Investeer €10.000 crypto gratis bij Bitvavo

10.000 gratis handelen bitvavo
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Vandaag heeft Cryptokoersgids.nl een opmerkelijke ontdekking gedaan betreffende Bitvavo. Deze grootste Nederlandse cryptocurrency exchange heeft een nieuwe actie gelanceerd ‘Verhandelen €10.000 gratis’ die nog niet officieel is aangekondigd. Maar wat betekent deze nieuwe actie precies?

Verhandel tot €10.000 gratis bij Bitvavo

Volgens de informatie die Cryptokoersgids.nl heeft verzameld, kunnen nieuwe klanten maar liefst €10.000 gratis verhandelen op het platform van Bitvavo. Om het concreet te maken: klanten hoeven geen transactiekosten te betalen over de eerste €10.000 die ze op het platform verhandelen, en dit gedurende de eerste 7 dagen na hun inschrijving.

Bespaar op transactiekosten

Transactiekosten op het Bitvavo platform kunnen oplopen tot 0,25% per transactie. Laten we dit even in perspectief plaatsen: 

Wanneer je €10.000 inlegt en verhandelt, betaal je normaal gesproken maximaal €25 aan kosten. Met deze nieuwe actie van Bitvavo kan dit bedrag volledig worden bespaard. Dat is toch een mooie meevaller!

Verhoogde welkomstbonus

Het is belangrijk om te vermelden dat Bitvavo sinds het bestaan van haar platform een actie had waarbij handelaren tot €1000 gratis konden verhandelen. Met deze nieuwe actie is dit bedrag echter met een factor 10 verhoogd. Deze verandering kan zeer waarschijnlijk worden toegeschreven aan de nieuwste cryptobroker in Nederland, Finst, die nieuwe klanten tot €10 gratis geeft. Bitvavo gaat de concurrentie aan door haar welkomstbonus aanzienlijk te verhogen en biedt zo de allerbeste welkomstbonus voor nieuwe klanten in de cryptowereld. 

Deelname aan de actie

Als je wilt profiteren van deze genereuze aanbieding, kun je jezelf aanmelden via deze link. Je kunt ook gebruik maken van de speciale code ‘39CE3A‘. Het lijkt erop dat Bitvavo met deze nieuwe actie een sterke poging doet om haar positie in de snelgroeiende cryptomarkt te consolideren. Maak dus snel gebruik van deze uitzonderlijke aanbieding! 

Conclusie

In de dynamische wereld van cryptocurrency is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en kansen. Dankzij het speurwerk van Cryptokoersgids.nl hebben we vroegtijdig kennis kunnen maken met deze ongeëvenaarde actie van Bitvavo. Mis deze kans niet en stap vandaag nog in de spannende wereld van crypto-handel.

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 220+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
📈 Staking: Tot 15%

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin