Aptos (APT) toegevoegd aan handelsplatform Bitvavo

Aptos bij Bitvavo
Author picture

Frank Kruit is een toegewijde en gepassioneerde expert op het gebied van crypto en online casino's.

Aptos is vanaf vandaag verhandelbaar via Bitvavo, een van de grootste Nederlandse cryptobeurzen. Je kunt de munt vanaf heden met euro’s kopen en verkopen.

Wat is Aptos?

Aptos is een blockchain infrastructuur ontworpen met als belangrijkste principes: schaalbaarheid, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het doel van Aptos is om de uitdagingen van blockchain technologie, zoals hoge kosten, lage doorvoerlimieten en veiligheidsproblemen, aan te pakken en zo massale adoptie van web3 mogelijk te maken. Aptos maakt gebruik van de Move-taal voor snelle en veilige transactie-uitvoering en biedt daarnaast flexibel beheer van cryptografische sleutels en hybride custodial-opties voor een veiligere gebruikerservaring. 

Het blockchain-protocol maakt gebruik van een gepipelinede en modulaire aanpak voor transactieverwerking, waardoor parallelle uitvoering mogelijk is en de fysieke bronnen efficiënter worden gebruikt. Aptos ondersteunt ook atomiciteit voor complexe transacties zonder beperkingen op te leggen aan ontwikkelaars en biedt een modulair architectuurontwerp voor flexibiliteit en snelle upgrades. Ten slotte ondersteunt Aptos interne sharding en biedt het embedded on-chain change management protocollen voor toekomstige initiatieven.

Geduchte concurrent voor Ethereum

Aptos heeft zichzelf al gepositioneerd als een geduchte concurrent voor Ethereum en heeft zichzelf op de kaart gezet als een van de best presterende cryptocurrencies van 2023. Aptos heeft reeds een mooie prijsstijging doorgemaakt sinds het begin van dit jaar. Het heeft een ATH van €18,25 bereikt in het verleden, en op moment van schrijven is het slechts 42% verwijderd van dit hoogste punt. Het succes van het project wordt gestimuleerd door de toenemende populariteit van blockchain-technologie en de integratie ervan in verschillende industrieën. 

Over Bitvavo

Bitvavo is een van de populairste Nederlandse cryptobeurzen en biedt gebruikers de mogelijkheid om te handelen in een breed scala aan cryptocurrencies. De toevoeging van Aptos aan het platform is een positieve stap vooruit voor het project en zal de zichtbaarheid ervan verder vergroten. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk en veilig te handelen in APT en draagt bij aan de groei van de gemeenschap rondom het project.

Crypto kopen?

Bitvavo

🎁 Verhandel Eerste €10.000 Crypto Gratis

Finst

🎁 Investeer Nu €10.000 Gratis Crypto

Coinmerce

Verhandel 300+ Crypto & Staking Mogelijkheden

Lees verder over...Op de hoogte blijven?

Volg ons Op Sociale Media, zodat je niets hoeft te missen

bitcoin