Smooth Love Potion (SLP): kopen + koers & voorspelling

Op zoek naar meer informatie over de coin Smooth Love Potion? Check dit artikel en ontdek alles!

Smooth Love Potion
Cijfer
4.2/5

Ben je helemaal in de wolken door Smooth Love Potion? Nee, het is geen liefdesdrankje maar de SLP coin heeft wel alles daarmee te maken. Daarover in het volgende gedeelte meer… Als je op zoek bent naar betrouwbare informatie over  Smooth Love Potion (SLP), dan heb je het geluk aan je zijde. Want dankzij deze ‘Smooth Love Potion Trading Gids’ kom je alles over dit bijzondere project te weten. Voordat je in cryptocurrency investeert is het immers belangrijk dat je deze zogenoemde play to earn cryptomunt in kwestie door en door kent. In deze Trading Gids komen alle belangrijke zaken aan bod.

SLP Kopen bij Bitvavo

✔️ Eerste €1000 geen handelskosten!
✔️ Lage kosten
✔️ Veilig en betrouwbaar
✔️ Ingebouwde wallet
✔️ Nederlandse helpdesk
✔️ Geschikt voor beginners
✔️ Uitbetalen naar de bank
Opgericht in 2020
Ticker SLP
Token ERC20
Staken Nee
Whitepaper Ja
Roadmap Ja
Team Bekijk
Website Bezoek

✔️ Zeer populair NFT spel
✔️ Grote community
✔️ Veel positief nieuw

 

❌ Staat nog in de kinderschoenen

Smooth Love Potion (SLP): Wat is het?

Wat is Smooth Love Potion (SLP)? Dit is een speltoken. Men gebruikt het om de voeding mee te bekostigen voor Axies. Dit zijn digitale huisdieren. De tokens worden vooral gebruikt in Axie Infinity. Een zeer populair NFT spel. Het speltoken SLP wordt daarnaast gebruikt in Axie om Axies te creëren.

Handelen in Smooth Love Potion

Alhoewel Smooth Love Potion allereerst is ontworpen door Axie Edge als speltoken waarmee digitale wezens kunnen worden gemaakt en gevoed in het spel, kan er ook in worden gehandeld. 

SLP is op het Ethereum-netwerk gebaseerd en is vandaag de dag één van de meest populaire tokens in de gamingwereld (en ook in de DeFi-ruimte). Dit succes heeft het ook te danken aan de aanwezigheid in de Uniswap liquiditeitspool. Maar dat terzijde. Je kan Smooth Love Potion (SLP) kopen en verkopen via Uniswap en tegenwoordig ook bij Bitvavo.

Over het spel Axie Infinity

Axie Infinity is een spel dat op de blockchain gebaseerd is en in deze virtuele omgeving kunnen Axies (digitale huisdieren) worden gemaakt, gevoed en getraind. 

Het uiteindelijk doel hiervan is dat ze kunnen worden gebruikt in gevechten.

Axie Infinity

SLP coins verdienen

SLP coins kan je op meerdere manieren verdienen. Door te handelen in dit token op bijvoorbeeld Nederlands beste exchange Bitvavo, maar ook door het spel Axie Infinity te spelen! Terwijl gamers normaal gesproken punten verzamelen in soortgelijke spellen, verdienen gamers in het spel Axie Infinity nu SLP coins. Deze kunnen ze uitgeven zodra ze voldoende SLP munten hebben verzameld. Spelers kunnen met SLP digitale dieren creëren (Axies) en fokken. 

Het minimale aantal munten om een digitale huisdier te kunnen fokken is 100 SLP. Dit loopt per huisdier op. Voor het tweede huisdier is namelijk 200 SLP nodig, voor het derde dier 300 SLP, voor de vierde 500 SLP en uiteindelijk kunnen er maximaal 7 huisdieren gefokt worden waarvan de duurste virtuele huisdier 2.100 Smooth Love Potions kost.

Live koers informatie Smooth Love Potion

De live koers van Smooth Love Potion bekijken? Dat kan op deze pagina. Overigens kun je het beste de Bitvavo app hiervoor gebruiken. 

Daar heb je immers op je telefoon altijd toegang toe en met een simpele druk op de knop tover je daarmee de koersen van vrijwel alle populaire en nieuwe soorten cryptomunten tevoorschijn. 

En je kan natuurlijk meteen tot aankoop overgaan als de koers jou gunstig gestemd is! Via deze pagina kun je de SLP koers bekijken tot een jaar terug, van de afgelopen maand, deze week en de live koers van vandaag.

SLP Smooth Love Potion kopen bij Bitvavo

Het mag misschien geen verrassing zijn maar ook wij zijn dolenthousiast over Bitvavo als platform waarop je cryptomunten kan aanschaffen. SLP coin kopen doe je veilig en gemakkelijk bij Bitvavo en je gebruikt daarvoor het beste de Bitvavo app. Je betaalt maximaal 0,25% transactiekosten. Dat is erg weinig vergeleken met andere crypto brokers. Mocht je veel geld investeren, dan betaal je nog lagere transactie fees.

Bitvavo staat bovendien onder toezicht van de AFM. Daarmee weet je zeker dat je zaken doet via een veilig platform en dat zij zich aan alle regels houden. Iets dat bijvoorbeeld niet gezegd kan worden van Binance. Daarnaast kan je rekenen op support in het Nederlands, mocht je ergens niet uitkomen en vragen hebben.

Marketcap (marktkapitalisatie)

Om na te gaan in hoeverre een cryptomunt kan groeien, kan je er de market cap op naslaan. De market cap van een munt is de huidige koers x het aantal munten dat op dit moment in omloop is. De huidige Smooth Love Potion marketcap is 230,110,000.00 en de munt staat op positie 178 van alle beschikbare cryptocurrency. Hieruit kunnen we opmaken dat er nog voldoende potentie is om te groeien.

In theorie kan SLP nog x 100 gaan, uitgaande van de marktkapitalisatie van dit moment. Maar we denken dat dit geen realistische verwachting is. Al weet je het met crypto natuurlijk maar nooit. Zo verwachtte ook bijna niemand dat Bitcoin zo groot zou worden. Tenminste, wij zagen zo’n enorme waardevermeerdering zelf niet aankomen..

Wat kost 1 SLP coin vandaag?

Je betaalt voor 1 SLP coin op dit moment €0.002. Je kunt dus nu nog voor een relatief klein bedrag veel munten tegelijkertijd verzamelen! Houd er rekening mee dat de crypto heel volatiel is. De munt kan nu wel flink stijgen maar ook plotseling sterk dalen in prijs. Het komt regelmatig voor dat investeerders in een korte tijd veel geld verliezen. 

Investeer je echter voor de langere termijn in een munt zoals SLP crypto en kan je het geld missen, dan maakt het niet zoveel uit als de munt minder waard wordt. Want de kans is groot dat deze vroeg of laat weer uitkomt op een prijs waarop je alsnog een mooie winst kan pakken.

Prijsvoorspelling Smooth Love Potion 2023

Het project heeft aardig veel potentie vinden wij. En bijkomend voordeel voor houders van het SLP token is dat er de laatste tijd veel positief nieuws over het project naar buiten komt. Dit zal ongetwijfeld van positieve invloed zijn op het koersverloop in 2023. 

Onze prijsvoorspelling voor eind 2023 is dan ook €0.003 per coin. Dit zou betekenen dat de munt twee keer zoveel waard zou worden en dat is geen gekke voorspelling, aangezien ook Bitcoin momenteel weer in de lift zit. De meeste altcoins zijn erg afhankelijk van Bitcoin en stijgen mee als Bitcoin meer waard wordt.

Koersverwachting 2024

We vinden het eerlijk gezegd lastig om een realistische koersverwachting uit te spreken voor 2024. Het betreft nog een relatief nieuw project en het is altijd afwachten of de ontwikkelaars van het platform hun beloften nakomen. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat een project vertraging oploopt, negatief in het nieuws komt of dat er concurrenten op de markt komen met een beter crypto alternatief. 

Toch durven we het aan om te voorspellen wat de prijs van Smooth Love Potion zal zijn in 2024. Als alles meezit dan denken wij dat 1 SLP in 2024 1 eurocent waard kan worden.

Gaan Smooth Love Potions jou rijk maken?

Tenzij je op dit moment veel geld investeert in deze crypto-tokens, denken wij dat het niet mogelijk is om nog rijk te worden met Smooth Love Potions. Inmiddels is deze cryptomunt zo populair geworden en is de market cap in een korte tijd dermate toegenomen, dat het ons onwaarschijnlijk lijkt dat de munt nog explosief in waarde zal toenemen. Hij zou in theorie nog 100 keer zoveel waard kunnen worden, maar die kans is klein. Slapend rijk worden zul je toch op een andere manier moeten proberen.

Toch weet je het maar nooit! Zo had niemand van Dogecoin verwacht dat het richting de 0,65 eurocent zou gaan. Zou je echter SLP’s in een vroeg stadium hebben aangekocht, dan zou je er vandaag veel geld aan hebben overgehouden.

Start vandaag nog met het verdienen van SLP tokens
Start vandaag nog met het verdienen van SLP tokens

Rijk worden met daytraden

Kan je rijk worden met SLP door dagelijks hierin te handelen? Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van je inleg en je kunde. Er zijn mensen die met daytraden aardig veel geld verdienen met Smooth Love Potion. Echter zijn dit handelaren die de munt door en door kennen en tevens bedreven zijn in beleggen. Beleggen in crypto is uiterst risicovol en dat geldt al helemaal voor daytraden. Met daytraden speculeer je op een waardevermeerdering of waardedaling van een cryptomunt.

Wat dat betreft is een andere tactiek, ‘Dollar Cost Averaging’, een veiliger manier van beleggen. Daarmee leg je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een vast bedrag in wat je kan missen. Belangrijk hierbij is dat je gelooft in het project waarin je investeert. Wij denken persoonlijk dat de SLP coin een leuke munt is om in te investeren voor de korte termijn en niet voor de lange termijn. Dollar Cost Averaging als beleggingstactiek valt daarmee af.

Whales

Bij altcoins zoals SLP er is bijna een garantie dat er ‘whales’ zijn ingestapt. Dit zijn houders van een token die meestal in een vroeg stadium veel munten hebben aangekocht. Waarschijnlijk toen de prijs nog erg laag was. We hebben ontdekt dat grote HODLers tussen de 10.000 en 100.000 SLP aanhouden op dit moment. 

Er komt eens een moment dat zij hun waarde willen verzilveren en massaal SLP dumpen op de markt. Dat is iets om rekening mee te houden, want bij het grootschalig dumpen van Smooth Love Potion munten, zal de waarde in een korte tijd verminderen. Op dit moment zien wij nog geen grote uitverkoop plaatsvinden. Wel hebben enkele HODLers hun winst genomen op de kortere termijn.

Handelen in SLP
Handelen in SLP

Whitepaper Smooth Love Potion

Hoe ziet de toekomst er uit voor dit crypto project? Welke ontwikkelingen staan er voor SLP coin nog op het programma? Via deze website kan je de officiële whitepaper bekijken.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Meld je aan en ontvang €10!

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Veelgestelde vragen over SLP

Dat is een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Wel is onze verwachting dat dit type munten (play to earn coins) goed zullen scoren in 2023/2024. Net als voor alle andere coins geldt, dat het maken van een voorspelling erg lastig is. 

Smooth Love Potion kun je bij verschillende exchanges kopen. In Nederland kun je terecht bij onze favoriete exchange Bitvavo. Het prettige aan Bitvavo is dat je heel eenvoudig Smooth Love potion aan kunt kopen  met euro’s. En mocht je willen verkopen, dan kan dat met een druk op de knop. Daarnaast kun je SLP kopen bij o.a.:

  • Gate.io;
  • Kucoin;
  • Uniswap;

SLP is een token dat gebruikt wordt in het spel Axie Infinity en heeft als doel digitale huisdieren te voeden.

Deze cryptovaluta hebben veel weg van Smooth Love Potion:

Axie Infinity

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

WINkLink

Uitleg over deze cryptomunt
  •  

The Sandbox

Uitleg over deze cryptomunt
  •