Finst: 5000 euro gratis verhandelen (uitleg + promotiecode)

Finst 5000 euro gratis
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Ben je op zoek naar een goedkope broker om te investeren in cryptovaluta? Dan is Finst misschien wel iets voor jou. Wat finst nog aantrekkelijker maakt is dat je er 5000 euro kunt verhandelen, zonder dat er commissie over berekend wordt. In dit artikel vind je meer informatie over de actie en hoe je ervan kunt profiteren, met en zonder promotiecode (kopieer hieronder). Daarnaast lees je meer over Finst zelf en vergelijken we hun actie met die van Bitvavo. Lees verder als je wilt weten of de Finst 5000 euro welkomstbonus iets voor jou is.

Finst logo
Affiliate Code Widget
Laatst gebruikt:✅2 oktober

5000 euro gratis welkomstbonus bij Finst?

De titel hierboven doet vermoeden dat je €5000 aan tegoed krijgt, mogelijk in de vorm van crypto. Dit is niet het geval bij deze welkomstbonus. Toch krijgen we deze vraag vaak in onze mailbox. Het betreft geen welkomstbonus, maar een actie waarbij nieuwe klanten gedurende 14 dagen €5000 aan crypto gratis kunnen verhandelen, waardoor je direct een beter rendement behaalt. 

Stel je voor dat je €1000 aan Bitcoin wilt kopen via Finst. Normaal gesproken betaal je hierover een klein percentage commissie. Finst is de goedkoopste broker (voor kleine handelaren) en vraagt 0,15% fee over elke transactie. Als je €5000 aan Bitcoin koopt of verkoopt via Finst, betaal je zonder deze actie €7,5 aan handelskosten. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen dat Finst een welkomstbonus heeft van €7,5 voor nieuwe klanten. Via Cryptokoersgids.nl houden we je op de hoogte van acties bij Finst.

Wat is de waarde van de Finst 5000 euro welkomstbonus?

Stel je voor dat je €1000 aan Bitcoin wilt kopen via Finst. Normaal gesproken betaal je hierover een klein percentage commissie. Finst is de goedkoopste broker (voor kleine handelaren) en vraagt 0,15% fee over elke transactie. Als je €5000 aan Bitcoin koopt of verkoopt via Finst, betaal je zonder deze actie €7,5 aan handelskosten. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen dat Finst een welkomstbonus heeft van €7,5 voor nieuwe klanten. Via Cryptokoersgids.nl houden we je op de hoogte van acties bij Finst.

Welke handelskosten rekent Finst?

Finst is erg transparant als het gaat om de kosten die in rekening worden gebracht. In feite rekent Finst alleen een percentage van 0,15% per transactie. Via de website kun je precies zien hoeveel goedkoper Finst is in vergelijking met andere brokers / exchanges. Onder transactiekosten vallen alle kosten die je maakt bij de aan- en verkoop van crypto. Bij Finst kun je geen crypto opnemen/versturen, waardoor er geen sprake is van opnamekosten of kosten voor het gebruik van de blockchain. Alle kosten die je maakt, zijn eenvoudig terug te vinden via het tabblad ‘activiteit’.

DienstenTarieven
Crypto tradingTransactiekosten per trade 0,15% van het handelsbedrag
Storten & opnemen (EUR)Storten & opnemen is gratis
Account beheerEr worden geen beheerkosten gerekend
PlatformGebruik van het platform is gratis

Hoe claim je die 5000 euro commissievrij handelen zonder Finst promotiecode?

Allereerst is het goed om te weten dat deze actie alleen bedoeld is voor nieuwe klanten. Bovendien moet er een actie lopen. Of die er is, zie je hierboven vermeld staan. We leggen het je stap voor stap uit in het volgende stappenplan:

  1. Om van deze actie te kunnen profiteren, moet je een account aanmaken. Dit kan bij Finst in slechts 5 minuten. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een paar minuutjes van je tijd en een geldig legitimatiebewijs. 
  2. Direct daarna kan het crypto-avontuur beginnen. Je hebt voor jezelf al een lijstje gemaakt van alle soorten cryptomunten die je wilt kopen. Deze cryptovaluta koop je door op de gewenste cryptomunt te klikken. 
  3. Vervolgens geef je aan hoeveel je wilt investeren. Nu komt het: Finst rekent commissie over de aankoop, maar stort het bedrag aan commissie dat je in eerste instantie moest betalen direct weer terug op je euro-account. Gefeliciteerd: je hebt jouw eerste korting verdiend! Let op: deze korting geldt voor een termijn van 14 dagen.
Dat is het! Simpel toch?
Account aanmaken bij Finst Nederland
Identiteit verifiëren
Koop commissievrij Maker via Finst

Help, ik heb een Finst promotiecode 5000 nodig

Ben je al bezig met het aanmaken van een account en wordt er om een promotiecode gevraagd? Geen zorgen! In dat geval kun je CRYPTOKOERSGIDS invoeren als promotiecode, mits er een actie loopt natuurlijk. De code zorgt ervoor dat er binnen jouw account een beloning wordt toegevoegd die je kunt gebruiken om jouw eerste €5000 aan crypto gratis te verhandelen.

Finst logo
Affiliate Code Widget
Laatst gebruikt:✅2 oktober

De Finst 5000 euro gratis welkomstbonus: waar zie ik die staan?

Wil je bijhouden hoeveel je nog commissievrij kunt verhandelen? Dit kun je heel eenvoudig zien. Je krijgt te zien: 

  • Hoeveel dagen je nog commissievrij kunt handelen
  • Hoeveel euro je nog gratis kunt verhandelen

Dit kan via de mobiele app:

  1. Ga naar ‘menu’
  2. Klik op ‘beloningen’
  3. Hier zie je precies welke beloning je hebt ontvangen.
Beloningen

Hoe zit het met de beloning van €100 bonus voor transactiekosten?

Heb je bij ‘beloningen’ gezien dat je nog meer bonussen kunt verdienen door vrienden uit te nodigen met jouw speciale link? Zowel jij als jouw aangebrachte vriend ontvangen dan €100 bonus aan transactietegoed bij Finst. Je hebt dus zelf in de hand hoeveel je aan transactiekosten betaalt, mits je vrienden bereid krijgt om een account aan te maken bij Finst.

Vergelijkbare actie: Bitvavo 1000 euro welkomstbonus

De Finst 5000 euro welkomstbonus is niet nieuw in Nederland. Bitvavo biedt al jaren een soortgelijke bonus aan. Het grote verschil is dat je bij Bitvavo ‘slechts’ over de eerste €1000 commissievrij kunt handelen, terwijl dit bij Finst €5000 is. De waarde van de welkomstbonus bij Bitvavo is €2,5, een derde van de waarde van de Finst welkomstactie. Daar staat tegenover dat Bitvavo net wat meer te bieden heeft qua handelsfuncties en aanbod van cryptovaluta. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Over Finst

Finst lanceerde haar dienstverlening op 9 januari 2023 en is op dit moment één van de snelstgroeiende crypto brokers van Nederland. Via crypto exchange Finst kun je meer dan 40 verschillende cryptovaluta verhandelen. Finst staat bekend om haar transparante tarieven en is de goedkoopste broker van Nederland. Hiermee gaat de toonaangevende broker de concurrentie aan met andere handelsplatformen, waaronder Bitvavo. Finst maakt het voor iedereen zonder verstand van crypto mogelijk om op eenvoudige wijze te investeren. Daarnaast zal het platform in de toekomst het staken van crypto mogelijk maken tegen aantrekkelijke rentevergoedingen.

Start jij vandaag nog met handelen bij Finst?

Als je overweegt om te investeren in crypto, is dit een mooie kans om kennis te maken met de dienstverlening van Finst. Het aanmaken van een account bij Finst is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Bovendien is Finst de goedkoopste broker in Nederland en staat het bekend om haar transparante tarieven.

Als je nog meer beloningen wilt verdienen, kun je vrienden uitnodigen om zich aan te melden bij Finst met jouw speciale link. Jij en jouw vriend ontvangen dan elk €100 aan transactietegoed bij Finst.

Als je geïnteresseerd bent in deze actie of andere acties bij Finst, houd dan Cryptokoersgids.nl in de gaten voor de laatste updates en nieuws over Finst.

Heb je nog vragen over de Finst 5000 euro welkomstbonus of de dienstverlening van Finst? Neem dan gerust contact op met hun klantenservice.

Welkomstbonus Finst!

€10.000 crypto gratis verhandelen?

📅 Actie loopt tot en met 30-9-2023

Laatst geclaimd:✅2 oktoberOp de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin