je in dat geval via onze website eerst goed in en meld je aan bij de Nederlandse crypto exchange zodat je zo min mogelijk geld kwijt bent aan trading fees!

Laatste nieuws over ASX op Reddit
Laatste nieuws over ASX op Reddit

Ontwikkelingen Axie (AXS) Infinity coin: Whitepaper

Een van de zaken die belangrijk zijn voor het mogelijke koersverloop van een munt zijn de ontwikkelingen op zowel de korte als langere termijn. Alle plannen van de Axie Infinity community kan je vinden op de officiële website https://axieinfinity.com. Hier kan je de whitepaper downloaden en krijg je inzicht in de ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

Waar kan je Axie crypto kopen?

Bij welke partij je Axie crypto aanschaft is wel degelijk belangrijk. Koop bij voorkeur cryptomunten in bij brokers die zich houden aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Alleen dan weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare partij en dat je investering niet verloren gaat. 

Persoonlijk raden we jou Bitvavo aan als crypto broker. Niet alleen hanteert deze ‘crypto provider’ zeer lage handelskosten maar ook heb je bij hen tegenwoordig de keuze uit veel verschillende cryptocurrency waaronder Axie Infinity! En om dat laatste is het jou waarschijnlijk te doen.

AXS kopen bij Bitvavo – Voordelen

Schaf je AXS tokens aan via Bitvavo, dan heeft dat bepaalde voordelen vergeleken met andere platforms. Zo betaal je bij Bitvavo maar een fractie van de handelskosten (0,25%) en is de Bitvavo app zeer eenvoudig in gebruik. Vanuit deze app kan je aankopen via o.a. iDeal en verkopen gaat al even eenvoudig. 

De app is ook meteen een online wallet. Bovendien zijn alle crypto koersen via deze app te bekijken. Om AXS crypto aan te schaffen zal je eerst geld naar je wallet moeten overmaken. Afhankelijk van je bank staat dit er binnen enkele minuten op en dat geldt ook voor overboekingen vanuit de wallet naar je bankrekening. Andere voordelen van handelen via Bitvavo:

  • Uitstekende klantenservice
  • Geschikt voor onervaren traders
  • Ook met geavanceerde interface voor ervaren beleggers
  • Groot aanbod van cryptocurrency’s
  • Welkomstbonus van EUR 1.000,- (gratis handelen tot EUR 1.000.-)
  • Verdien een commissie wanneer je nieuwe gebruikers aanmeldt

Veilig AXS tokens bewaren

Kan je bij Bitvavo veilig je munten bewaren? Jazeker. Maak je daarover geen zorgen. Want Bitvavo geeft enorm veel geld uit aan de beveiliging van hun systeem. Dat is één van de redenen waarom wij alleen handelen via Bitvavo. Echter is het aan te raden om op termijn je cryptomunten waaronder Axie Infinity op te slaan op een hardware wallet. 

Je hebt de munten dan volledig in eigen beheer en niemand kan daar ooit bij. Ook niet als Bitvavo in het ergste geval gehackt wordt of failliet gaat. Je leest alles over hardware wallets op onze website.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Meld je aan en ontvang €10!

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees ook over deze soortgelijke cryptomunten

Smooth Love Potion

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

The Sandbox

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

WINkLink

Uitleg over deze cryptomunt
  •