Automatisch in crypto investeren bij Finst nu mogelijk!

auto invest bij Finst automatisch in crypto investeren
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto.

🔥 Populaire actie: Nederlandse exchange geeft nieuwe klanten €10 gratis cash! 🔥

Finst heeft aandachtig geluisterd naar de wensen van haar gebruikers en is verheugd om haar nieuwste functie te introduceren: Auto Invest. Met deze innovatieve toevoeging kunnen gebruikers nu volledig automatisch investeren in één of meerdere cryptocurrencies. Cryptokoersgids staat klaar om uit te leggen wat dit precies inhoudt en welke belangrijke punten je moet overwegen.

Periodiek crypto kopen bij Finst

Bij Finst is het nu mogelijk om periodiek in één of meerdere cryptocurrencies of crypto bundels te investeren. Deze investeringsstrategie staat ook wel bekend als de “Dollar Cost Averaging (DCA)”-methode, waarmee je altijd het gemiddelde aankoopbedrag van een munt koopt. Het instellen van een investeringsplan is eenvoudig:

  1. Ga naar het “Auto Invest”-tabblad.
  2. Kies de cryptocurrency of bundel waarin je periodiek wilt investeren.
  3. Stel het gewenste bedrag, de frequentie en de startdatum in.

Optioneel kun je ook een opnameadres invoeren om automatisch aangekochte cryptovaluta over te laten zetten naar een externe wallet. Het is echter belangrijk op te merken dat deze optie alleen beschikbaar is voor individuele cryptocurrencies en niet voor crypto bundels.

Periodiek crypto kopen bij Finst

Voorwaarden voor automatisch investeren en kosten

Om automatisch te investeren, moet je ervoor zorgen dat er voldoende euro’s beschikbaar zijn in je Finst-wallet. Zonder voldoende saldo kan Finst je investeringsorders niet uitvoeren. Tip: je kunt ervoor kiezen om automatisch maandelijkse euro’s over te laten maken vanuit je bankrekening om altijd voldoende tegoed te hebben voor je investeringen. 

Super fijn is dat je bij Finst al kunt investeren in cryptovaluta vanaf slechts 1 euro. De nieuwste functie opent tal van mogelijkheden, zoals dagelijkse aankopen van Bitcoin, Ripple, Ethereum, wekelijkse bijdragen aan crypto bundels, of maandelijkse investeringen voor je pensioen.

Combineer staking, bundels en auto invest

Finst heeft zich snel ontwikkeld sinds de lancering in januari 2023. Eerst kwamen de baanbrekende Crypto Bundels, gevolgd door het toevoegen van staking-functionaliteit in december. Het interessante is dat al deze functies naadloos kunnen worden gecombineerd. Je kunt nu automatisch investeren in crypto bundels die stakable munten bevatten, waardoor je een gediversifieerde portefeuille kunt opbouwen en tegelijkertijd kunt profiteren van de beste stakingbeloningen in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Finst brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van Auto Invest, behalve de gebruikelijke transactiekosten van 0,15% en eventuele bundelkosten voor crypto bundels. De enige extra kosten die kunnen optreden, zijn de opnamekosten als je ervoor kiest om automatisch cryptovaluta over te maken naar een externe wallet. Deze kosten variëren en zijn afhankelijk van de desbetreffende blockchain.

Tot slot

Finst maakt investeren in cryptovaluta nu ongelooflijk eenvoudig. Er zijn geen excuses meer om te vergeten je favoriete munten aan te kopen. Wil je deze nieuwe functie uitproberen? Word vandaag nog lid bij Finst en profiteer van hun welkomstaanbieding: investeer minimaal €500 en ontvang een cash bonus ter waarde van €10,-. Volg Cryptokoersgids voor als je op de hoogte wil blijven van al het laatste nieuws over Finst.

Mocht je een vliegende start willen maken bij Finst en weten hoe alles werkt? Lees dan vooral eens onze handleiding over Finst. 

8,9
4.5/5

Finst

🎁 €10 Cash Bonus
🚀 Aanbod: 100+ crypto
💶 Kosten: 0.15% 
📈 Staking: Tot 10%

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin