Nieuwe welkomstactie bij Finst: €5 Cash voor nieuwe leden

Finst €5 cash
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Finst, de snelstgroeiende crypto-exchange van Nederland, verwelkomt nieuwe leden met een cash bonus van €5. Tot eind oktober kunnen crypto-enthousiastelingen profiteren van deze aanlokkelijke actie door simpelweg een account aan te maken en voor minimaal €100 aan crypto te kopen.

Oude acties komen te vervallen

Finst is geen onbekende in het uitdelen van aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Aan het begin van dit jaar bood het bedrijf nieuwe leden de mogelijkheid om voor maar liefst €5000 gratis te handelen. Deze actie veranderde toen Bitvavo, de grootste concurrent van Finst, een nog aantrekkelijkere welkomstactie lanceerde: €10.000 gratis handelen. Finst paste zich aan en besloot handelaren tevens €10.000 gratis te laten veranderen. 

Nu Finst afwijkt van de €10.000 actie en nu met een cash actie komt waarbij €5 wordt vergeven aan nieuwe klanten, is het goed om de balans op te make. Welke partij heeft een beter aanbod: Finst of Bitvavo? Bij Finst ontvang je nu dus €5 cash na het verhandelen van slechts €100, wat je slechts 15 cent aan transactiekosten kost. Bitvavo daarentegen heft geen transactiekosten over de eerste €10.000 die je verhandelt binnen de eerste 7 dagen na aanmelding.

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Welkomstacties in crypto

Welkomstaanbiedingen zijn een beproefde methode voor exchanges om nieuwe leden te trekken. Met de groeiende populariteit van cryptocurrency in Nederland, proberen platforms zoals Finst en Bitvavo elkaar te overtreffen met steeds aantrekkelijkere deals. Maar welk aanbod het beste bij jou past, hangt af van je beleggingsstrategie.

Vergelijking van beide welkomstaanbiedingen

AspectFinstBitvavo
Bonus€5 cash na verhandelen van €100€10.000 gratis handelen (7 dagen)
Transactiekosten€0,15 (bij €100 verhandelen)Maximaal 0,25% per transactie
Totale Voordeel€4,85Maximaal €25 (bij €10.000 investering)

Wat is de beste keuze?

De welkomstaanbieding van Finst lijkt vooral aantrekkelijk voor beginnende beleggers die met kleinere bedragen willen starten. Voor degenen die overwegen om grotere bedragen te investeren in crypto, kan het aanbod van Bitvavo meer voordeel opleveren. Het blijft echter ook belangrijk om de keuze van jouw favoriete exchange, niet enkel af te laten hangen van het welkomstaanbod. Lees daarom ook onze reviews van de verschillende Nederlandse crypto exchanges, waardoor je ook meer te weten komt over het aanbod, de klantenservice en features. 

9,4
4.7/5

Bitvavo

🎁 €10.000 gratis handelen
🚀 Aanbod: 200+ crypto
💶 Kosten: max. 0.25% 
🔐 Veiligheid: Uitstekend

Laatste nieuwsOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin