Bitvavo affiliate code nodig? €10k gratis handelen!

Bitvavo affiliate code invoeren bij registratie
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Bitvavo affiliate code nodig tijdens het registratieproces? Voer deze affiliatie code in: 39CE3A of kopieer hem hieronder met een druk op de knop. Met deze kortingscode handel je de eerste tienduizend euro helemaal gratis! Lees hoe jij gebruik kunt maken van deze actie & ontvang korting over de eerste €10.000 handelen in cryptocurrency. Tot slot vertellen we je hoe jij deze welkomstbonus kunt delen met vrienden.

Bitvavo logo white
Laatst gebruikt:✅4 maart

Waarom een Bitvavo affiliate code invoeren?

Deze speciale kortingscode geeft je tijdelijk (7 dagen) korting over de eerste €10.000 die je handelt via Bitvavo. Het invullen van de code in de Bitvavo app is geen verplichting, vandaar dat het als ‘optioneel’ staat aangegeven. 

Wil je dit niet, dan kun je deze stap gewoon overslaan. Verderop in de tekst gaan we dieper in op de affiliatevoorwaarden van het gebruik van deze code. Maar wees gerust: er zitten geen vervelende addertjes onder het gras.

Hoe gebruik je de code?

  1. Download de Bitvavo app
  2. Vul je voor – en achternaam in tijdens de aanmelding
  3. Selecteer het land waar je woont
  4. Vul de code 39CE3A in en claim
  5. Voltooi het registratieproces & ontvang de welkomstbonus
Affiliatecode toepassen Bitvavo

Wat zijn de addertjes onder het gras?

Nadat je de code hebt ingevuld in de Bitvavo App, is het aanbod van €10.000 gratis handelen (voorheen €1000 gratis bij Bitvavo) handelen  7 dagen geldig. Er zijn geen vreemde regeltjes, behalve dat deze promotie alleen geldt voor nieuwe klanten. Je zou inderdaad gek zijn om geen gebruik te maken van deze actie.

 

AspectBeschrijving
Geldigheidsduur7 dagen na het gebruik van de code
BeperkingAlleen voor nieuwe klanten
Bijzondere regeltjesGeen
AanbodTot max. 10.000 gratis handelen

Waarover krijg je korting?

Bij Bitvavo betaal je transactiekosten. Over iedere transactie betaal je maximaal 0,25% handelskosten. Stel dat je €250 aan Bitcoin koopt, dan betaal je normaal gesproken €0,625 aan transactiekosten

Met de affiliate code van Bitvavo betaal je die kosten niet. Wil je maximaal profiteren, dan bespaar je met een investering van €10.000 dus €25. Een geweldige promotie, niet waar?

 

InvesteringTransactiekosten zonder codeTransactiekosten met code
€250€0,625€0
€1.000€2,50€0
€5.000€12,50€0
€10.000€25€0

Kun je affiliate code achteraf invullen in je account?

Het is helaas niet mogelijk om binnen je account de code achteraf in te vullen, voor het geval je deze stap hebt gemist. 

Echter, wees niet getreurd. Je kunt alsnog profiteren van jouw eigen code. Deze kun je verkrijgen in je account en delen met jouw vrienden. Waarom dit gunstig is, vertellen we je hieronder.

Delen van jouw eigen affiliatiecode met vrienden

Je hebt je mogelijk afgevraagd waarom websites zoals Cryptokoersgids.nl jou graag informeren over het gebruik van onze Bitvavo promotiecode. Het antwoord is simpel:

  1. Om jou te helpen met korting handelen.
  2. Omdat we geld verdienen per aangebrachte klant bij Bitvavo.

Elke klant maakt vroeg of laat transactiekosten. Wanneer je een klant aanbrengt via jouw code, kun je meeprofiteren van deze kosten. Je ontvangt namelijk standaard 15% van de gemaakte kosten door jouw vriend. 

Zoals je eerder hebt gelezen, betaal je bij Bitvavo maximaal 0,25% handelskosten. Als jouw vriend lid is geworden via jouw kortingscode en voor €100 handelt, dan levert dit 0,25% van €100 = €2,50 op. Hiervan krijg jij 15%, wat neerkomt op €0,375.

Hoe krijg je jouw code?

In de app ga je naar het poppetje-icoontje. Klik vervolgens op ‘vrienden uitnodigen‘. Hier zie je het commissiepercentage staan, namelijk ‘15%’, het aantal ‘referrals’ oftewel het aantal aangebrachte vrienden, en daaronder jouw eigen refercode met een bijbehorende link. 

Affiliate-link tevens beschikbaar

Naast de code die jouw vrienden in de app kunnen invoeren, kun je ze ook een link sturen. Dankzij deze link weet Bitvavo dat ze via jou lid zijn geworden. 

Eenmaal lid geworden, zie je in je overzicht hoeveel referrals je hebt aangebracht en de inkomsten daaruit worden de volgende dag in euro’s bijgeschreven.

Referralcode delen met vrienden

Ga goed van start bij Bitvavo

Nu je onze Bitvavo affiliate code hebt gekopieerd, kun je direct aan de slag met crypto kopen. De transactiekosten worden automatisch verrekend, zodat je zorgeloos kunt beginnen. Voortaan heb je de mogelijkheid om maar liefst 200+ verschillende munten te verhandelen via Bitvavo. En wat denk je van het staken van munten? Dat is ook mogelijk! De gebruiksvriendelijke website van Bitvavo zorgt ervoor dat zowel beginnende als gevorderde handelaren zich er snel thuis voelen en efficiënt kunnen handelen.

Veelgestelde vragen

Een affiliate code, ook wel affiliatiecode of verwijzingscode genoemd, is een unieke code die bedrijven verstrekken aan hun partners of klanten om nieuwe klanten naar hun platform of dienst te verwijzen. Wanneer een nieuwe klant deze code gebruikt bij het aanmelden, kan het bedrijf herkennen welke partner of klant de verwijzing heeft gedaan. Vaak worden er beloningen of commissies gegeven aan de verwijzende partij als dank voor het aanbrengen van de nieuwe klant.

In het geval van Bitvavo kunnen bestaande klanten hun persoonlijke affiliate code delen met vrienden, familie of volgers. Wanneer iemand zich aanmeldt bij Bitvavo met deze code, profiteert zowel de nieuwe klant (door bijvoorbeeld korting op transactiekosten) als de bestaande klant (door een percentage van de transactiekosten van de nieuwe klant te ontvangen). Dit systeem stimuleert klanten om Bitvavo te promoten, wat op zijn beurt helpt bij het uitbreiden van de klantenkring van het platform.

De affiliatiecode van Bitvavo is 39CE3A  en is een unieke code die Bitvavo aan zijn gebruikers verstrekt om nieuwe klanten naar hun platform te verwijzen. Elke gebruiker krijgt een eigen, unieke code.

Ja, onze eigen code is 100% werkend en geeft je recht op korting op de eerste €10.000 die je handelt bij Bitvavo

Heel eenvoudig! Als deelnemer aan het affiliatieprogramma van Bitvavo kun je geld verdienen door nieuwe gebruikers naar het platform te verwijzen. Je ontvangt een unieke affiliatie link die je kunt delen op je blog, website, sociale media of direct met vrienden en familie. Wanneer iemand zich via jouw link aanmeldt en begint met handelen, ontvang je een commissie op de handelskosten die Bitvavo verdient aan de door jou aangebrachte klant. Het is een win-win situatie: jouw verwijzingen krijgen toegang tot een gebruiksvriendelijk platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrency, en jij verdient een beloning voor elke actieve gebruiker die je hebt aangedragen. Vergeet niet de voorwaarden van het affiliateprogramma door te lezen zodat je weet hoe je jouw inkomsten kunt maximaliseren.

Het Bitvavo partnerschap affiliateprogramma biedt een transparant en gebruiksvriendelijk dashboard waar je real-time jouw verdiende commissies kunt volgen. Elke keer wanneer iemand die jij hebt doorverwezen een transactie uitvoert, wordt dit weerspiegeld in jouw overzicht. Bovendien worden de details van de transacties en de bijbehorende beloningen duidelijk uiteengezet, zodat je precies weet hoeveel je verdient met het programma. Ook worden er regelmatig promoties gehouden waarmee je extra bonussen kunt ontvangen bovenop je standaard commissies, wat nog een extra stimulans biedt om nieuwe gebruikers aan te melden.Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin